Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν σε κατηγόρησε κανείς παλικαρε. Αν μη τι άλλο όπως αισθάνεται ο καθένας. Αδύνατος, φέτες, στρουμπουλός κλπ. Αρκεί να μην είναι obese γιατί κινδυνεύει η υγεία του.

• Like 2
Δημοσ.

οταν ημουν 54 κιλα (ειμαι 1,64) ημουν σαν σκελετος. στα 58 με λες ηδη αδυνατη. η αδερφη μου στα 58 κιλα με το ιδιο υψος εχει προγουλι.  ολα ειναι θεμα σωματοτυπου πιστευω.

• Like 2
Δημοσ.

Και επίσης που αποθηκεύει περισσότερο λίπος ο καθένας.

Δημοσ.

Θα μου πεις ναι κιλά δεν βάζεις αλλά βάζεις λίπος και το λιπος δεν ειναι υγεια... Ε μια στο τόσο δλδ 1-2 φορές το μήνα για ένα γεύμα σαβούρα  δεν νομίζω ότι παίζει τρομερά μεγάλο ρόλο.

Πως γίνεται να μη βάζεις κιλά και να βάζεις λίπος;Μόνο αν χάνεις μυική μάζα μπορεί να συμβεί αυτό.

Δημοσ.

Ναι ρε συ φωταρα δεν είπε κανείς ότι ζήτησες να σου πούνε αν είσαι ωραίος ή άσχημος, την άποψη του σου είπε το παλικάρι! Όπως και να χει όλα Οκ..

~~~~

Εύα καλά έκανες και πήγες στα 58 σε προτιμώ με καμπύλες χαχα

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

εγώ παιδιά θέλω να χάσω κανα 5αρι κιλά. Δύσκολο μόνο με διατροφή, πρέπει να βάλω και άσκηση στο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Το "εκεί που είσαι ήμουνα κι εδώ που είμαι θα'ρθεις" πρέπει να ειπώθηκε για όλες τις κουφάλες που τρώνε και δεν παίρνουν.  :P

Ήμουν 1.93, 75 κιλά. Έτρωγα κοπάδια. Δεν έβαζα με τίποτα. 

Ακόμα 1.93 είμαι βέβαια.  :D

Δημοσ.

έχω φτάσει στην ηλικία που με συμφέρει να λέω τα κιλά μου όταν με ρωτάνε....
Και μου το δίδαξε θηλυκό γένος 

διάλογος με την μικρή Χριστίνα...
-Χριστίνα, πόσο χρονών είσαι; 
-6κιλά 

• Like 3
Δημοσ.

Άμα είχα 5-10 κιλά παραπάνω θα ήμουνα κομπλέ,αλλά άμα δεν παχαίνεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα :P

Δημοσ.

Άμα είχα 5-10 κιλά παραπάνω θα ήμουνα κομπλέ,αλλά άμα δεν παχαίνεις δεν μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα :P

Μην ανησυχεις μολις περασεις τα 30 θα ερθει μονη της η μπακα και το σωσιβιο. Και θα αναρωτιεσαι πώς θα γινει να γινεις οπως ησουν πριν. Εκτος αν γυμναζεσαι τακτικα (δεν εννοω γυμναστηριο διοτι εχουν χαθει οι εννοιες στο παρον φορουμ οταν μιλαμε για γυμναστικη).

Δημοσ.

Το ποσοστό λίπους που ανέφερε ο φίλτατος είναι όντως πιο λογικό

Ναι αλλα και πολυ πιο δυσκολο να προσδιοριστει. 

Μπορεις να το προσεγγισεις μετρωντας την περιφερεια και χρησιμοποιωντας φορμουλες στο internet αλλα εχουν μεγαλη αποκλιση για να κανεις ουσιαστικες συγκρισεις μεταξυ διαφορετικων ανθρωπων.

Επισης παιζει ρολο και η ηλικια. Ενας 40ρης με 20% λιπος πχ ειναι σχετικα fit αλλα ενας 20χρονος με το ιδιο ποσοστο μπορει να ειναι απλα ΟΚ 

Δημοσ.

είμαι 20 κιλά παραπάνω.

οι μπλούζες 2ΧΛ έχουν στενό καλούπι και οι 3ΧΛ που έχουν άνετο καλούπι, μου είναι σαν φουστάνι. Ζω αυτό το δράμα.

που να κάνω τώρα διατροφή...

Δημοσ.

Ναι αλλα και πολυ πιο δυσκολο να προσδιοριστει.

Μπορεις να το προσεγγισεις μετρωντας την περιφερεια και χρησιμοποιωντας φορμουλες στο internet αλλα εχουν μεγαλη αποκλιση για να κανεις ουσιαστικες συγκρισεις μεταξυ διαφορετικων ανθρωπων.

Επισης παιζει ρολο και η ηλικια. Ενας 40ρης με 20% λιπος πχ ειναι σχετικα fit αλλα ενας 20χρονος με το ιδιο ποσοστο μπορει να ειναι απλα ΟΚ

Ε μέσω ίντερνετ δεν γίνεται σωστή μέτρηση. Σαφώς η ηλικία παίζει μεγάλο ρόλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...