Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

τρως λιγότερο και χάνεις , δεν είναι δύσκολο ρε   :-D 

500 θερμίδες τη μέρα λιγότερες και χάνεις σταθερά(λέμε τώρα) μισό κιλό την εβδομάδα(500 χ 7 = 3500 θερμίδες= μισό κιλό λίπος) , ούτε απότομα ώστε να μη σε επηρεάσει στη ζωή σου απο θέμα ενέργειας και κυρίως να μη χάνεις μυς κάτι που δεν το θες και γυναίκα να είσαι 

το πρόβλημα που έχουν όλοι είναι πως δεν ξέρουν πόσο τρώνε την δεδομένη στιγμή γιατι τρώνε αόριστα . Προσωπικά ξέρω και μετράω μηχανικά , με το μυαλό μου και ποσότητες και τα πάντα, δεν ζυγίζω το φαΐ μου. 

Έπειτα δεν ξέρουν πόσο χρειάζονται να φάνε οπότε δεν ξέρουν πόσο να φάνε για να αδυνατίσουν χωρίς να σκοτίσουν το μυαλό τους, χωρίς να τα σκάνε σε διατροφολόγους και χωρίς να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις τύπου "αρχίζω απο αύριο τρέξιμο" που χωρίς να φας όσο πρέπει είναι μια τρύπα στο νερό και τζάμπα βασανιστήριο . Προσωπικά σπάνια τρέχω , ακόμα και όταν έριξα το bf μου αρκετά χαμηλά το περασμένο καλοκαίρι δεν έκανα αερόβιες. 

στα @@ σου ,καλύτερα ,  προσωπικά αν δεν με ένοιαζε να βάλω μυς θα ήθελα απλά να είμαι αδύνατος-ελαφρύς (οχι φυσικά skinny fat αλλα κατάλαβες τι εννοώ). Και να βάλεις κιλά χωρίς να γυμνάζεσαι τσάμπα θα τα κουβαλάς , δεν θα σε ωφελήσουν ιδιαιτέρως , γιατι 7kg μυς σίγουρα δεν βάζεις με το να αρχίσεις απλά να τρως , οπότε κλαιν μη σκοτίζεσαι

Έλα ρε.. γράφεις και σε forum για body building ή παίρνεις μόνο τις φωτό από εκεί;

http://www.bodybuilding.gr/forum/showthread.php?16780-Φωτογραφίες-μου&s=6feb112432da0a74ec65a42c132bebdb&p=825328&viewfull=1#post825328

• Απαντ. 126
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

2 κιλά μιλάμε? Σιγά τα αυγά. 

Εγώ θέλω να πάρω αλλά με τις 2500 θερμίδες που τρώω δε γίνεται.Να φάω πιο πολύ δεν έχω καταφέρει γιατί τρώω υγιεινά.

Ψάχνω καιρό ένα τρυκ να καταφέρω να φάω 10-20% παραπάνω.

Βλέπω στα στοιχεία οτι ο μέσος Έλληνας τρώει 3710θερμιδες.Είναι δυνατόν να τρώνε τόσο πολύ ή λένε βλακείες τα στοιχεία;

Όλοι εσεις που λέτε οτι τρώτε πολύ και δεν παίρνετε είμαι σίγουρος οτι τρώτε πάνω κάτω σαν και μένα.Και εγώ για χρόνια νόμιζα οτι τρώω πολύ ,ότι έχω κάποιο πρόβλημα κτλ.

Johnbond meet peanut butter

Peanut Butter , this is Johnbond

Εκεί που σου λέει καρύδια ο Vapir εσύ θα βάλεις peanut butter. 50 gr.

http://www.dutchshoponline.com/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/c/a/calve_peanut_butter.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Έτσι ξεκινάς με "έλα μωρέ 2 κιλά είναι" και το θεωρείς φυσιολογικό. Μετά τα άλλα 2 είναι λίγα παραπάνω από τα προηγούμενα 2 που ήταν ήδη παραπάνω από το κανονικό κλπ κλπ κλπ :P

Έτσι ναι, απλά επειδή έγραψες ότι μιλάμε για 2 κιλά αυστηρά όχι 2+2+2 κοκ :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Έτσι ναι, απλά επειδή έγραψες ότι μιλάμε για 2 κιλά αυστηρά όχι 2+2+2 κοκ :P

Και τα 2 κιλά αν δεν κατανεμηθούν σωστά, δεν τα λες και καλό! 

Δημοσ.

Και τα 2 κιλά αν δεν κατανεμηθούν σωστά, δεν τα λες και καλό! 

Μου φαίνονται ασήμαντα εντελώς, δηλαδή απόκλιση σε πολύ λογικό πλαίσιο. Δεν θα λεγα ότι δεν είμαι στα κιλά μου αν ήμουν +- 2 κιλά.

Δημοσ.

Έλα ρε.. γράφεις και σε forum για body building ή παίρνεις μόνο τις φωτό από εκεί;

θα στο χαλάσω αλλα ναι , εγώ είμαι κ εκεί ^^ "rey1989" , location "Πάτρα"  hint hint 

όντως απο εκεί τις παίρνω τις παλιές αφού δεν κρατάω τίποτα στο pc μου , αν δεν τις είχα βάλει εκεί πιθανότατα να είχαν χαθεί

τώρα δεν γράφω σε κανένα bb forum, πάνε αυτά , δεν με ενδιαφέρει καν το bodybuilding , σπάνια logάρω  

• Like 1
Δημοσ.

5+ χρόνια στα ίδια κιλά είμαι κι ας τρώω συνέχεια. 46-47

Εισαι 46-47?

Πως το κανεις αυτο?

Θελω να χασω 5 κιλα

Δημοσ.

Εισαι 46-47?

Πως το κανεις αυτο?

Θελω να χασω 5 κιλα

Δεν κάνω κάτι τρελό, περπατάω αρκετά κάθε μέρα και πλέον ψιλοπροσέχω τι τρώω. Σαβουριάζω βέβαια αλλά με μέτρο. Το κακό όταν παχαίνω (δύσκολα) τα παίρνω σε μπούτια. Μέση δαχτυλίδι με μπουτάρες δεν το λες κολακευτικό. Πόσα κιλά είσαι/ύψος?

• Like 1
Δημοσ.

184 στα 128 κιλά.... Κάποια στιγμή θα το φροντίσω.

175 102 κιλά. Έχουμε χρόνο μπροστά μας.:) Χαχα. Μετά από 3 προσπάθειες αποτυχημένες, έχασα και τα ξαναπήρα δηλαδή, πλέον δεν προσπαθώ καν. Όταν πεινάσω τρώω μέχρι να χορτάσω. Τέλος!

• Like 1
Δημοσ.

Χειμώνα πάντα παίρνω λίγα κιλά. Αν προσέχω είναι "καλά" κιλά αυτά που παίρνω. Στο 1.81 είμαι κοντά στα 85. Σαβούρα τρώω αλλά προσεκτικά. Λόγω δουλειάς πρέπει να καταναλώνω αρκετές θερμίδες για να έχω ενέργεια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...