xpapias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οτι λέει ο τίτλος. Ειστε δηλ. στα κιλα που θέλετε, θέλετε να χάσετε ή να πάρετε βάρος; Θα ηθελα ιδανικα να χασω 3 κιλα και το παλεύω με κατι γιαουρτακια, μπανανες κλπ (1 γευμα πληρες στη διάρκεια της ημερας). Για πειτε!
Glikos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πάνω κάτω ναι. Τα ρούχα και ο καθρέπτης είναι δικαστές! Η ζυγαριά ψεύδεται. Σήμερα έφαγα κάτι γλυκά σαν τόφαλος και τουμπάνιασα.
thomasG4 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Θέλω να μείνω στο ίδια κιλά περίπου (το πολύ 1 κιλο πιο πάνω/κάτω) αλλά με λιγότερο λίπος και μεγαλύτερη μυϊκή μάζα.
vasioula1 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 θέλω να χάσω μερικά κιλάκια γιατί το καλοκαίρι πλησιάζει
Ntinaras Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Όσο και να τρώω δεν παχαίνω με τιποτα το ιδιο θελω να παρω 10 κιλα
dimitrisOP Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Και εγω απο τα 70 θελω να παω γυρω στα 75 αλλα δεν μπορω...
xpapias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Αυτό ειναι ο ορισμός της ευτυχίας, πάντως! 1
Mau-Maus Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μια κουταλιά ωμό μουρουνέλαιο και ξηρούς καρπούς (ψίχες απο καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια ) ανακατεμένους σε ενα ποτήρι με 2-3 κουταλιές μέλι καθημερινά και τα λέμε σε εναν μήνα πάλι .. 1
zio10 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ναι οκ είμαι. Δεν έχω ξεφύγει ποτέ στα κιλά. Αν πάρω 3-4 τα ξαναχάνω εύκολα, το ίδιο κι αν χάσω και θέλω να τα ξαναπάρω.
xpapias Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μια κουταλιά ωμό μουρουνέλαιο και ξηρούς καρπούς (ψίχες απο καρύδια, αμύγδαλα, φουντούκια ) ανακατεμένους σε ενα ποτήρι με 2-3 κουταλιές μέλι καθημερινά και τα λέμε σε εναν μήνα πάλι .. Φοβάμαι οτι όλη αυτή την ενεργεια θα την καιει στο sex ομως! Μα καλα συνταγη για να παχυνει του εγραψες ή για στυτικη δυσλειτουργια;
apostolisR Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 55 κιλά και δεν μπορώ να πάρω γραμμάριο παρά πάνω! (Ύψος 1,70 βέβαια, οπότε εντάξει) Το πιο σπαστικό είναι αυτοί που σου λένε όλη την ώρα "Καλά δεν τρως καθόλου; Θα πέσεις κάτω" και άλλα τέτοια πετυχημένα οι σατανάδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα