Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.90 , 118 κιλά. Δυστυχώς κυνηγάω (τρομάρα μου) επιδόσεις στα βάρη και το αδυνάτισμα απλά θα με έριχνε στο πάτωμα. 

Φαντάζομαι μυς με low body fat, γιατί πραγματικά πρέπει να παίζει τεράστια μπάκα αν όχι. Εδώ έχω εγώ με 192 εκ ύψους και 106 κιλά.

Γιατι κ-ι-λα?

Γιατί αν έγραφε χωρίς πάβλες μπορεί ο άλλος να διάβαζε στα καλά και θα πήγαινε αλλού το θέμα. Duh

• Like 1
Δημοσ.

κ εγώ θα βάραγα 100ρα αν ήμουν 1,80 , αλλα και τα 90kg με ενοχλούσαν κ ήμουν κ σαν γομάρι , κόντεψα να σκίσω τα ρούχα μου, φόραγα ζακέτα που την είχα αγοράσει άνετη και άκουγα χρατσ χρουτσ στην πλάτη κάθε φορά π άλλαζα απο προπόνηση 
Επίσης δεν νιώθω την υγεία που νιώθω χαμηλότερα , ιδικά αν έχεις και ένα ποσοστό μυς τρώνε πολύ αέρα απο τον οργανισμό! Το λίπος είναι βάρος, το κουβαλάς εδώ κ εκεί , οι μυς όμως ζητάνε οξυγόνο κ εγώ έχω μειωμένο λόγο άσματος. Ε δε γουστάρω να πάρω φάρμακα αναπνευστικού μετά απο τόσα χρόνια , άσχετα αν ξέρω άλλους στο gym μου με ίδιο πρόβλημα που παίρνουν φάρμακα αναπνευστικού και τους βοηθάνε στις επιδόσεις , κλαιν , αμα μπορείς να το αποφύγεις γιατί να το πάρεις? 
γιαυτό θα πάω εκεί στα 78 λογικά αλλα με αρκετά χαμηλό λίπος και έτσι θα περάσει το καλοκαίρι ευχάριστα , ιδικά αν κάνει πολύ ζέστη. 
πάντως μιας κ λέμε για κιλά δεν με κόβω να ξανακάνω όγκο , τώρα έχω αρκετή μάζα για τα δικά μου δεδομένα για να τη δουλέψω αυτή τη στιγμή αφού σχεδόν 2 χρόνια ήμουν όγκο full με διαλύματα για cut ώστε να μη ξεφεύγω σε λίπος , τώρα με βλέπω σιγά σιγά απο τον ερχόμενο χειμώνα που θα είμαι πολύ χαμηλά σε λίπος, να το γυρίζω σε συντήρηση , να διατηρούμαι σε χαμηλό αλλα υγιές bf όλο το χρόνο κ άντε να βάζω αργά κ σταθερά ελάχιστα κιλά, να είναι καθαρά κ ποιοτικά , γιατι μετά απο ένα σημείο δεν βάζεις μυς τόσο γρήγορα

ποιότητα > ποσότητα 
υγεία > ego, μπορεί να έκανα παράδειγμα 120kg πάγκο φέτος που για τα δικά μου δεδομένα ήταν καλό ρεκορ αφού όταν μπήκα gym δε μπορούσα να κάνω ούτε 40 αλλα προτιμώ τα 100 και να είμαι γραμμωμένος , αν και το έχω ξαναπεί δεν με ενδιαφέρει το πόσα σηκώνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...