Christos21417 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω θέμα με μεταφορά δεδομένων στον εξωτερικό σκληρό. Τα δεδομένα συνήθως είναι ταινίες οπότε μιλάμε για 800mb και πάνω. Ενώ στην αρχή η μεταφορά γίνεται σχετικά γρήγορα η ταχύτητα αμέσως πέφτει σε 1mb/s και πολλές φορές κολλάει στο τέλος και δείχνει ότι απομένουν 5 δευτερόλεπτα και συνολικά κάνει μισή ώρα. Τι μπορεί να φταίει;
coolerman Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 κατέβασε το hdsentinel,εγκατάσταση- και δές αποτελέσματα perfomance & health
Christos21417 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Ο σκληρός είναι εντάξει. Κάτι άλλο φταίει. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από Christos21417
bofoure Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Για κάνε την αντιγραφή σε ασφαλή λειτουργία και πες μας αν υπάρχει διαφορά
Christos21417 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αν εννοείς την επιλογή καλύτερες επιδόσεις το έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα. Μήπως φταίνε οι θύρες; Μια πενταετία τον έχω τον υπολογιστή χρησιμοποιώ και ένα hub. Έχω δοκιμάσει και χωρίς το hub αλλά πάλι τίποτα.
SPANK Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Βασικά δοκίμασε τον και σε αλλο pc και με αλλο καλώδιο
Christos21417 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Θα το δοκιμάσω αν και ο σκληρός είναι καινούριος.
La_MoRt Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω θέμα με μεταφορά δεδομένων στον εξωτερικό σκληρό. Τα δεδομένα συνήθως είναι ταινίες οπότε μιλάμε για 800mb και πάνω. Ενώ στην αρχή η μεταφορά γίνεται σχετικά γρήγορα η ταχύτητα αμέσως πέφτει σε 1mb/s και πολλές φορές κολλάει στο τέλος και δείχνει ότι απομένουν 5 δευτερόλεπτα και συνολικά κάνει μισή ώρα. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως κάτι σου τραβάει πολλά resourses από το δίσκο που πας να αντιγράψεις τις ταινίες σου. Άνοιξε το task manager και τσέκαρε το δίσκο σου μήπως βαράει 100ρια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα