Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οτι λέει ο τίτλος. Ειστε δηλ. στα κιλα που θέλετε, θέλετε να χάσετε ή να πάρετε βάρος;

Θα ηθελα ιδανικα να χασω 3 κιλα και το παλεύω με κατι γιαουρτακια, μπανανες κλπ (1 γευμα πληρες στη διάρκεια της ημερας).

Για πειτε!

Δημοσ.

Πάνω κάτω ναι. Τα ρούχα και ο καθρέπτης είναι δικαστές! Η ζυγαριά ψεύδεται. :)

Σήμερα έφαγα κάτι γλυκά σαν τόφαλος και τουμπάνιασα.

Δημοσ.

Θέλω να μείνω στο ίδια κιλά περίπου (το πολύ 1 κιλο πιο πάνω/κάτω) αλλά με λιγότερο λίπος και μεγαλύτερη μυϊκή μάζα.

Δημοσ.

Μια κουταλιά ωμό μουρουνέλαιο και ξηρούς καρπούς (ψίχες απο καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια ) ανακατεμένους  σε ενα ποτήρι με 2-3 κουταλιές μέλι καθημερινά και τα λέμε σε εναν μήνα πάλι ..

• Like 1
Δημοσ.

Ναι οκ είμαι. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ στα κιλά. Αν πάρω 3-4 τα ξαναχάνω εύκολα, το ίδιο κι αν χάσω και θέλω να τα ξαναπάρω.

Δημοσ.

Μια κουταλιά ωμό μουρουνέλαιο και ξηρούς καρπούς (ψίχες απο καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια ) ανακατεμένους σε ενα ποτήρι με 2-3 κουταλιές μέλι καθημερινά και τα λέμε σε εναν μήνα πάλι ..

Φοβάμαι οτι όλη αυτή την ενεργεια θα την καιει στο sex ομως!

Μα καλα συνταγη για να παχυνει του εγραψες ή για στυτικη δυσλειτουργια;

Δημοσ.

55 κιλά και δεν μπορώ να πάρω γραμμάριο παρά πάνω! (Ύψος 1,70 βέβαια, οπότε εντάξει)

Το πιο σπαστικό είναι αυτοί που σου λένε όλη την ώρα "Καλά δεν τρως καθόλου; Θα πέσεις κάτω" και άλλα τέτοια πετυχημένα οι σατανάδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...