torq Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 έχω ένα λαπτοπ toshiba c660. το ανοίγω σήμερα για να συμπιέσω ένα βιντεο που είχα τραβήξει με την κάμερα. το συνδέω στον φορτιστή, ξεκινώ τη διαδικασία και μετά από λίγο. ίσως 2-3 λεπτά το λαπτοπ σταματάει. ακόμα και το λαμπάκι που έχει για να δείχνει ότι φορτίζει δεν ανάβει. γενικώς είναι νεκρό. θέμα θερμοκρασίας δε παίζει. το ανεμιστηράκι δούλευε μια χαρά. αλλά και να έπαιζε. θα έκλεινε αλλά το λαμπάκι της φόρτισης θα άναβε. τώρα δεν ανάβει τίποτα. κάποια πρόταση; λέτε να τα έπαιξε η μητρική; μπορώ να το καταλάβω κάπως αυτό; γενικώς πιάνουν τα χέρια μου.
nikos903 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Σε πρώτη φάση βγάλε τον φορτιστή και την μπαταρία και πάτα για 10-20 δεύτερα το power για να ξεφορτίσουν όλα και μετά βάλε τον φορτιστή και δοκίμασε πάλι. O φορτιστής έχει λαμπάκι; Αν ναι ανάβει; Αν δεν έχει πρέπει με πολύμετρο να μετρήσεις την τάση που βγάζει. Η μπαταρία σου κρατούσε; Έχεις κάποιο άλλο λάπτοπ που να την δέχεται να την βάλεις να δεις αν έχει μέσα; Αν είναι άδεια φόρτισε την και δες αν πάρει μετά. Αν είναι γεμάτη και πάλι δεν παίρνει θέλει άνοιγμα το λάπτοπ.
torq Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 φορτιστή ίδιο και μπαταρία μπορώ να βρω αύριο από φίλο που έχει παρόμοιο laptop. μόλις σύνδεσα το φορτιστή η μπαταρία ήταν στο 4% και φόρτιζε..... λαμπάκι δεν έχει ο φορτιστής.. το πρόβλημα είναι ότι δεν ανάβει καν το λαμπάκι του λαπτοπ όταν συνδέω το φορτιστή. αυτό με τρομάζει. πολύμετρο έχω. αλλά δε νομίζω να φταίει ο φορτιστής. κάτι στο λαπτοπ παίζει 99% τώρα πως θα βρω τι φταίει.....?
nikos903 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εγγύηση έχει το λάπτοπ; Αν ναι μην το ψάχνεις, το πας πίσω και το βλέπουν στο μαγαζί. Αν δεν έχει όμως και ο φορτιστής βγάζει τα σωστά βόλτ και η μπαταρία είναι φορτισμένη και του έκανες και ένα clear με το power και μετά ένα ClearCmos απο μέσα και πάλι δεν παίρνει μπρος πρέπει να το κάνεις βίδες να δεις μέσα... Μπορεί να έχει καεί κανένα ολοκληρωμένο ή ποιος ξέρει τι...
torq Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εγγύηση δεν υπάρχει. αύριο θα δοκιμάσω άλλη μπαταρία και φορτιστή. απλά για να πω ότι κάτι έκανα το πιθανότερο είναι να έχει καεί κάτι (μητρική; )
nikos903 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πιθανό είναι να χάλασε ο φορτιστής και μετά να σου τελείωσε και η μπαταρία. Αλλιώς μετά πας και κοιτάς μητρική για τίποτα σκασμένο. Αν δεν έχει και εκεί τίποτα σκασμένο πρέπει να μετράς τάσεις για να δεις που δεν πάει ρεύμα... Γενικά αν δεν βγάλεις άκρη με τον άλλο φορτιστή θες τεχνικό...
torq Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ο φορτιστής είναι ο κανονικός. παιδιά δεν παίζει να είναι ο φορτιστής, (βέβαια τίποτα δεν αποκλείεται αλλά δε δίνω σοβαρές πιθανότητες) η μπαταρία ναι μεν ήταν στο τέλος αλλά όταν έβαλα το καλώδιο φόρτιζε κανονικά. αν είχε σταματήσει να τροφοδοτεί με ρεύμα θα προειδοποιούσε το λαπτοπ. δίπλα μου ήταν ακριβώς κάνω τις δοκιμές αύριο και το στέλνω σ έναν τεχνικό, στοιχηματίζω μητρική. ελπίζω να κάνω λάθος
torq Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 δοκίμασα άλλον φορτιστή. τίποτα. δε πρόλαβα να δοκιμάσω με μια φορτισμένη μπαταρία. μη τυχόν και δουλέψει, σε περίπτωση που τα έπαιξε η υποδοχή, γιατί η δική του μπαταρία ήταν άδεια. το σίγουρο είναι ότι ρεύμα δε περνάει από το φορτιστή στο μηχάνημα και το θέμα είναι στο Laptop. τώρα φταίει η υποδοχή τροφοδοσίας, η μητρική ή ό,τι άλλο... ένας Θεός ξέρει. αύριο θα έχω και τη 2η μπαταρία να δοκιμάσω και αυτή την πιθανότητα
torq Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δοκίμασα να βάλω μια άλλη μπαταρία φορτισμένη αλλά δε ξεκινάει. Θα το δώσω να το κοιτάξουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα