Kwkegr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σπερααα first of all CPU: I5 3470 @3.2 MOBO: gigabyte h77m-d3h VGA: Sapphire R9 380 nitro 4GB PSU: corsair cx500 RAM: Corsair Vengeance 8GB DDR3-1600MHz HDD: 500 GB Λοιπον το θεμα μου ειναι το εξης: τα παντα ετρεχαν ρολοι με μια HD7770 που ειχα και μιας και βγηκε το battlefront 3 λεω ας παρω μια καλυτερη και πηρα την r9 380. οταν τρεχω το Η1Ζ1 (ναι ξερω ειναι σε alpha αλλα δεν μου εκανε προβληματα με την παλια καρτα ) μετα απο ωρα (στις αρχες ηταν 30-30 λεπτα ενω τωρα μεσα σε ενα δεκαλεπτο) μου κανει ενα "τσιριχτο" ηχο απο τα ακουστικα και κολλαει το συμπαν, η εικονα μενει οπως ειναι (οχι μαυρες ή μπλε οθονες ) και δεν ανταποκρινεται με αποτελεσμα να θελει reset το pc. Εχτες επαιζα καμια 5αρια ωρες lol (το οποιο ειναι πολυ πιο ελαφρυ) και δεν μου το εκανε, και γενικα ο,τι αλλο και να κανω δεν εχω θεμα. Τι εχω κανει: ddu και ccleaner για τα drivers εχω αλλαξει 3-4 εκδοσεις drivers ( τους τελευταιους crimson, αυτους που προτεινει η sapphire , ccc 15.11.1, και ccc 15.12) εχω τσεκαρει τα παντα μεσα στο κουτι για ρευματα και connectors στο Bios ολα δειχνουν να δουλευουν ρολοι ( συχνοτητες, τασεις, ram και οτι αλλες ιστοριες μπορει να ειχε) στο event viewer δεν εμφανιζει τιποτα (μονο το power kernel επειδη το κανω εγω reset) εχω βαλει και το afterburner απο το κινητο για να βλεπω τι παιζει την ωρα του παιχνιδιου (σημερα που κρασαρε ειχε: VGA usage 70-96% Cpu usage 60-90% θερμοκρασια καρτας 60-65 C θερμοκρασια cpu 60C απο τα οχτω γιγα ραμ χρησιμοποιουσε 5.6 και το page file ηταν απο τα 8 γιγα 7,8) εχω κλεισει το ulps απο το registry στο boot κανει post κανονικα οι σκεψεις μου ειναι οτι ή ειναι η καρτα (που δεν νομιζω ) ή το τροφοδοτικο η ραμ δεν νομιζω να ειναι γιατι δουλευε μια χαρα το pc για 4 χρονια απο τοτε που το εφτιαξα και στην αλλαγη της καρτας δεν πειραξα τιποτα για το τροφοδικο πιστευω οτι οταν ζοριζεται η καρτα και θελει τερμα watt αυτο δεν μπορει να τα δωσει με αποτελεσμα να κρασαρει οι σκεψεις σας?
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε να τρέξεις Valley. Αν δεν βγάλει θέμα, φταίει το παιχνίδι. Αν βγάλει, η κάρτα ή το τροφοδοτικό συνήθως.
Kwkegr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 το κανω και λεω αποτελεσματα ultra αναλυση λοιπον το εκανα δεν μου εβγαλε τιποτα το μονο που παρατηρησα ειναι οτι στο temperature μου ειχε καπου στο 1.5 εκατομμυριο βαθμους το οποιο ειναι θεμα του valley νομιζω γιατι στο afterburner λεει κανονικα θερμοκρασια ετρεξε ομως για 3 λεπτα ειναι αρκετο για να δωσει αποτελεσματα?
Chrysostomos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με μια msi r9 380 4gb. Στα τεστ τα περνάει όλα,χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι μπορεί να το κάνει σήμερα πχ και μετά να πρέπει να περάσει καιρός. Λύση ακόμα δεν έχω βρει.
Dimrx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Είχα κ εγώ παρόμοιο πρόβλημα με μια Asus HD7770, όλα τα τεστ τα πέρναγε χωρίς κανένα πρόβλημα, πήγα το Pc στον τεχνικό για έλεγχο, ήταν μέσα στα όρια της εγγύησης η κάρτα κ δεν έβγαλε το παραμικρό πρόβλημα κ πάλι! Πείρα πίσω το Pc, μου ξανάκανε προβλήματα.... έβγαλα φωτογραφίες εκείνη την στιγμή την οθόνη ( μπλε οθόνες , γραμμές , κουτάκια) κ τους κωδικούς σφάλματος που έβγαζε η μητρική, την πήγα στο κατάστημα την GPU μαζί με τις φωτογραφίες κ ο τεχνικός την έστειλε έτσι στην Asus μαζί με το φωτογραφικό υλικό . κάτι είχε καεί μου είπε..... δεν θυμάμαι τι, έτσι αλλάχτηκε στην εγγύηση!
Kwkegr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με μια msi r9 380 4gb. Στα τεστ τα περνάει όλα,χωρίς πρόβλημα. Το θέμα είναι ότι μπορεί να το κάνει σήμερα πχ και μετά να πρέπει να περάσει καιρός. Λύση ακόμα δεν έχω βρει. σε ποια παιχνιδια σου κρασαρει εσενα?
Chrysostomos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 σε ποια παιχνιδια σου κρασαρει εσενα? dying light. Witcher 3& Batman αλά έφταιγε το παιχνίδι Αυτα τα έχω δοκιμάσει τώρα τελευταία. Το Witcher πριν κάνω update τους drivers της gpu to είχα τερματήσει με με αυτή την κάρτα και με την 270x που είχα παλιά.
Chrysostomos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 είναι το 1/3 στα άλλα; εσένα που σου κολλάει;
Kwkegr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 δεν εχω δοκιμασει αλλα βαρια παιχνιδια μονο Η1Ζ1 πριν 5 μερες την πηρα τη καρτα
Chrysostomos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εγώ πάντως πέρασα παλαιότερο driver από αυτό που δίνει τώρα το site της amd και αυτές τις μέρες,δεν έχει κολλήσει. Θα μου πεις στο Pro θα είχε πρόβλημα; για δοκίμασε και εσύ να δεις.
~Palpatin~ Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δοκίμασε κανένα άλλο βαρύ παιχνίδι, αλλά εγώ θα έλεγα να γυρίσεις την κάρτα μαζί με μια φωτογραφία, ή βίντεο του συμβάντος.
Kwkegr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 κρασαρε ξανα σε AC3 μπας και ειναι το τροφοδοτικο γιατι διαβασα στο tom's hardware μερικοι ελεγαν οτι για την συγκεκριμενη καρτα θελει 550-600W ενω εγω εχω 500W
Chrysostomos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κανονικά και με 500w θα έπρεπε να δουλεύει αν είναι καλό. τσέκαρε για αρχή τον driver σου. Crimson έχεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα