Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πολλά παίζουν ρόλο το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως αν φας παραπάνω απότι καις παίρνεις βάρος αν φας λιγότερο χάνεις , αυτό δεν μπορεί ούτε ο θεός ο ίδιος να το αλλάξει. Το πόσο περισσότερο μπορεί να φάει ένα άτομο ίδιας ηλικίας/βάρους κλπ σε σχέση με ένα άλλο πάντως δεν αλλάζει όσο τραγικά πιστεύουν πολλοί. Πάω στοίχημα πως αν βάλω κάποιον απο αυτούς που τρώνε σαν τρελοί όπως λένε κ δεν παίρνουν βάρος να φάει αυτά που τρώω σε γράμμωση θα έχει θέμα 

Ακριβώς. Αυτά είναι μύθοι που συντηρούν άτομα άσχετα κυρίως με αθλητισμό και αυτό διότι ο αθλητισμός δεν αφήνει πολλά περιθώρια για αυταπάτες κατανοείς ακριβώς τι παίζει, το βλέπεις.    

• Like 2
Δημοσ.

ρε Mau μη βάζεις φωτογραφίες χωρίς μπλούζα , θα βάλει κ ο spect με κανα κώλο κ θα γίνουμε πάλι

αχχαχαχααχα  :-D  :-D

• Like 3
Δημοσ.

Ποτέ δεν είπα οτι σαβουριάζω κάθε μέρα σοκολάτες πίτσες ή έτοιμα φαγητά ούτε τρέφομαι μόνο με σαλάτες. Απλά τσιμπολογάω συνέχεια, συν τα κανονικά μου γεύματα που είναι νορμαλ. Ξαναλέω, ανά 2 ώρες πεινάω, λες κ έχω εσωτερικό ρολόι :P Τώρα αν καίω... Έτσι φαίνεται, μου κάνουν όλα τα παντελόνια ακόμα. Το καλό είναι πως χάνω σχετικά εύκολα κιλά και γραμμώνω σχετικά (?) εύκολα, δεν το λέω εγω, αλλά διάφοροι γυμναστές. Ψιλομούφα ακούγεται αλλά οκ, δεν γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

κ εγώ πεινάω πάντα , έχει τύχει να φάω 4500-5000 θερμίδες μια μέρα και να πεινάσω και μάλιστα πεινάω πολύ νωρίτερα απ τις 2-3 ώρες π λες , ιδικά το μεσημέρι τρώω 800-1000 θερμίδες κ μετά απο 30 λεπτά με μια ώρα πεινάω 

μόνο σε γράμμωση δεν πεινάω γιατι ξέρω trick που δουλεύουν σε εμένα κ δεν έχω τέτοια θέματα 

Δημοσ.

μπα zio μη το λες , για άλλους είναι κόπος και ζορίζονται για να συνεχίζουν κ για άλλους είναι κάτι απλό κ φυσικό, όπως αλλοι αράζουν κάθε μέρα κ βλέπουν την αγαπημένη τους σειρά.  40-50 λεπτά απο τη μέρα μας είναι η υπόθεση ,παραπάνω βάρη δεν χρειάζονται για σώματα εκτός πρωταθλητισμού κ αντε να κάνεις καμια αερόβια 20-30 λεπτά που κ πάλι μπορείς να την κάνεις στη γειτονιά σου όταν ξυπνήσεις.
Επίσης δεν έχουμε κάποιο θέμα να φάμε ότι μας χρειάζεται . Προσωπικά τρώω ότι μου χρειάζεται αλλα μόνο νόστιμα φαγητά , ποτέ δεν τρώω βραστά και καθαρά με τον τρόπου που εννοούν κάποιοι που ξεκινούν κ σταματούν τη γυμναστική και καταλήγουν να βαριούνται τη ζωή τους . 

πχ όταν μπορώ σε δίαιτα γράμμωσης να τρώω αυτό για πρωινό  (αυγά , βρώμη , σταφίδα , καρύδια , ξύσμα πορτοκάλι , κακάο ,γάλα, βανίλια ), 
post-353959-0-11292400-1457417408_thumb.jpgpost-353959-0-36920000-1457417407_thumb.jpg

