Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω θέμα με μεταφορά δεδομένων στον εξωτερικό σκληρό. Τα δεδομένα συνήθως είναι ταινίες οπότε μιλάμε για 800mb και πάνω. Ενώ στην αρχή η μεταφορά γίνεται σχετικά γρήγορα η ταχύτητα αμέσως πέφτει σε 1mb/s και πολλές φορές κολλάει στο τέλος και δείχνει ότι απομένουν 5 δευτερόλεπτα και συνολικά κάνει μισή ώρα. Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Αν εννοείς την επιλογή καλύτερες επιδόσεις το έχω κάνει ήδη αλλά τίποτα. Μήπως φταίνε οι θύρες; Μια πενταετία τον έχω τον υπολογιστή χρησιμοποιώ και ένα hub. Έχω δοκιμάσει και χωρίς το hub αλλά πάλι τίποτα.

Δημοσ.

Καλησπέρα. Τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζω θέμα με μεταφορά δεδομένων στον εξωτερικό σκληρό. Τα δεδομένα συνήθως είναι ταινίες οπότε μιλάμε για 800mb και πάνω. Ενώ στην αρχή η μεταφορά γίνεται σχετικά γρήγορα η ταχύτητα αμέσως πέφτει σε 1mb/s και πολλές φορές κολλάει στο τέλος και δείχνει ότι απομένουν 5 δευτερόλεπτα και συνολικά κάνει μισή ώρα. Τι μπορεί να φταίει;

Μήπως κάτι σου τραβάει πολλά resourses από το δίσκο που πας να αντιγράψεις τις ταινίες σου. Άνοιξε το task manager και τσέκαρε το δίσκο σου μήπως βαράει 100ρια;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...