agnostos13 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Σκεφτομαι αγορα VR Headset για χρηση με συσκευη 4-4,7" (προς το παρών).Είμαι μεταξύ δύο κινέζων. Του VR Box (ver.2) και VR Shinecon.VR Box v.2VR ShineconΕχει καποιος εμπειρια σε καποιο απο τα δυο να μου πει εντυπωσεις; Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από agnostos13
lLina Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Και εγώ στο ίδιο διαλλημα είμαι! Στο gearbest έχουν ίδια τιμή αλλα μάλλον θα πάω προς το shinecon μιας και είναι "γνωστή" μάρκα
2.1Ohm Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Είχα διαβάσει εδώ στο φόρουμ ότι το shinecon έχει πολύ καλή ποιότητα lens! Εγώ αυτό παρήγγειλα σμρα όταν έρθει θα σ πω εντυπώσεις αλλά δν έχω εμπειρία με κάποιο άλλο να έχω μέτρο σύγκρισης το πήρα για να το δοκιμάσω σαν "cinema" να βλέπω ταινίες On the go γτ ταξιδεύω πολυ
Swimmer21 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Ρε παιδια με το Shinecon πως κανετε κλικ στο Cardboard και γενικα?? Με το bluetooth χειριστήριο με πεταει απο την εφαρμογη σαν να παταει πισω..
2.1Ohm Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2016 Κανεις κλικ πριν το βάλεις μέσα και μετά το χειρίζεσαι με τα gesture λογικά! Η με ένα usb hub συνδέσε ένα ποντίκι
@_zerocool Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Δημοσ. 15 Απριλίου 2016 Φτηνό για nexus 6 με head strap τι προτείνεται;
@topos Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Δημοσ. 8 Μαΐου 2016 Παιδια αυτο τι λεει http://www.e-shop.gr/4smarts-spectator-plus-universal-vr-glasses-p-PER.937774 ? Να κανω και αλλη μια ερωτηση προς κατοχους vr? Μπορεις να βαλεις ταινια να δεις με αυτο το ματζαφλαρακι?
Iliemp Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Παιδια αυτο τι λεει http://www.e-shop.gr/4smarts-spectator-plus-universal-vr-glasses-p-PER.937774 ? Να κανω και αλλη μια ερωτηση προς κατοχους vr? Μπορεις να βαλεις ταινια να δεις με αυτο το ματζαφλαρακι? Καλησπερα . Εγω πηρα το Vr Shinecon απο Site: εδω μετα πο αρκετο ψαξιμο και ειμαι πολυ ευχαριστημενη, Ναι μπορεις να δεις και ταινια
duende Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2016 ειχα και τα 2, το shinecon εχει πολυ καλυτερα οπτικα το χειριστηριο ειναι αχρηστο, οποιο και να παρεις. απλα δε δουλευει με καμια σχεδον εφαρμογη για να μη παιδευεστε, καντε το παρακατω ωστε να αποκτησετε "click" button. ουτε ενα λεπτο δουλεια δεν ειναι ενα κομματακι αλουμινοχαρτο κολλημενο στη πλευρα που ειναι ο αισθητηρας μαγνητικου πεδιου του κινητου. απλα δοκιμαζετε η αριστερα η δεξια ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα