vins Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Σε αυτη την περιπτωση δεν ξερω φιλε μου .Λενε ομως οτι ειναι πιο ασφαλες να ειναι ξεχωριστα το κοντρολ του συναγερμου . Οκ ευχαριστώ πολύ. Υπάρχει κάποιος που να περνάει συστήματα στη Θεσσαλονίκη και να είναι σοβαρός; Αν έχετε κανέναν πείτε μου
oktanio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακόμα διαβάζουν το τοπικ αυτό έχω δει σε πολλούς να διαβάζουν ότι έγραψα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2022 από oktanio
vamvakoolas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2022 14 ώρες πριν, oktanio είπε Ακόμα διαβάζουν το τοπικ αυτό έχω δει σε πολλούς να διαβάζουν ότι έγραψα δεν ηθελα να σχολιασω αλλα και εσυ #@ες εγραψες. Η πιο απλη λυση ειναι gps tracker. Χωρις να αναφερω λεπτομεριες σχεδον ολες οι εταιριες με φορτηγα (ακριβα) και καποιες πρεσβειες εχουν βαλει (και δεν ασχολουνται με συναγερμους immobilizer κτλ). Eχω τυχει μια φορα σε κλοπη τρακτορα (πανακριβου) και το στιγμα προφανως βρηκε τη τοποθεσια. Ειναι σχεδον απιθανο να βρουν ενα σπιρτοκουτο σε ενα οχημα εκτος αν το εχεις προσβασιμο ευκολα. Το προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι πως θα ανακτησεις το οχημα (στο περιστατικο που ανεφερα το στιγμα ηταν ασπροπυργο) μιας και η αστυνομια ειτε δε συνεργαζεται ειτε αργοπωρει. Επισης βοηθαει (αλλα οι πιο πολλοι δεν εχουμε αυτη τη δυνατοτητα) να παρκαρουμε σε σημειο που εχει κοντα καμερα ή εστω ο δρομος που παρκαρουμε... Μια απλη λυση που προτεινω ειτε καποιο κλειδωμα μηχανικο τιμονιου (αλλα καλυμα οχηματος με κουκουλα ή απλως μια πετσετα/σεντονι στο χωρο του ταμπλο να μη φαινεται) ειτε κλειδωμα μηχανικο του λεβιε ταχυτητων αλλα επισης με καποια πετσετα/υφασμα να μη φαινεται απεξω. Ποσες φορες χτυπησε συναγερμος ιχ ή σπιτιου και τρεξατε να δειτε; Φανταζομαι σπανια Η πλειοψηφια πλεον κλοπων ιχ οπως ανεφερε προσφατα η ΕΛ.ΑΣ για Αττικη ειναι ειτε για οχηματα "μουλαρια" (για συμμετοχη σε ληστειες, τρομοκρατικες κτλ) ειτε για διακινηση μεταναστων. Πλεον εχει ανθισει παγκοσμια η κλοπη καταλυτων (στην Αμερικη ειναι τρελο προβλημα)
oktanio Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 6/9/2022 στις 4:00 ΜΜ, vamvakoolas είπε δεν ηθελα να σχολιασω αλλα και εσυ #@ες εγραψες. Η πιο απλη λυση ειναι gps tracker. Χωρις να αναφερω λεπτομεριες σχεδον ολες οι εταιριες με φορτηγα (ακριβα) και καποιες πρεσβειες εχουν βαλει (και δεν ασχολουνται με συναγερμους immobilizer κτλ). Eχω τυχει μια φορα σε κλοπη τρακτορα (πανακριβου) και το στιγμα προφανως βρηκε τη τοποθεσια. Ειναι σχεδον απιθανο να βρουν ενα σπιρτοκουτο σε ενα οχημα εκτος αν το εχεις προσβασιμο ευκολα. Το προβλημα σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι πως θα ανακτησεις το οχημα (στο περιστατικο που ανεφερα το στιγμα ηταν ασπροπυργο) μιας και η αστυνομια ειτε δε συνεργαζεται ειτε αργοπωρει. Επισης βοηθαει (αλλα οι πιο πολλοι δεν εχουμε αυτη τη δυνατοτητα) να παρκαρουμε σε σημειο που εχει κοντα καμερα ή εστω ο δρομος που παρκαρουμε... Μια απλη λυση που προτεινω ειτε καποιο κλειδωμα μηχανικο τιμονιου (αλλα καλυμα οχηματος με κουκουλα ή απλως μια πετσετα/σεντονι στο χωρο του ταμπλο να μη φαινεται) ειτε κλειδωμα μηχανικο του λεβιε ταχυτητων αλλα επισης με καποια πετσετα/υφασμα να μη φαινεται απεξω. Ποσες φορες χτυπησε συναγερμος ιχ ή σπιτιου και τρεξατε να δειτε; Φανταζομαι σπανια Η πλειοψηφια πλεον κλοπων ιχ οπως ανεφερε προσφατα η ΕΛ.ΑΣ για Αττικη ειναι ειτε για οχηματα "μουλαρια" (για συμμετοχη σε ληστειες, τρομοκρατικες κτλ) ειτε για διακινηση μεταναστων. Πλεον εχει ανθισει παγκοσμια η κλοπη καταλυτων (στην Αμερικη ειναι τρελο προβλημα) Ωραία η γνώμη αλλά από ότι βλέπω δεν έχεις γνώσεις στο θέμα Πετάμε έτσι κάτι χωρίς να ξέρουμε από πηγή Αχαρναί μένω αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό Και δεν φοβάμαι εδώ το αυτοκίνητο μου Απλά τυχαίνει να έχω ακούσει πολλά και πως τα περνούν Τώρα η αστυνομία που λες εγώ στη γειτονιά μου τους βλέπω με την ουρά στα σκέλια λένε και λένε GPS tracker hmm ωραία ιδέα Θέλεις να σου φτιάξω με μια κεραία και μια μικρή πλακέτα ένα κύκλωμα να κάνει παρεμβολές στο σήμα gps είτε στο Glonas (πουβειμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις τι είναι) Και μαζί να φτιάξω άλλη μια να κάνει παρεμβολές στο σήμα κινητού ? Να τα βάλεις όπως λες σε ακριβά φορτηγά ? Η περνά από Αχαρναί με τα ακριβά σύστηματα που λες και βάλε μια ταμπέλα στο φορτηγό να λέει το εξής *Αυτό το φορτηγό έχει GPS tracker δεν μπορείτε να το κλέψετε* Η να πω ότι υπάρχουν σημεία υπόγεια που δεν έχει σήμα ένα τρακερ Ευχαριστώ πάντως που λες ότι λέω Μαλ...κιες είδα το επίπεδο σου αλλά και τις γνώσεις που είναι πάτω
vamvakoolas Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2022 στις 1:20 ΜΜ, oktanio είπε Ωραία η γνώμη αλλά από ότι βλέπω δεν έχεις γνώσεις στο θέμα Πετάμε έτσι κάτι χωρίς να ξέρουμε από πηγή Αχαρναί μένω αν γνωρίζεις τι σημαίνει αυτό Και δεν φοβάμαι εδώ το αυτοκίνητο μου Απλά τυχαίνει να έχω ακούσει πολλά και πως τα περνούν Τώρα η αστυνομία που λες εγώ στη γειτονιά μου τους βλέπω με την ουρά στα σκέλια λένε και λένε GPS tracker hmm ωραία ιδέα Θέλεις να σου φτιάξω με μια κεραία και μια μικρή πλακέτα ένα κύκλωμα να κάνει παρεμβολές στο σήμα gps είτε στο Glonas (πουβειμαι σίγουρος ότι δεν ξέρεις τι είναι) Και μαζί να φτιάξω άλλη μια να κάνει παρεμβολές στο σήμα κινητού ? Να τα βάλεις όπως λες σε ακριβά φορτηγά ? Η περνά από Αχαρναί με τα ακριβά σύστηματα που λες και βάλε μια ταμπέλα στο φορτηγό να λέει το εξής *Αυτό το φορτηγό έχει GPS tracker δεν μπορείτε να το κλέψετε* Η να πω ότι υπάρχουν σημεία υπόγεια που δεν έχει σήμα ένα τρακερ Ευχαριστώ πάντως που λες ότι λέω Μαλ...κιες είδα το επίπεδο σου αλλά και τις γνώσεις που είναι πάτω με αυτα που γραφεις εκτιθεσαι, μαζεψου και γραψε κατι παραγωγικο. On topic: https://www.carandmotor.gr/nea/mantra-me-klemmena-ohimata-anakalypse-i-astynomia παλι ενα tracker εκανε δουλιτσα Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από vamvakoolas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα