Iris_89 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 5+ χρόνια στα ίδια κιλά είμαι κι ας τρώω συνέχεια. 46-47
idomeneas7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δεν θέλω να χάσω, ένα fat transfer όμως θα ήταν καλό.
*nenya* Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 <p>4 κιλα θελω να χασω..αλλα χωρις διαιτα!! </p> Χαχαχ κι εγώ έτσι μαγικά θέλω να χάσω 7-8. Και μετά σκέφτομαι ότι αυτό δεν γίνεται, οπότε συνεχίζω να τρώω τις μαλακιες μου :Ρ 1
anwnymh29 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χαχαχ κι εγώ έτσι μαγικά θέλω να χάσω 7-8. Και μετά σκέφτομαι ότι αυτό δεν γίνεται, οπότε συνεχίζω να τρώω τις μαλακιες μου :Ρ Ας φαμε ενα κιντερ μπουενο......! 2
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 1,70κάτι 85kg θέλω να χάσω 6-7kg μέχρι τον Ιούλιο Πως να χάσεις με τόσο που τρως ρε συ;! 1
Pa0ki Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 7kg έχω περιθώριο να πάρω πιστεύω αλλά που...δε μπαίνει τίποτα
Vapir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πως να χάσεις με τόσο που τρως ρε συ;! τρως λιγότερο και χάνεις , δεν είναι δύσκολο ρε 500 θερμίδες τη μέρα λιγότερες και χάνεις σταθερά(λέμε τώρα) μισό κιλό την εβδομάδα(500 χ 7 = 3500 θερμίδες= μισό κιλό λίπος) , ούτε απότομα ώστε να μη σε επηρεάσει στη ζωή σου απο θέμα ενέργειας και κυρίως να μη χάνεις μυς κάτι που δεν το θες και γυναίκα να είσαι το πρόβλημα που έχουν όλοι είναι πως δεν ξέρουν πόσο τρώνε την δεδομένη στιγμή γιατι τρώνε αόριστα . Προσωπικά ξέρω και μετράω μηχανικά , με το μυαλό μου και ποσότητες και τα πάντα, δεν ζυγίζω το φαΐ μου. Έπειτα δεν ξέρουν πόσο χρειάζονται να φάνε οπότε δεν ξέρουν πόσο να φάνε για να αδυνατίσουν χωρίς να σκοτίσουν το μυαλό τους, χωρίς να τα σκάνε σε διατροφολόγους και χωρίς να κάνουν βεβιασμένες κινήσεις τύπου "αρχίζω απο αύριο τρέξιμο" που χωρίς να φας όσο πρέπει είναι μια τρύπα στο νερό και τζάμπα βασανιστήριο . Προσωπικά σπάνια τρέχω , ακόμα και όταν έριξα το bf μου αρκετά χαμηλά το περασμένο καλοκαίρι δεν έκανα αερόβιες. 7kg έχω περιθώριο να πάρω πιστεύω αλλά που...δε μπαίνει τίποτα στα @@ σου ,καλύτερα , προσωπικά αν δεν με ένοιαζε να βάλω μυς θα ήθελα απλά να είμαι αδύνατος-ελαφρύς (οχι φυσικά skinny fat αλλα κατάλαβες τι εννοώ). Και να βάλεις κιλά χωρίς να γυμνάζεσαι τσάμπα θα τα κουβαλάς , δεν θα σε ωφελήσουν ιδιαιτέρως , γιατι 7kg μυς σίγουρα δεν βάζεις με το να αρχίσεις απλά να τρως , οπότε κλαιν μη σκοτίζεσαι 2
johnbond Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγώ θέλω να πάρω αλλά με τις 2500 θερμίδες που τρώω δε γίνεται.Να φάω πιο πολύ δεν έχω καταφέρει γιατί τρώω υγιεινά. Ψάχνω καιρό ένα τρυκ να καταφέρω να φάω 10-20% παραπάνω. Βλέπω στα στοιχεία οτι ο μέσος Έλληνας τρώει 3710θερμιδες.Είναι δυνατόν να τρώνε τόσο πολύ ή λένε βλακείες τα στοιχεία; Όλοι εσεις που λέτε οτι τρώτε πολύ και δεν παίρνετε είμαι σίγουρος οτι τρώτε πάνω κάτω σαν και μένα.Και εγώ για χρόνια νόμιζα οτι τρώω πολύ ,ότι έχω κάποιο πρόβλημα κτλ.
Vapir Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγώ θέλω να πάρω αλλά με τις 2500 θερμίδες που τρώω δε γίνεται.Να φάω πιο πολύ δεν έχω καταφέρει γιατί τρώω υγιεινά. Ψάχνω καιρό ένα τρυκ να καταφέρω να φάω 10-20% παραπάνω. Βλέπω στα στοιχεία οτι ο μέσος Έλληνας τρώει 3710θερμιδες.Είναι δυνατόν να τρώνε τόσο πολύ ή λένε βλακείες τα στοιχεία; Όλοι εσεις που λέτε οτι τρώτε πολύ και δεν παίρνετε είμαι σίγουρος οτι τρώτε πάνω κάτω σαν και μένα.Και εγώ για χρόνια νόμιζα οτι τρώω πολύ ,ότι έχω κάποιο πρόβλημα κτλ. 80γρ βρώμη 300 θερμίδες 40γρ κακάο 140 θερμίδες 40γρ σταφίδες 120 θερμίδες 200-300γρ ζεστό γάλα 120-150 θερμίδες 40γρ καρύδια 240 θερμίδες 1 βανίλια ίσως λίγη κανέλα ανάλογα τι σου αρέσει 920 θερμίδες , είναι στο περίπου οπότε πες 50-100 απόκλιση αυτό ή το ανακατεύεις έτσι κ αφήνεις τη βρώμη να φουσκώσει ή το χτυπάς στο multi και το πίνεις , όπως κ να έχει είναι κοντά στις 900 νόστιμες /θρεπτικές θερμίδες που πίνονται σε δευτερόλεπτα. προσωπικά αυτά τα υλικά θα τα έκανα ένα ωραιότατο γλυκό , απο αυτά που φτιάχνω αν έχω όρεξη και αντί για γάλα βάζω αυγά σου φαίνεται πολύ ? βάλε τα μισά , θα βγει ένα ποτήρι του νερού σε ποσότητα και θα πάρεις 400-500 θερμίδες για πλάκα. Υπάρχουν κ άλλοι τρόποι αλλα μου ήρθε στο μυαλό το ποιο απλό και νόστιμο μιας κ αν δεν μ αρέσει κατι δεν το τρώω 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 1.79 και είμαι 70kg. Πρέπει να ξαναγίνω 68 που είναι το φυσιολογικό μου (και σταθερό εδώ και 15 χρόνια). PS: Έχω βάλει τη ζυγαριά και κάνει αυτόματα tweets από το λογαριασμό μου όταν ξεπερνάω τα 69Kg...
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 1-2 κιλά πάνω κάτω μου φαίνεται υπερβολή να το συζητάμε, εκτός αν μιλάμε για αγώνες πχ που μπορεί να αλλάζεις κατηγορία!
Makis38 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οτι λέει ο τίτλος. Ειστε δηλ. στα κιλα που θέλετε, θέλετε να χάσετε ή να πάρετε βάρος; Θα ηθελα ιδανικα να χασω 3 κιλα και το παλεύω με κατι γιαουρτακια, μπανανες κλπ (1 γευμα πληρες στη διάρκεια της ημερας). Για πειτε! Παίζει ρόλο και η ηλικία, πόσο είσαι; Γενικά μέχρι τα 30-35 πάνε όλα καλά, από ᾽κει και ύστερα, γενικά πάλι, θέλει προσοχή, ότι τρως - μένει. Ο μεταβολισμός όσο μεγαλώνεις αλλάζει και αν αρχίζεις εσύ ο ίδιος να τεμπελιάζεις, αυτός να δεις. Αθλείσαι; Δεν καις τόσο εάν ναι, αλλά βελτιώνεις τον μεταβολισμό να δουλεύει καλύτερα και να καίει, ας πούμε καλύτερα.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 1-2 κιλά πάνω κάτω μου φαίνεται υπερβολή να το συζητάμε, εκτός αν μιλάμε για αγώνες πχ που μπορεί να αλλάζεις κατηγορία! Έτσι ξεκινάς με "έλα μωρέ 2 κιλά είναι" και το θεωρείς φυσιολογικό. Μετά τα άλλα 2 είναι λίγα παραπάνω από τα προηγούμενα 2 που ήταν ήδη παραπάνω από το κανονικό κλπ κλπ κλπ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα