thanasiskant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Για αρχη χαιρετω το forum!Καλησπερα και απο εμενα παιδια και καλη μερα. Αποφασισα να παρω και εγω ενα κινητο απο κινα μερια max αυστηρος στα 150. Ο λογος ειναι οτι δεν θελω να παρω τοσο καποιο μεταχειρισμενο και οτι στην Ελλαδα το μονο αξιολογο ειναι το moto g 3rd σε αυτα τα λεφτα!Ο μονος περιορισμος ειναι να ειναι Full HD και να ειναι 4g!Εχω δει καποια οπως το K3 note της Lenovo. Αλλα προτιμω να ακουσω προτασεις απο τους πιο ειδικους και εμπειρους του σιτε μας.Τελος, θα ηθελα να μου προτεινεται και καποιο σιτε απο το οποιο μπορω να κανω την αγορα, χωρις να εχω φοβο για τελωνειο. Αν γινεται και καποιος, πιο εμπειρος και παλιο μελος και μπορει να κανει την αγορα για μενα, μετα απο συναντηση και συννενοηση δεν θα με "χαλαγε" μιας και δεν εχω ξαναμπει σε αυτο το τριπακι!Ευχαριστω για τον χρονο σας και καλη συνεχεια.
Sheogorath Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως προτείνω το Miezu M2 Note, με λίγα παραπάνω. Αξίζει.
thanasiskant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγώ πάντως προτείνω το Miezu M2 Note, με λίγα παραπάνω. Αξίζει. Και αυτο το ειδα. Ελλαδα εχει 180 αν το βρουμε απο εξω στα 150 δεν θα με χαλαγε. Απλα δεν το ανεφερα καν λογο του flyme launcher, ειναι πιο "βαρη" πχ απο του lenovo ή xiaomi ( εκτος και αν κανω λαθος)
d_gkal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 xiaomi redmi note 2 απο vickmall.com μη κοιτας κανενα αλλο
thanasiskant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 xiaomi redmi note 2 απο vickmall.com μη κοιτας κανενα αλλο Καλο πολυ καλο μπορω να πω. Μια ερωτηση για το κινητο αυτο. Ειδα στο vickmall εχει 2 επιλογες στα 16 gb. Μια που λεει FDD LTE και μια που λεει TDD LTE. Ποιο ειναι για Ελλαδα ή δεν παιζει ρολο?
saruman123 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Καλο πολυ καλο μπορω να πω. Μια ερωτηση για το κινητο αυτο. Ειδα στο vickmall εχει 2 επιλογες στα 16 gb. Μια που λεει FDD LTE και μια που λεει TDD LTE. Ποιο ειναι για Ελλαδα ή δεν παιζει ρολο?Το FDD LTE για Ελλαδα.
turbat0s Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 xiaomi redmi note 2 απο vickmall.com μη κοιτας κανενα αλλο +1 και από μένα.
thanasiskant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το FDD LTE για Ελλαδα. Ευχαριστω φιλε μου. Επισης εχει κανεις ιδεα για καμια καλη και stable rom για το συγκεκριμενο κινητο?
ziaba Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Meizu M2 Note (με international rom σαν να το πηρες απο τα public) απο vickmall και καθαρισες
newsformobiles Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω φιλε μου. Επισης εχει κανεις ιδεα για καμια καλη και stable rom για το συγκεκριμενο κινητο?Κοιτάς στο xiaomi-miui.gr σχετικά μ'αυτό.
thanasiskant Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κοιτάς στο xiaomi-miui.gr σχετικά μ'αυτό. Σε ευχαριστω. Λογικα για το xiaomi με κοβω. Σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας!
WebDevGr Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Καλο πολυ καλο μπορω να πω. Μια ερωτηση για το κινητο αυτο. Ειδα στο vickmall εχει 2 επιλογες στα 16 gb. Μια που λεει FDD LTE και μια που λεει TDD LTE. Ποιο ειναι για Ελλαδα ή δεν παιζει ρολο? Όπως ήδη έχουν απαντήσει το FDD είναι για Ελλάδα. Αλλά και το TDD να πάρεις (όπως έκανα εγώ) μια χαρά θα παίξει με την Ελληνική/Eυρωπαϊκή Rom. Η τελευταία Ελληνική/Eυρωπαϊκή stable είναι η 7.1.30 και αναμένεται η 7.2 τις επόμενες ημέρες 1
saruman123 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Όπως ήδη έχουν απαντήσει το FDD είναι για Ελλάδα. Αλλά και το TDD να πάρεις (όπως έκανα εγώ) μια χαρά θα παίξει με την Ελληνική/Eυρωπαϊκή Rom. Η τελευταία Ελληνική/Eυρωπαϊκή stable είναι η 7.1.30 και αναμένεται η 7.2 τις επόμενες ημέρες Δεν ξερω για το note 2 αλλα στο note 3 την εχω παρει εδω και μια εβδομαδα την 7.2
xrysafro Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Εγώ μόλις αγόρασα online το Huawei Honor 4C με 145! Το κινητό πετάει! Δε θυμάμαι το κατάστημα, αλλά΄το βρήκα στο skroutz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα