Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είμαι 20 κιλά παραπάνω.

οι μπλούζες 2ΧΛ έχουν στενό καλούπι και οι 3ΧΛ που έχουν άνετο καλούπι, μου είναι σαν φουστάνι. Ζω αυτό το δράμα.

που να κάνω τώρα διατροφή...

και εγώ 1,70κάτι χτύπησα φέτος κοντά τα 90(20 παραπάνω) αλλα μου πήγαιναν τα medium κομπλέ 

τι εννοείς στεγνό καλούπι ? σου σφηνώνουν στα χέρια/πλάτη ? 

να φανταστώ είσαι κ ψηλός ε? 

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

tumblr_mydqe7kTWJ1t9k98no1_500.gif

lol ok..

καλα ειμαι στα κιλα μ i guess..κοντα στα 52

Ωραίο gifάκι αλλά γιατί το απαξιωτικό ύφος? :P

Δημοσ.

όταν συνειδητοποιείς οτι μπορείς να πιάσεις απο κάτω τα κορίτσια του inso , να τα σηκώσεις πάνω απ το κεφάλι και να αρχίσεις να τρέχεις 
μη με ρωτήσετε γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο , φανταστικό σενάριο , δεν υπάρχει λόγος για εξηγήσεις 

xD

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίο gifάκι αλλά γιατί το απαξιωτικό ύφος? :P

με το χερι στη μαυρη μ καρδια δν σε πιστευω.αυτοματα οποιος λεει τρωω τα παντα δν παχαινω.i cant i just cant...αντε ν εχω γνωρισει δυο ατομα στη ζωη μ τοσο γαματο μεταβολισμο.οι υπόλοιποι σε συζητηση max 5 λεπτων ο μυθος εχει καταρριφθει..

• Like 1
Δημοσ.

όταν συνειδητοποιείς οτι μπορείς να πιάσεις απο κάτω τα κορίτσια του inso , να τα σηκώσεις πάνω απ το κεφάλι και να αρχίσεις να τρέχεις

μη με ρωτήσετε γιατί να κάνεις κάτι τέτοιο , φανταστικό σενάριο , δεν υπάρχει λόγος για εξηγήσεις

xD

Για κάποιο λόγο σκέφτηκα extreme wedgie.

Ew

Δημοσ.

με το χερι στη μαυρη μ καρδια δν σε πιστευω.αυτοματα οποιος λεει τρωω τα παντα δν παχαινω.i cant i just cant...αντε ν εχω γνωρισει δυο ατομα στη ζωη μ τοσο γαματο μεταβολισμο.οι υπόλοιποι σε συζητηση max 5 λεπτων ο μυθος εχει καταρριφθει..

δεν ξέρω για την iris πως είναι, τι ζωή κάνει κλπ , πάντως επειδή το έχω ξανακούσει απο άλλους , όταν μιλάμε για άτομα που δεν γυμνάζονται δεν μιλάμε για γαμάτο μεταβολισμό , μιλάμε για γαμημένο θυρεοειδή (με την κακή έννοια) , γιαυτό συνήθως είναι αδύνατα άτομα χωρίς ίχνος μυ πάνω τους , αυτοί με το γαμάτο μεταβολισμό που τρώνε είναι και κομμάτια , έστω και χωρίς να είναι πολλά κιλά. Είναι σα να πάει και να πάρει κάποιος χωρίς πρόβλημα t3 μεγαλύτερη δόση απο την max που παράγει ο αδένας μας , θα αυξήσει παραπάνω απο το κανονικό την ορμόνη και θα έχει παραπάνω μεταβολισμό , αλλα θα χάνει λίπος και μυς ταυτόχρονα αν δεν τρώει ΠΟΛΥ παραπάνω απότι έτρωγε  

Για κάποιο λόγο σκέφτηκα extreme wedgie.

Ew

για κάποιο λόγο το googlαρα κ είδα κώλους και βρακιά 

ew :X!! πάω για ύπνο :"(

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σου πω, όσοι με ξέρουν πολλά χρόνια λένε το ίδιο. Δεν γυμνάζομαι ιδιαίτερα προς το παρόν αλλά είμαι αεικίνητη, τρώω ανά 2 ώρες γεύματα και όλο πεινάω. Εξετάσεις κάνω συχνά έτσι κι αλλιώς και δεν έχω θέμα θυροειδή. Εδώ μου κάνει ακόμα το τζιν που φόραγα στο Λύκειο (10+ χρόνια πριν) και ο δικός μου ανησύχησε όταν έβλεπε πως τρώω περισσότερο από κείνον. Τι να σου πω, δεν έχω λόγο να πω ψέματα για το βάρος μου.

Cheers

Δημοσ.

Η συχνότητα και η διάρκεια παίζουν ρόλο νομίζω. Μπορεί κάποιος να λέει τρώω τα πάντα αλλά στην ουσία να τρώει τα πάντα μία στο τόσο, ενώ άλλες μέρες να τρώει πολύ λίγο.

• Like 2
Δημοσ.

πολλά παίζουν ρόλο το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως αν φας παραπάνω απότι καις παίρνεις βάρος αν φας λιγότερο χάνεις , αυτό δεν μπορεί ούτε ο θεός ο ίδιος να το αλλάξει. Το πόσο περισσότερο μπορεί να φάει ένα άτομο ίδιας ηλικίας/βάρους κλπ σε σχέση με ένα άλλο πάντως δεν αλλάζει όσο τραγικά πιστεύουν πολλοί. Πάω στοίχημα πως αν βάλω κάποιον απο αυτούς που τρώνε σαν τρελοί όπως λένε κ δεν παίρνουν βάρος να φάει αυτά που τρώω σε γράμμωση θα έχει θέμα , το έχουμε ξαναδεί το έργο και live στο γυμναστήριο μου , δεν είναι ούτε οι πρώτοι ούτε οι τελευταίοι που νομίζουν οτι τρώνε πολύ σε σχέση με τους άλλους 

• Like 2
Δημοσ.

πολλά παίζουν ρόλο το μόνο που είναι σίγουρο είναι πως αν φας παραπάνω απότι καις παίρνεις βάρος αν φας λιγότερο χάνεις , αυτό δεν μπορεί ούτε ο θεός ο ίδιος να το αλλάξει. Το πόσο περισσότερο μπορεί να φάει ένα άτομο ίδιας ηλικίας/βάρους κλπ σε σχέση με ένα άλλο πάντως δεν αλλάζει όσο τραγικά πιστεύουν πολλοί. Πάω στοίχημα πως αν βάλω κάποιον απο αυτούς που τρώνε σαν τρελοί όπως λένε κ δεν παίρνουν βάρος να φάει αυτά που τρώω σε γράμμωση θα έχει θέμα 

Εσύ είσαι σε άλλη κατηγορία άστο! :P

Στην Iris πάντως ίσως παίζει ρόλο και αυτό το αεικίνητη που λέει, μπορεί να τα καίει!

Δημοσ.

xD

( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Like 1
Δημοσ.

Εσύ είσαι σε άλλη κατηγορία άστο! :P

Στην Iris πάντως ίσως παίζει ρόλο και αυτό το αεικίνητη που λέει, μπορεί να τα καίει!

για την Iris δεν έχω γνώμη , είναι γυναίκα και μόνο μια γυναίκα μπορεί να καταλάβει τι εννοούν πολύ φαγητό  :-D

• Like 1
Δημοσ.

Το 2000 στα 25

Το 2015 στα 40

Απο 20 χρονών , 20 χρόνια ο ίδιος , δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο ..

• Like 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...