karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Εκτός θέματος αλλά μια και το έφερε η κουβέντα: Ημουν carefour το σαββατο. Ε, εγινε της τρελής με το Bluesky dvd! Oχι μόνο αγόρασαν ΟΛΟΙ από ένα, αλλά έβλεπα ακόμη και 50αρες νοικοκυρές να κρατούν παραμάσχαλα από 2 dvd players! Χαμός. Στο θέμα μας τώρα. Εχω τις επιφυλάξεις μου για το dvd ram. Νομιζω ότι η ευρεία υποστήριξη στα pc είναι σε rw και θέλω ότι γράφω και δημιουργώ να είναι συμβατό με pc.
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Σκέφτεστε αναβάθμιση σε dvd revorder ή θα μείνετε με vhs video?
ksp Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 an pesoun oi times 8a vromisei i agora apo dvd recorder!!! Palia otan eimoun mikros (!) gia na parei kapoios Video i egxrwmi tileorasi perimene na parei to efapax!!!! Na fantasteis oti oi kleftes ta video ta eixan se prwti epilogi!!! O kairoi...o i8i...!!!
karib Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2003 Τρελό σχόλιο από ksp! Οντως έτσι όπως τα λες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.