Προς το περιεχόμενο

acer aspire E5-571G-375H I3-4005U 4GB 1TB 840M 2GB 375Ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια νομιζω ειναι καλη τιμη για ι3 με 840μ

http://www.e-shop.gr/laptop-acer-aspire-e5-571g-375h-156-intel-core-i3-4005u-4gb-1tb-nvidia-gf-840m-2gb-linux-p-PER.903723

• Επεξεργαστής: Intel Core i3-4005U (1.70 GHz) με 3 MB L3 cache.
  • Οθόνη: 15.6'' HD TFT, με LED backlight και ανάλυση 1366 x 768 pixel.
  • Μνήμη: 4096 MB (1 x 4096 MB) DDR3 στα 1600 MHz, με δυνατότητα επέκτασης έως 16 GB.
  • Σκληρός Δίσκος: 1 TB SATA, 5400 rpm.
  • Οπτικός Δίσκος: DVD-RW double-layer.
  • Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.
  • Κάρτα γραφικών: Nvidia Geforce GT840M με 2 GB αυτόνομης μνήμης.
  • Κάρτα δικτύου: 10 / 100 / 1000 Mbps Ethernet και Wireless 802.11 b/g/Draft-N, Bluetooth 4.0.
  • Θύρες επικοινωνίας: 1 x USB 3.0, 2 x USB 2.0, 1 x VGA, 1 x HDMI, 1 x Ethernet (RJ-45), 1 x headphone out/microphone in jack, 1 x DC-in jack για AC adapter.
  • Πρόσθετα χαρακτηριστικά: Ενσωματωμένη κάμερα, SD Card Reader.
  • Ήχος: Ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνο.
  • Πληκτρολόγιο: Πλήρους μεγέθους, Αγγλικό, με ενσωματωμένο αριθμητικό πληκτρολόγιο.
  • Διαστάσεις (W x D x H): 381.6 x 256 x 25.30 - 30.3 mm.
  • Βάρος: 2.50 kg.
  • Μπαταρία: 6-cell Li-ion.
  • Προεγκατεστημένο λογισμικό: Linux.
Δημοσ.

Ο συγκεκριμένος i3 είναι βασικά i τα 3...

Μαρκετιστικά είναι προσφορά, ποιοτικά δεν είναι, γιατί και την GT840M θα ιδροκοπάει για να την υποστηρίξει σωστά πιστεύω.

Εναλλακτική (πιο σύγχρονο και πιο σοβαρό κι ας μην έχει την 840M):

http://www.e-gate.gr/lenovo-ideapad-300-15isk-80q700shpb.html

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά κι εγώ θα προτιμούσα ενα πιο ποιοτικό και σύγχρονο λαπτοπ σαν αυτό που προτίνει ο @plpapadopoulos . Απο εκεί και πέρα αν κάποιον δεν τον νοιάζει η ποιότητα και θέλει να παίζει παιχνίδια σε λαπτοπ , με όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτα, πιστεύω οτι για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί μια καλή προσφορά. 

Μη ξεχνάμε οτι με ένα τέτοιο build θα μπορέσεις να παίξεις ακόμα και games σαν το witcher 3 και το gta V, έστω και σε low settings. Ενώ στο Intel 520 δεν θα φορτώνουν καν .

Δημοσ.

Παιδια το θελω για χρηση Djing και Producing Electro. Τα προγραματα που θελω να χρεισιμοποιησω ειναι το Fl Srudio 12 και Serato Dj και Virtual Dj 8. Μπορειται να μου πειτε αν ειναι ικανο για τετοια χρηση. Επισης ψαχνω φθηνο pc και αυτο ειναι μεσα στα δεδομενα τις τιμης που ψαχνω.  Οποιος ξερεις ας απαντησει γρηγορα φιατι ειναι στο e-shop στα Crazy Sundays  και μονο για 3 μερεσ ακομα!

Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα το λαπτοπ χθες και μου δειχνει στις ιδιότητες οτι εχει πάνω τον i3 4030 1.9ghz και στο speccy τον 4030 μου δείχνει ότι εχει ενώ το κουτι δείχνει οτι εχει τον i3 4005u.... πώς γίνεται αυτό ξέρει κανείς να μου εξηγήσει?

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά και γω πήρα το λαπτοπ αυτό και επιβεβαιώνω ότι έχει τον i3 4030u. Καταλάθος απ ότι φαίνεται.. Είναι πολύ καλό deal νομίζω. Παίζει με 50 fps και το Farcry 4 που δοκίμασα. Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή θα έλεγα. Για 375 ευρώ δε το μετάνιωσα καθόλου!!!!

Δημοσ.

Παιδιά παρέλαβα το λαπτοπ χθες και μου δειχνει στις ιδιότητες οτι εχει πάνω τον i3 4030 1.9ghz και στο speccy τον 4030 μου δείχνει ότι εχει ενώ το κουτι δείχνει οτι εχει τον i3 4005u.... πώς γίνεται αυτό ξέρει κανείς να μου εξηγήσει?

Παιδιά και γω πήρα το λαπτοπ αυτό και επιβεβαιώνω ότι έχει τον i3 4030u. Καταλάθος απ ότι φαίνεται.. Είναι πολύ καλό deal νομίζω. Παίζει με 50 fps και το Farcry 4 που δοκίμασα. Η ποιότητα κατασκευής είναι αρκετά καλή θα έλεγα. Για 375 ευρώ δε το μετάνιωσα καθόλου!!!!

Πως γίνεται αυτό μου κάνει πολύ εντύπωση!

Ή modded εισαγωγή ζιμπάμπουε,  ή έστειλαν άλλο product number και δε το είδατε (το ίδιο model,αλλά άλλο part number στο τέλος με καλύτερο configuration).

Δημοσ.

Το αυτοκόλλητο για το serial είναι για το μοντέλο που λέει ότι είναι στο e-shop οπότε μάλλον modded εισαγωγή ζιμπάμπουε. Το μόνο που με παραξένεψε είναι ότι ή το touchpad δεν υποστηρίζει gestures ή ότι ο driver του είναι αλλάν ντι άλλον. Κατάφερε να ενεργοποιήσει gestures κανείς σας;;;

Δημοσ.

όχι εγω δεν τα κατάφερα επίσης υποστηρίζει μονο ντριβερς 7 και 8.1..το θέμα είναι ποιον επεξεργαστή έχω στο λαπτοπ τον ι3-4030υ ι τον ι3-4005υ?

Δημοσ.

Προσωπικά κι εγώ θα προτιμούσα ενα πιο ποιοτικό και σύγχρονο λαπτοπ σαν αυτό που προτίνει ο @plpapadopoulos . Απο εκεί και πέρα αν κάποιον δεν τον νοιάζει η ποιότητα και θέλει να παίζει παιχνίδια σε λαπτοπ , με όσο το δυνατόν λιγότερα λεφτα, πιστεύω οτι για τα ελληνικά δεδομένα αποτελεί μια καλή προσφορά. 

Μη ξεχνάμε οτι με ένα τέτοιο build θα μπορέσεις να παίξεις ακόμα και games σαν το witcher 3 και το gta V, έστω και σε low settings. Ενώ στο Intel 520 δεν θα φορτώνουν καν .

πως το συμπεραίνεις αυτό? στα benchmarks είναι περίπου ισοδύναμα τα γραφικά

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...