dbconan Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Kυριοι αφου μετα την βοηθεια σας,καταφερα να ξανα επιστρεψω σε VDSL2 ,θα ηθελα να ρωτησω κατι... Εχω το ZXHN H367N Καπου ειδα οτι φτιαχνεις ξεχωριστα ασυρματα δικτυα στο μοντεμ μου...Με διαφορετικο ΚΩΔΙΚΟ για το καθενα κτλ κτλ... Αυτο που ηθελα να ρωτησω,ειναι.Μπορω να διαλεξω και τι ταχυτητα θα εχει το καθενα απο αυτα ξεχωριστα το καθενα.??? Θα μου πεις,πολλα θελω απο μοντεμ παροχου,αλλα καμια φορα ποτε δεν ξερεις τι γινετε...Εδω επεστρεψα σε vdsl2,χαχα Εχει ακομα το 2,3,4 για να φτιαξω και θα ηταν ζορικο...γιατι εχω τρακαδορους μπολικους,τουλαχιστον να περνουν τα αναγκαια...
johnmegarythmos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 καλησπερα η επιλογη αυτη για το bandwith ειναι το Qos και απο οτι ξερω το speedport entry 2i και το w724 θα πρεπει να το εχει! Επισης το ρουτερ το δικο σου του vdsl το w724 υποστηριζει και την εκπομπτη 5ghz περα απο την κλασικη των 2,4ghz! οποτε αυτο σημαινει οτι θα χρησιμοποιεις λαπτοπ με 5ghz wifi adapter δεν θα εχεις παρεμβολες!. Οσο για την εκπομπη διαφορων δικτυων wifi ναι γινεται το ssid 2 το χρησιμοποιει το ote wifi fon , μπορεις το ssid 3 και ssid 4 να αλλαζεις και να βαλεις να εκπεμπουνε! , πρακτικα αυτο χρησιμευει αμα εχεις καμερες wifi τοτε να το βαλεις αλλιως δεν βλεπω τον λογο να το κανεις! Επισης μεσα στο ρουτερ σου μπορεις να ορισεις μεχρι ποσα ατομα θα επιτρεπεται να συνδεθουνε στο ρουτερ σου προεπιλογη ειναι το 32 ( maximum clients!) ,αμα δεν θελεις να μπει αλλος απλα αλλαξε το ! , επισης αλλαξε και το username και password του ρουτερ σου! για προσθετη ασφαλεια , επισης μεσα απο το ρουτερ μπορεις να ορισεις ποσο τις 100% θα εχεις εμβελεια για να μην μπορουνε να το αναζητησουνε αλλα δικτυα! διπλα σου , οσο για το Qos για να το bandwith εχει διαδικασια για το κανεις αυτο και μου φαινεται τελειο! και εγω το εψαχνα αλλα δεν καταφερα να το βρω!.
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Kυριοι αφου μετα την βοηθεια σας,καταφερα να ξανα επιστρεψω σε VDSL2 ,θα ηθελα να ρωτησω κατι... Εχω το ZXHN H367N Καπου ειδα οτι φτιαχνεις ξεχωριστα ασυρματα δικτυα στο μοντεμ μου...Με διαφορετικο ΚΩΔΙΚΟ για το καθενα κτλ κτλ... Αυτο που ηθελα να ρωτησω,ειναι.Μπορω να διαλεξω και τι ταχυτητα θα εχει το καθενα απο αυτα ξεχωριστα το καθενα.??? Θα μου πεις,πολλα θελω απο μοντεμ παροχου,αλλα καμια φορα ποτε δεν ξερεις τι γινετε...Εδω επεστρεψα σε vdsl2,χαχα Εχει ακομα το 2,3,4 για να φτιαξω και θα ηταν ζορικο...γιατι εχω τρακαδορους μπολικους,τουλαχιστον να περνουν τα αναγκαια... αν το qos σου σε αφηνει να ορισεις bandwidth ανα ssid τοτε ναι σου κανει.συνηθως σε αφηνουν να ορισεις priorities παρα bandwidth.αν εχεις το Manual του μπορουμε να δουμε τι κανει γιατι στο ιντερνετ δεν το εχω βρει πουθενα καλησπερα η επιλογη αυτη για το bandwith ειναι το Qos και απο οτι ξερω το speedport entry 2i και το w724 θα πρεπει να το εχει! Επισης το ρουτερ το δικο σου του vdsl το w724 υποστηριζει και την εκπομπτη 5ghz περα απο την κλασικη των 2,4ghz! οποτε αυτο σημαινει οτι θα χρησιμοποιεις λαπτοπ με 5ghz wifi adapter δεν θα εχεις παρεμβολες!. Οσο για την εκπομπη διαφορων δικτυων wifi ναι γινεται το ssid 2 το χρησιμοποιει το ote wifi fon , μπορεις το ssid 3 και ssid 4 να αλλαζεις και να βαλεις να εκπεμπουνε! , πρακτικα αυτο χρησιμευει αμα εχεις καμερες wifi τοτε να το βαλεις αλλιως δεν βλεπω τον λογο να το κανεις! Επισης μεσα στο ρουτερ σου μπορεις να ορισεις μεχρι ποσα ατομα θα επιτρεπεται να συνδεθουνε στο ρουτερ σου προεπιλογη ειναι το 32 ( maximum clients!) ,αμα δεν θελεις να μπει αλλος απλα αλλαξε το ! , επισης αλλαξε και το username και password του ρουτερ σου! για προσθετη ασφαλεια , επισης μεσα απο το ρουτερ μπορεις να ορισεις ποσο τις 100% θα εχεις εμβελεια για να μην μπορουνε να το αναζητησουνε αλλα δικτυα! διπλα σου , οσο για το Qos για να το bandwith εχει διαδικασια για το κανεις αυτο και μου φαινεται τελειο! και εγω το εψαχνα αλλα δεν καταφερα να το βρω!. ZXHN H367N εχει.επισης λιγο προσοχη οταν μειωνουμε την Output power του wireless.αν το παρακανουμε μπορει να πιανουμε το δικτυο και να συνδεομαστε αλλα να εχουμε χαμηλη αποδοση λογω οριακου σηματος δηλαδη να μην μπορουμε να πιασουμε full ταχυτητα αλλο τοσο αν μιλαμε και για μεταφορες αρχειων ασυρματα.
dbconan Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 αν το qos σου σε αφηνει να ορισεις bandwidth ανα ssid τοτε ναι σου κανει.συνηθως σε αφηνουν να ορισεις priorities παρα bandwidth.αν εχεις το Manual του μπορουμε να δουμε τι κανει γιατι στο ιντερνετ δεν το εχω βρει πουθενα Βοηθα λιγο γιατι δεν.....που το βρισκουμε αυτο..?? η συσκευασια δεν εχει τιποτα μεσα απο οδηγιες,μονο της hol..
poulinos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Βοηθα λιγο γιατι δεν.....που το βρισκουμε αυτο..?? η συσκευασια δεν εχει τιποτα μεσα απο οδηγιες,μονο της hol.. δεν ξερω που μπορει να το εχει.αν ψαξεις τα μενου ισως να το βρεις.επισης επειδη λογικα δεν μπαινεις σαν admin μπορει να το εχουν κοψει αν και το θεωρω βλακεια.και δεν βρισκω ουτε manual στην Hol ουτε στην zte κατι που να παιζει. αν δεν βρεις κατι αντι για admin admin Δοκίμασε να μπεις με username root και password H367N$Extra,Opti0ns1234$% που θα σε βαλει σαν admin οποτε θα βλεπεις ολα τα μενου πλεον.παντως το κοβω χλωμο να δινει bandwidth control αλλο τοσο ανα ssid. μακαρι να βγω λαθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα