Dinos_12345 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα στην παρέα! Έχω κάνει αυτό το method, μέσα σε ένα class TodoList και ένα class Item class TodoList attr_reader :title, :items def initialize(list_title) @title=list_title @items=[] end def add_item(new_item) item = Item.new(new_item) @items.push(item) end end class Item attr_reader :description, :completed_status attr_accessor :description, :completed_status def initialize(item_description) @description = item_description @completed_status = false end end και έχω κάνει αυτό το method def delete_items(list,num) list.items=list.items.delete_at(num) return list.items end αλλά όταν το καλώ μου βγάζει undefined method `items=' for #<TodoList:0x2e320f0> (NoMethodError) Αλλά είναι defined η μέθοδος. Any thoughts;
ParhsG Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Προσπαθέις να τροποποιήσεις το items ενώ ειναι attr_reader δηλαδή readonly. list.items.delete_at(num) return list.items αυτο αρκεί. 1
Dinos_12345 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Προσπαθέις να τροποποιήσεις το items ενώ ειναι attr_reader δηλαδή readonly. list.items.delete_at(num) return list.itemsαυτο αρκεί.Ευχαριστώ πολύ, σε κάποιο σημείο το πήρα χαμπάρι και το έκανα μόνος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα