Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οκ εγινε με καλυψες πληρως!

Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε :)

απλα αν θες access point και οχι Repeater τα παλια ρουτερ τον παροχων θα σε καλυψουν προκειμενου να μην πληρωσεις κατι.

Δημοσ.

Οτι αλλο χρειαστεις εδω ειμαστε :)

απλα αν θες access point και οχι Repeater τα παλια ρουτερ τον παροχων θα σε καλυψουν προκειμενου να μην πληρωσεις κατι.

το ξερω...θα παρω το 8970 και θα δοκιμασω με τα παλια και απο κει και περα θα δω :Ρ

Δημοσ.

απλα υπαρχει και η λυση του 8980 που ειναι dual band και του 9980 που ειναι dual band +vdsl για μελλοντικη χρηση.αν και το 8980 με πατεντα γινεται vdsl.

απλα ειναι πιο ακριβα αλλα αν ειναι να πας vdsl μελλοντικα τοτε αξιζει για να μην ξαναπληρωσεις.παντα βεβαια υπαρχει και η λυση πχ αν θες να βγεις πιο φτηνα να κρατησεις το adsl /vdsl router του παροχου και ειτε να βαλεις ενα παλιο adsl router σαν access point ειτε να παρεις repeater αν θες να παιξεις σαν Repeater.επισης ασχετα που εχεις hol μπορεις αν το zte δεν παιζει καλα(που σιγουρα δεν παιζει) να βαλεις αλλου παροχου το adsl router.ουτε καν στοιχεια δεν θα χρειαστει αφου η hol δεν εχει radius.θα παιξει μια χαρα και μετα κανεις οτι αλλο θες ειτε με repeater ειτε με access point.σιγουρα δεν θα ειναι τοσο καλα οσο το 8970 απλα στο λεω αν δεν παιζει το 8970 οικονομικα.

Δημοσ.

οχι οκ το εχω κλεισει....θα παιξω με 8970 και 801nd και κλεινω...2 οροφοι πιστευω θα ειναι οκ τωρα...στον κατω που θα βαλω το 801nd πιο πολυ για σερφαρισμα για απλους χρηστες δηλαδη οποτε νομιζω στα 65 ευρω που μου ρθε και για τα 2 το ενα μεταχειρα με εγγυηση και το αλλο καινουριο ειμαι πολυ καλα :P

Δημοσ.

οχι οκ το εχω κλεισει....θα παιξω με 8970 και 801nd και κλεινω...2 οροφοι πιστευω θα ειναι οκ τωρα...στον κατω που θα βαλω το 801nd πιο πολυ για σερφαρισμα για απλους χρηστες δηλαδη οποτε νομιζω στα 65 ευρω που μου ρθε και για τα 2 το ενα μεταχειρα με εγγυηση και το αλλο καινουριο ειμαι πολυ καλα :P

και τα 2 μαζι θα σου πανε 80 ευρω.υπαρχει και το 701nd που ειναι λιγο πιο φτηνο.αλλα μικρη διαφορα,και αυτο θα σε καλυψει απλα εχει μια κεραια γιατι ειναι N150 αντι για n300 που ειναι το 801nd.και υπαρχει και το 901nd με 3 κεραιες που ειναι n450.αν ειναι για surfing και το 701 θα σου κανει αλλα και καποιο παλιο απο τους παροχους.αναλογως τι σου εχει περισσεψει.αν ειναι zte οχι.αν ειναι κανα thomson/technicolor,netfaster κτλ θα σου κανει δουλιτσα.και to zte βεβαια αν θες το δοκιμαζεις και αμα σε καλυψει το κρατας.αλλιως παιρνεις το 801 που ειπες.αν ναι τωρα τα παρεις και μεταχειρισμενα θα πεσει και αλλο η τιμη.και σε ads υπαρχει και το 8968 αλλα παλι καλυτερα το 8970 και μικρη διαφορα τιμης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...