να τρώω το κοτόπουλο μου στα κάρβουνα μέσα σε τορτίγιες με τζατζίκι , ντομάτα , κρεμμύδι και πατάτες  (στη φωτογραφία είχα βάλει κ άλλα , απλά για να σου δείξω επειδή δεν είχα εύκαιρη άλλη)

post-353959-0-55329600-1457417564_thumb.jpg 

αφιερώνοντας 15λεπτά απο τη μέρα μου

Αυτά ξαναλέω σε δίαιτα γράμμωσης κ είναι top διατροφικά , μου παρέχουν ότι χρειάζομαι και μπορώ να τα δώσω σε άτομο που τρώει σαβούρα κάθε μέρα και να γουστάρει κ να θέλει κ άλλο γιατι ακριβώς τα έχω φτιάξει να έχουν γεύση σαβούρας αλλα να μην είναι.  Το έχω δοκιμάσει και μου πήρε χρόνια δοκιμών. Οπότε που είναι η δυσκολία? στην έλλειψη γνώσεων και φαντασίας , γιατι και εγώ αν ξύπναγα σήμερα κ έπρεπε να φάω σκέτη βρώμη με γάλα για πρωινό , πατάτα βραστή και στήθος κοτόπουλο για μεσημεριανό κλπ θα βαριόμουνα τη ζωή μου

βέβαια σε bulk τα πράγματα γίνονται ακόμα ποιο ενδιαφέροντα  :-D  

• Like 2
Δημοσ.

καλα ειμαι στα κιλα μ i guess..κοντα στα 52

Καλά παιδί μου εσένα σε ξέρουμε :P 52 για το ύψος σου σε λέμε και λίγο πετσί και κόκκαλο ε!

Δημοσ.

Vapir, με την καλή έννοια το έγραψα. Ότι θέλει ένα κόπο (έστω για τους άλλους) και είναι φυσικό αυτός ο «κόπος» να ανταμειφθεί! :)

• Like 1
Δημοσ.

Vapir, με την καλή έννοια το έγραψα. Ότι θέλει ένα κόπο (έστω για τους άλλους) και είναι φυσικό αυτός ο «κόπος» να ανταμειφθεί! :)

απλά σου λέω κουβέντα να γίνεται μπας κ το δει κ κανένας άλλος που το σκέφτεται σαν αγγαρεία κ δοκιμάσει ένα διαφορετικό approach   :P Φαντάσου τι σκατά έτρωγα τα πρώτα χρόνια αφού δεν ήξερα να μαγειρεύω καν (πραγματικά ξερατά , "καθαρό" φαγητό και έλλειψη μαγειρικών δεξιοτήτων = the horror

με αυτά κ με αυτά έμαθα κ να μαγειρεύω xD 

εννοείται πως το είπες με την καλή έννοια , εσένα κ καντήλια να σε έβλεπα να γράφεις θα προσπαθούσα να καταλάβω το θετικό σκεπτικό τους αφού παίζει να είσαι το ποιο θετικό άτομο στο forum μη πω στην Ελλάδα χαχα  :-D

μακάρι να είχαμε κ άλλους σαν εσένα  B)

• Like 3
Δημοσ.

απλά σου λέω κουβέντα να γίνεται μπας κ το δει κ κανένας άλλος που το σκέφτεται σαν αγγαρεία κ δοκιμάσει ένα διαφορετικό approach   :P Φαντάσου τι σκατά έτρωγα τα πρώτα χρόνια αφού δεν ήξερα να μαγειρεύω καν (πραγματικά ξερατά , "καθαρό" φαγητό και έλλειψη μαγειρικών δεξιοτήτων = the horror

με αυτά κ με αυτά έμαθα κ να μαγειρεύω xD 

That's me!!! lol

πως βελτιώθηκες στην μαγειρική;

Άρχισες να φτιάχνεις συνταγές;

Δημοσ.

That's me!!! lol

πως βελτιώθηκες στην μαγειρική;

Άρχισες να φτιάχνεις συνταγές;

όχι , απλά μαγείρευα non stop αυτά τα χρόνια και άκουγα κ της συμβουλές της μάνας επειδή της την έδινε να με βλέπει να καταστρέφω τρόφιμα αχχαχ (ήταν κ η δουλειά της για χρόνια και ήταν ένας έξτρα λόγος) εκεί που δεν ήξερα να φτιάχνω κάτι άλλο απο μακαρόνια , αβγά , πατάτες κλπ τώρα μπορώ και φτιάχνω τα φαγητά που μ αρέσουν όπως πρέπει

για παράδειγμα τα κρέατα βγαίνουν ζουμερά στα κάρβουνα αλλα και στο τηγάνι(πριν πχ αν έκανα στήθος κοτόπουλο έβγαινε σόλα ή καμένο κ μέσα ωμό ) γιατι δεν ήξερα απο θερμοκρασίες κλπ

φτιάχνω μπισκότα-κεικ κ έτσι με σωστή υφή σε πολλές παραλλαγές κ πάει λέγοντας 

δεν έγινα chef αλλα για τα φαγητά που μ αρέσουν και μπορώ να τα χρησιμοποιώ διατροφικά full ακόμα και για γράμμωση είμαι κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

Καλά παιδί μου εσένα σε ξέρουμε :P 52 για το ύψος σου σε λέμε και λίγο πετσί και κόκκαλο ε!

πρωτo μπόι όχι αστεια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...