Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρετε, θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το πως να χειριστώ ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με αγορά που έκανα το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Την προγούμενη Δευτέρα παρέλαβα ένα φορητό υπολογιστή τον οποιο είχα παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα και στην πρώτη μέρα λειτουργίας του την Τρίτη δηλαδή κατάλαβα πως ο Ο υπολογιστής δε δουλεύει όπως θα έπρεπε συγκεκριμένα στην οθόνη υπάρχει τουλάχιστον ένα Καμμένο πίξελ ενώ η απόδοση του είναι τουλάχιστον απογοητευτικές και δεν συναδουν με τα specs του. Την Τετάρτη το πρωί έστειλα e-mail στο συγκεκριμένο κατάστημα ζητώντας εξηγήσεις και ζητησα να μάθω περισσότρες πληροφορίες για το αν δικαιούμαι επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος. Μέχρι και Σήμερα όμως δεν έχω λάβει καμία απολύτως απαντήση ούτε στο πρώτο μέιλ το οποίο είχα στείλει ούτε στα reminders που εστειλα. Αυτό το οποίο βλέπω λοιπόν είναι πως αγνοούνε επιδεικτικά τα παράπονα τα οποία έχω κάνει. Πώς πιστεύετε πως πρέπει να χειριστώ το θέμα;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Δημοσ.

Χαίρετε, θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το πως να χειριστώ ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με αγορά που έκανα το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Την προγούμενη Δευτέρα παρέλαβα ένα φορητό υπολογιστή τον οποιο είχα παραγγείλει από το συγκεκριμένο κατάστημα και στην πρώτη μέρα λειτουργίας του την Τρίτη δηλαδή κατάλαβα πως ο Ο υπολογιστής δε δουλεύει όπως θα έπρεπε συγκεκριμένα στην οθόνη υπάρχει τουλάχιστον ένα Καμμένο πίξελ ενώ η απόδοση του είναι τουλάχιστον απογοητευτικές και δεν συναδουν με τα specs του. Την Τετάρτη το πρωί έστειλα e-mail στο συγκεκριμένο κατάστημα ζητώντας εξηγήσεις και ζητησα να μάθω περισσότρες πληροφορίες για το αν δικαιούμαι επιστροφή και αντικατάσταση του προϊόντος. Μέχρι και Σήμερα όμως δεν έχω λάβει καμία απολύτως απαντήση ούτε στο πρώτο μέιλ το οποίο είχα στείλει ούτε στα reminders που εστειλα. Αυτό το οποίο βλέπω λοιπόν είναι πως αγνοούνε επιδεικτικά τα παράπονα τα οποία έχω κάνει. Πώς πιστεύετε πως πρέπει να χειριστώ το θέμα;

Αν το κατάστημα παρέχει DOA, έπρεπε ήδη να έχεις πάει από κει καθώς η αντικατάσταση που δικαιούσαι είναι μόνο τις πρώτες 7 ημέρες. Μετά το πέρας αυτόν τον ημερών θα πρέπει να περιμένεις να το στείλουν σε αντιπροσωπεία και να βγάλουν εκεί το πόρισμα.

• Like 1
Δημοσ.

Ενα καμμενο πιξελ δεν θεωρείται ελάττωμα συνήθως.

Πες και πιο λαπτοπ ειναι συγκεκριμένα και τις εννοεις οτι δεν τρέχει καλα... 

• Like 1
Δημοσ.

Ενα καμμενο πιξελ δεν θεωρείται ελάττωμα συνήθως.

Πες και πιο λαπτοπ ειναι συγκεκριμένα και τις εννοεις οτι δεν τρέχει καλα... 

Καλημέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Ο υπολογιστης είναι Link.png Site: αυτός και είναι πρωτόγνωρα-απίστευτα αργός ανταποκρίνεται αργα σε οποιοδήποτε κλικ

Αν το κατάστημα παρέχει DOA, έπρεπε ήδη να έχεις πάει από κει καθώς η αντικατάσταση που δικαιούσαι είναι μόνο τις πρώτες 7 ημέρες. Μετά το πέρας αυτόν τον ημερών θα πρέπει να περιμένεις να το στείλουν σε αντιπροσωπεία και να βγάλουν εκεί το πόρισμα.

ο υπολογιστης είναι αγορασμένος απο γερμανικό eshop

Δημοσ.

Στα λάπτοπ τέτοιες καθυστερήσεις οφείλονται συνήθως στον σκληρό δίσκο! Είτε διότι είναι εκ φύσεως αργός (5400rpm) είτε διότι έχει πρόβλημα.

Για να δεις άμα έχει πρόβλημα βάλε το harddisksentinel. Αλλιώς άμα είναι απλά αργός καλά θα ήταν να σκεφτείς την τοποθέτηση ενός ssd.

Δημοσ.

Στα λάπτοπ τέτοιες καθυστερήσεις οφείλονται συνήθως στον σκληρό δίσκο! Είτε διότι είναι εκ φύσεως αργός (5400rpm) είτε διότι έχει πρόβλημα.

Για να δεις άμα έχει πρόβλημα βάλε το harddisksentinel. Αλλιώς άμα είναι απλά αργός καλά θα ήταν να σκεφτείς την τοποθέτηση ενός ssd.

καλησπέρα όλα τα παραπανω θα ήταν λογικές κινήσεις αν είχα έναν υπολογιση "παλίο" και πιθανών εκτός εεγύησης. Εγω'όμως μιλάω για υπολογιση που μόλις βγήκε απο το κουτί του... έστειλα email με τα προβλήματα στο κατάστημα την προηγούμενη τετάρτη και ακόμα δεν έχω λάβει καμία απάντηση.

Δημοσ.

Μαλλον δεν θέλεις να ακουσεις τι σου λένε....

Και ολοκαινουργιο να ειναι το μηχανημα αμα έχει σκληρό στις 5400 θα σέρνεται.... 

Χαρακτηριστηκό παραδειγμα , μας έχουν δώσει στην δουλειά workstation laptop (Zbook) των 2500E και για να τους βγέι πιο οικονομικά στην μαζική παραγγελία τα πήραν με 5400 σκληρους... Ε τα μηχανήματα ειδικά και απο την στιγμή που το software package τους είναι πολύ βαρύ σέρνονται.

Ενα μηχανακι που πήρα με 300Ε στον πατερα μου για προσωπική χρήση αλλα με SSD ειναι πιο σβελτο σε καθημερινες εργασίες απο το παραπανω θηρio. 

Επισης το ότι ειναι καινουργιο δεν αποκλειει την πιθανοτητα να έχει ελλατωματικό σκληρο. Οποτε τσεκαρε τον με το harddisksentinel να δουμε τι παιζει. 5 λεπτα υποθεση ειναι! 

Δημοσ.

Χαίρετε κατέβασα το πρόγραμμα και σας επισυνάπτω τα οσα μου εμφανίζει. Αν καταλαβαίνω καλά δε φαίνεται να έχει κάποια βλάβη σκληρός δίσκος

εδώ

post-376446-0-06396800-1457470316_thumb.jpg

post-376446-0-33827200-1457470331_thumb.jpg

Δημοσ.

Μια χαρα ειναι ο σκληρος, 

Απλα ειναι στις 5400 στροφες και ειναι αργος!

Μου κάνει εντύπωση όμως που κολλάει στα απλά πράγματα δηλαδή ναι οκ έχω αργό δισκο. αλλα να αργεί να μου ανοίξει το chrome? αν βάλω δηλάδη κανένα autocad λόγω δουλείας τι θα γίνει?  :confused:

Δημοσ.

Κανε ενα τεστ,

Κανε ενα restart αφησε τον υπολογιστη κανενα τεταρτο να ηρεμίσει μετα το login μεχρι να σταματησει να αναβοσβήνει το λαμπακι του σκληρου και δες αν ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα μετα!

Δημοσ.

Κανε ενα τεστ,

Κανε ενα restart αφησε τον υπολογιστη κανενα τεταρτο να ηρεμίσει μετα το login μεχρι να σταματησει να αναβοσβήνει το λαμπακι του σκληρου και δες αν ειναι λιγο καλυτερα τα πραγματα μετα!

όπως και να έχει εκτίμηση σου είναι πως το πρόβλημα(με την ελάχιστη περιγραφή που έχω δώσει βέβαια)πηγάζει απο τον σκληρό?

Δημοσ.

Αφου εχεις ανοιξει το λαπτοπ και το εχεις αφησει σε 'ηρεμια' ανοιξε task manager και δωσε μας φωτο απτην καρτελα performance!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...