Glikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το ποσοστό λίπους που ανέφερε ο φίλτατος είναι όντως πιο λογικό
fotaras13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 1,79 71 κιλά και τρώω ότι βρω μπροστά μου χρόνια τώρα. Γενικά αδύνατος προς κανονικός. Το αν έχω χαμηλό ποσοστό λίπους ή υψηλό βασικά λίγο με νοιάζει. Οι πάντες μου λένε ότι είμαι αδυνατος αλλά ούτως η αλλως αδιάφορο με αφήνει η άποψη των άλλων για μένα
tritonas00 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Όσο και να τρώω δεν παχαίνω με τιποτα Same here.
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 1,79 71 κιλά και τρώω ότι βρω μπροστά μου χρόνια τώρα. Γενικά αδύνατος προς κανονικός. Το αν έχω χαμηλό ποσοστό λίπους ή υψηλό βασικά λίγο με νοιάζει. Οι πάντες μου λένε ότι είμαι αδυνατος αλλά ούτως η αλλως αδιάφορο με αφήνει η άποψη των άλλων για μένα Μερικοί φαίνονται αδύνατοι με πρώτη ματιά αλλά μαζεύουν όλο το λίπος στη κοιλιά ή έχουν σπλαχνικό λίπος πχ και έτσι το ποσοστό λίπους δεν είναι όσο χαμηλο νομίζουν. Το ποσοστό λίπους είναι πιο καλός δείκτης απο το βάρος και το ύψος. Επίσης ένας που είναι οκτώ κιλά χαμηλότερος απο το ύψος του (σαν και εσένα πχ) μπορεί να φαίνεται πιο "χοντρός" άμα δεν έχει καθόλου μυική μάζα σε σχέση με κάποιον που είναι 1,79 και 75 κιλα άλλα έχει μεγαλύτερη μυική μάζα.
fotaras13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αυτές οι 4 γραμμούλες που έγραψες σε τι ακριβώς με αφορούν;
thomasG4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αυτές οι 4 γραμμούλες που έγραψες σε τι ακριβώς με αφορούν; Στις 3 τελευταίες γραμμές απο τις 4 που έγραψες.
fotaras13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πάμε πάλι... Είμαι 1.79 και 71 κιλά. Για τους γύρω μου είμαι αδύνατος. Αρκετοί με βρίσκουν κανονικό, κάποιες κοπέλες με έχουν πει και υπερβολικά αδύνατο με ύφος υποτιμητικό. Τις γράφω ... τις απόψεις τους. Καρφί δεν μου καίγεται γενικότερα για την άποψη των άλλων για εμένα. Ξέρω ποιος και πώς είμαι και μ αρέσω για να είμαι ειλικρινής... Ωραία ώς εδώ; Προχωράμε... Το αν έχω χαμηλό ποσοστό λίπους ή αν έχω υψηλό ποσοστό λίπους με αφήνει αδιάφορο επίσης, δεν ασχολούμαι με θέματα εξωτερικής εμφάνισης προσωπικά. Αυτά είναι για πιτσιρικάδες μέχρι 20 άντε 25 χρονών, πλέον τα βρίσκω ανούσια. Ναι προσέχω την διατροφή μου μετρίως προς αρκετά αλλά για λόγους υγείας... Το αν άλλος είναι 80 κιλά και έχει χαμηλότερο ποσοστό λίπους από εμένα που είμαι 70 πάει και αυτό για γράψιμο... Ελπίζω να με έπιασες. 1
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τι ισχύει τελικά για το βάρος σε σχέση με το ύψος; Ξέρω ότι για άντρες είναι χοντρικά ας πούμε με παραδείγματα 75-80 κιλά για ύψος 1.80 και για γυναίκες γύρω στα 60 κιλά για ύψος 1.70. Ισχύει αυτό;
Mau-Maus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πάμε πάλι... Είμαι 1.79 και 71 κιλά. Για τους γύρω μου είμαι αδύνατος. Αρκετοί με βρίσκουν κανονικό, κάποιες κοπέλες με έχουν πει και υπερβολικά αδύνατο με ύφος υποτιμητικό. Τις γράφω ... τις απόψεις τους. Καρφί δεν μου καίγεται γενικότερα για την άποψη των άλλων για εμένα. Ξέρω ποιος και πώς είμαι και μ αρέσω για να είμαι ειλικρινής... Ωραία ώς εδώ; Προχωράμε... Το αν έχω χαμηλό ποσοστό λίπους ή αν έχω υψηλό ποσοστό λίπους με αφήνει αδιάφορο επίσης, δεν ασχολούμαι με θέματα εξωτερικής εμφάνισης προσωπικά. Αυτά είναι για πιτσιρικάδες μέχρι 20 άντε 25 χρονών, πλέον τα βρίσκω ανούσια. Ναι προσέχω την διατροφή μου μετρίως προς αρκετά αλλά για λόγους υγείας... Το αν άλλος είναι 80 κιλά και έχει χαμηλότερο ποσοστό λίπους από εμένα που είμαι 70 πάει και αυτό για γράψιμο... Ελπίζω να με έπιασες. Φιλε σεβαστή η άποψη σου δεν το συζητάμε αυτό , όταν ομως λες συνέχεια 'δεν με νοιάζει το ένα , δεν μου καίγεται καρφί για το άλλο' τοτε πως το καλό θα γίνει διάλογος ? Αυτα που σου ειπε ο Θωμάς ειναι σωστά , λέγοντας εσυ στο πρώτο σου μήνυμα οτι τρως οτι βρεθεί μπροστά σου , σου επισημάνει το λογικό , το οτι δηλαδή ενας με 8 κιλα κάτω απο το βάρος του , τρώγοντας σαβούρες μπορεί να δείχνει πολύ πιο παχύς απο εναν που είναι συν 8 κιλα, αλλά καλα κιλά όμως .. να εχει και κανα μυ πάνω του να μην είναι πατσάς τελειως, (αυτο επισης ειναι κάλο οχι για λόγους εμφάνισης αλλα για λόγους υγείας όπως σωστά λες ) 1
Iris_89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τι ισχύει τελικά για το βάρος σε σχέση με το ύψος; Ξέρω ότι για άντρες είναι χοντρικά ας πούμε με παραδείγματα 75-80 κιλά για ύψος 1.80 και για γυναίκες γύρω στα 60 κιλά για ύψος 1.70. Ισχύει αυτό; Συνήθως ο κανόνας είναι να είσαι 10 κιλά κάτω από το ύψος σου, ή κάπως έτσι anyway. Δηλαδή αν είσαι 1.70 το ιδανικό βάρος είναι μέχρι τα 60.
Mau-Maus Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Για τις γυναικες ! για τους άντρες είναι το ιδιο ύψος με τα ίδια κιλά αλλά και πάλι αυτό είναι από σχετικό τελείως μεχρι άκυρο ! 5
zio10 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Συνήθως ο κανόνας είναι να είσαι 10 κιλά κάτω από το ύψος σου, ή κάπως έτσι anyway. Δηλαδή αν είσαι 1.70 το ιδανικό βάρος είναι μέχρι τα 60. Έχω την εντύπωση ότι αυτό ισχύει για τις γυναίκες και για τους άντρες είναι να είσαι περίπου όσο το ύψος σου. 2
Moderators Spect~ Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Moderators Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Τι ισχύει τελικά για το βάρος σε σχέση με το ύψος; Ξέρω ότι για άντρες είναι χοντρικά ας πούμε με παραδείγματα 75-80 κιλά για ύψος 1.80 και για γυναίκες γύρω στα 60 κιλά για ύψος 1.70. Ισχύει αυτό; δεν υπαρχει κατι που ισχυει! Μπορω να σου δειξω φωτογραφια μου 1.70 69 κιλα και θα πεις οτι ειμαι μιση μεριδα ποσο μαλιστα αν πεσω στα 60. 1
Glikos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Zio % bf κοίτα κυρίως. Πχ ένας στο 1.70 είναι 80 κιλά με πολύ λίπος και ένας άλλος το ίδιο ακριβώς αλλα με πολύ χαμηλό ποσοστό bf. Στα χαρτιά είναι normal κιλά αλλά αλλιώς φαίνεται ο ένας αλλιώς ο άλλος. 1
fotaras13 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 @ Μau-Maus Δεν με ενδιαφέρει το ποσοστό λίπους (φυσικά όχι και ποσοστό 30% πρέπει να θεωρειται υπερβαρο) και οι συγκρίσεις. Δλδ αυτό το "φίλε είσαι χάλια κοίτα να πάρεις 6-7 κιλά και να βάλεις μυική μάζα". Εαν εγώ ήδη νιώθω καλά με τον εαυτό μου, θα μου πει ο άλλος τι πρέπει να κάνω; Στην τελική δε ζήτησα από κανέναν να μου πει αν ειμαι ωραίος ή άσχημος ας κοιτάξει ο καθένας τη μούρη του πριν μιλήσει για τον άλλο... Το θέμα διατροφή με ενδιαφέρει για λόγους υγείας πάνω από όλα. Κατά καιρούς παλιότερα έκανα σαβουροδιατροφή του στυλ μερέντα το πρωί, σουβλάκια μεσημέρι, μακαρονάδες με τυρι το βράδυ.. Και τώρα αν τύχει και το κάνω μια στο τόσο έχω παρατηρήσει ότι δεν παίρνω εύκολα κιλά. Στις γιορτές πχ τσάκιζα τα μελομακάρονα... Θα μου πεις ναι κιλά δεν βάζεις αλλά βάζεις λίπος και το λιπος δεν ειναι υγεια... Ε μια στο τόσο δλδ 1-2 φορές το μήνα για ένα γεύμα σαβούρα δεν νομίζω ότι παίζει τρομερά μεγάλο ρόλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα