jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μέσα στο 2017 οι μηχανικοί δίσκοι θα έχουν την πορεία του κάρβουνου. Μετά το πετρέλαιο , η εξάρτηση από το κάρβουνο μειώθηκε αλλά και πάλι το χρησιμοποιούμε σε ορισμένες περιπτώσεις. Οι σκληροί δίσκοι σε 1 χρόνο δεν θα πωλούνται σε απλά pc αλλά μόνο σε μηχανήματα για ειδικούς λόγους.
21century Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πραγματικά εντυπωσιακό ότι εξελίσσεται η τεχνολογία με βάση τον νόμο του Μούρ ακόμα και στα περιφερειακά μέσα..
georgepppo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εχω χαλάσει δυο samsung(840/850) το ένα απλά μια μέρα εξαφανίστηκε.. το άλλο σιγά σιγά έπεφτε ταχύτητα εγγραφής και μετά από λίγο καιρό σταμάτησε να γράφει τελείως..... και τώρα είμαι με ένα απλό kingston v300 το οποίο μετά από μια διακοπή ρεύματος λέει health 43% έχουν πάρα πολλά πλεονεκτήματα τα ssd αλλα ΓΙΑ ΤΗΝ ΏΡΑ δεν είναι για σοβαρή αποθήκευση, και ναι μόνο καλό κάνει το ότι βγαίνουν ανά τόσο μεγάλες χωρητικότητες κλπ πάρε intel,όταν είχα πάρει τον δικό μου αν και πιο αργός απο τον ανταγωνισμό έδινε την μεγαλύτερη εγγύηση και 5 φορές περισσότερα γράψε σβήσε και έχει φάει καμια δεκάρα φορμάτ και πολλά πολλά και τίποτα. μετά απο 6 χρόνια φουλ δουλειάς τίποτα σκυλί δες
dimitridegrecia Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 κι εδώ μια από τα ίδια 3 samsung 850 pro και ένας kingston v300 στο media center με Kodibuntu και οι πρώτοι 2 χρόνια όλη μέρα κάθε μέρα και ο δεύτερος 6-7 χρόνια..κανένα απολύτως πρόβλημα οι σαμσουνγκ στο 98% ο κινγκστον δεν ξέρω...δεν κολλάει, πετάει! Μήπως τα χρησιμοποιείτε με τίποτα windows XP ή κανα VMware και τους πίνει το αίμα γιατί δεν υπήρχαν τότε οι ssd; Με windows 10 pro όλα τα έχω εγώ, αλλά και με τα 7ρια για το μεγαλύτερο διάστημα...με αρκετάαααα φορμάτ λόγω w10 εγκατάστασης...πέσατε σε ελαττωματικές μονάδες από το εργοστάσιο μάλλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα