christina_ck22 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στα windows 10 και δεν βρίσκω καθόλου αυτά που είχα στη γραμμή εργασιών... Ούτε το μενού του υπολογιστή δεν ανοίγει όταν πατάω πάνω στο εικονίδιο αλλά και όταν το πατάω από το πληκτρολόγιο. Και δεν μπορώ να φτιάξω νέο λογαριασμό χρήστη στον υπολογιστή (μου λέει ότι η κλάση δεν έχει καταχωρηθεί). Έψαξα για ιούς από το avast και τίποτα. :/
Dare-Devil Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πρόσφατα έκανα αναβάθμιση στα windows 10 και δεν βρίσκω καθόλου αυτά που είχα στη γραμμή εργασιών... Ούτε το μενού του υπολογιστή δεν ανοίγει όταν πατάω πάνω στο εικονίδιο αλλά και όταν το πατάω από το πληκτρολόγιο. Και δεν μπορώ να φτιάξω νέο λογαριασμό χρήστη στον υπολογιστή (μου λέει ότι η κλάση δεν έχει καταχωρηθεί). Έψαξα για ιούς από το avast και τίποτα. :/ Κάνε καθαρή εγκατάσταση . Όχι update το λειτουργικό . Η ίδια η Microsoft Ελλάδος μου είπε ότι με update υπάρχουν πιθανότητες να μην γίνουν όλα σωστά. Είχα και εγώ μερικά θεματάκια με το update και έκανα καθαρή εγκατάσταση
christina_ck22 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Κάνε καθαρή εγκατάσταση . Όχι update το λειτουργικό . Η ίδια η Microsoft Ελλάδος μου είπε ότι με update υπάρχουν πιθανότητες να μην γίνουν όλα σωστά. Είχα και εγώ μερικά θεματάκια με το update και έκανα καθαρή εγκατάσταση Πώς ακριβώς;
rfc Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 πανε ρυθμισεις>windows update>αποκατασταση>ξεκινηστε...... και πατα το κουμπι πληρης αποκατασταση , να μη σου κρατησει δλδ κανενα αρχειο και προγραμμα.
Dare-Devil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πώς ακριβώς; Kατέβασε απο την microsoft τα windows 10 βάλτα σε ενα στικάκι κάνε φορματ και καθαρή εγκατάσταση . https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10
virus33 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 to προβλημα σου ειναι στο powershell κανε τα εξης 1 ανοιξε την διαχειρηση εργασιων και επελεξε απο το μενου αρχειο--------.> εκτελεση νεας εργασιας και πληκτρολοηησε powershell τικαρε και το εκτελεση σαν διαχειρηστης και enter 2 στο μπλε παραθυρο που θα σου ανοιξει κανε επικοληση το παρακατω <<Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} >> χωρις τα << >> και enter 3 κανε επανακινηση 2 1
christina_ck22 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Το έκανα και έπιασε αλλά θα κάνω και καθαρή εγκατάσταση γιατί έχει και άλλες δυσλειτουργίες από ότι φαίνεται. Ευχαριστώ για τη βοήθειά σας 1
Tolakos155 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 virus33 καλημερα εχω και εγω το ίδιο θέμα εκανα ότι είπες αλλά έβγαλε κόκκινα γράμματα.. εκανα επανεκκίνηση και δεν άλλαξε κάτι... τι άλλο μπορώ να κάνω? ευχαριστώ Στις Mon Mar 07 2016 στις 10:23 ΜΜ, virus33 είπε to προβλημα σου ειναι στο powershell κανε τα εξης 1 ανοιξε την διαχειρηση εργασιων και επελεξε απο το μενου αρχειο--------.> εκτελεση νεας εργασιας και πληκτρολοηησε powershell τικαρε και το εκτελεση σαν διαχειρηστης και enter 2 στο μπλε παραθυρο που θα σου ανοιξει κανε επικοληση το παρακατω <<Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"} >> χωρις τα << >> και enter 3 κανε επανακινηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα