mentoras99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Eιναι πολυ πιο απλο απο οσο φανταζεσαι: https://www.youtube.com/watch?v=K0ZaHoo9lMA Σπρωχνεις αυτο το πλατυ ασπρο πισω κατεβαζοντας τα κλιπσακια που το κρατανε εκει και το κρυβεις καπου, ως εκει που φτανει το χερι σου. Κοτσαρεις και ενα αντιστοιχο ψευτικο στη θεση του και τελειωσες. Αμαν! Χυμα στο κυμα! Καλο και κακο αυτο. Αλλα για το θεμα μας, μαλλον κακο... Στο vectra ειναι κατω απο την τσιγαροθηκη, δεν ξερω πως θα μπορουσαν να γινουν αυτα εκει, γι'αυτο ελεγα για δυσκολια. Δεν με νοιαζει ομως πλεον για το vectra γιατι πιστευω οτι σε λιγο καιρο θα ειναι παρελθον για μενα. Οποτε εστιαση στο τι συμβαινει στο aygo. Ομως λεω τωρα, αν το ξεσυνδεσεις οπως λες, ποσο 'κρυψιμο' μπορει να πεσει εκει κατω απο το τιμονι του aygo? Αν ειναι παραδιπλα...δεν θα το δουν; Δεν τρωνε και κουτοχορτο! Τι λες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω τι μπορει και μεχρι που εχει σκοπο να φτασει ο καθε κλεφτης, εκτιμω ομως, πως πανω στη βιασυνη του αν δει το module του να "μην δουλευει" και με συναγερμους κλπ να χτυπανε, δεν θα επιδιωξει να κατσει να χασει χρονο για να βρει τι ακριβως φταιει... Απλως θα την κανει και θα παει στο επομενο στενο να κανει την δουλεια του με την ησυχια του. Αλλωστε για να ψαξει την κανονικη φυσα, πρεπει πρωτα να καταλαβει οτι αυτη μπροστα ειναι ψευτικη. Δεν νομιζω οτι θα εχει το χρονο να κατσει για troubleshoot, οπως προανεφερα. Μερικοι απο δαυτους πιθανως δεν εχουν ουτε τις γνωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Δεν ξερω τι μπορει και μεχρι που εχει σκοπο να φτασει ο καθε κλεφτης, εκτιμω ομως, πως πανω στη βιασυνη του αν δει το module του να "μην δουλευει" και με συναγερμους κλπ να χτυπανε, δεν θα επιδιωξει να κατσει να χασει χρονο για να βρει τι ακριβως φταιει... Αλλωστε για να ψαξει την κανονικη φυσα, πρεπει πρωτα να καταλαβει οτι αυτη μπροστα ειναι ψευτικη. Δεν νομιζω οτι θα εχει το χρονο να κατσει για troubleshoot, οπως προανεφερα. οκ, καταλαβα τι λες... Ερωτηση κρίσεως: από τη στιγμή που συνδεθεί στην φύσα, πόσο χρόνο έχει να κάνει τη 'ζημιά'; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Μερικα δευτερολεπτα ειναι οπως φαινεται και σε ενα βιντεο που παρεθεσα πιο πανω. Υπαρχουν και πολλα αλλα αντιστοιχα. Βεβαια αυτα ειναι keyless start, τα συμβατικα αμαξια θελουν κλειδι στη μιζα, αρα λιγη ωρα παραπανω, αναλογως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2017 Ο συναγερμος απενεργοποιειται από την φύσα ή με άλλο τροπο; Νομιζω οτι η υπαρξη κλειδιου, δυσχεραινει λιγο την κατασταση για τους κλεφτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εν τελει ο συναγερμος μπορει απο τον κακοποιο να απενεργοποιηθει ....ετσι απλα μεσω obd, ή εχει δικο του κυκλωμα και τους παιρνει λιγο παραπανω χρονο και διαδικασια; Μιλω ομως για 'εργοστασιακο' συναγερμο, οχι custom-ια. --- Εκεινα τα μεταλλικα 'μπαστουνια' που παλιοτερα χρησιμοποιουνταν κατα κορον, με κλειδωματα σε τιμονι/λεβιε ταχυτητων, οκ το ξερω οτι μπορουν να 'κοπουν' απο τους επαγγελματιες, αλλα εν τελει προσδίδουν κάποια εξτρα προστασία; --- Επισης, υπαρχει καμια οικονομική (αλλά όχι κατ'ανάγκη κακη) λύση, για αγορα μεσω ebay, για να εβαζα εγω μονος μου ενα πομπο gps καπου στο αμαξι; Δεν θα με πειραζε να το εβαζα εγω μπαταρια μιας στο τοσο, αν ειναι κατι απλο και user friendly για αδαεις στα τεχνικά- χρηστες σαν εμενα. Και να μπορω αν ποτε γινει στραβη να εχω εικονα που ειναι το αμαξι μεσω gps. Υπαρχει κατι οικονομικο do it yourself φαση μεσω ebay, ή μιλαμε για μαστοριες και επαγγελματικες λυσεις μονο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 υπαρχει πολύ απλή συσκευη που της στέλνεις μύνημα ή της κάνεις μια αναπαντητη και σου λεει που ειναι με μυνημα (http://www.skroutz.gr/s/7068054/OEM-TK-102B.html στο ebay παίζουν στο 1/3 της τιμής μαζι και με το hard wiring για να συνδεθει στο αμαξι, εναλλακτικα πας κατευθείαν εδω που ειναι για εμενα μακραν καλυτερο και αυτό εχω σε όλα τα αμαξια μου http://www.skroutz.gr/s/7067882/OEM-TK-103B.html που το βρίσκεις περιπου 60% φθηνότερα απο ebay) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 υπαρχει πολύ απλή συσκευη που της στέλνεις μύνημα ή της κάνεις μια αναπαντητη και σου λεει που ειναι με μυνημα (http://www.skroutz.gr/s/7068054/OEM-TK-102B.html στο ebay παίζουν στο 1/3 της τιμής μαζι και με το hard wiring για να συνδεθει στο αμαξι, εναλλακτικα πας κατευθείαν εδω που ειναι για εμενα μακραν καλυτερο και αυτό εχω σε όλα τα αμαξια μου http://www.skroutz.gr/s/7067882/OEM-TK-103B.html που το βρίσκεις περιπου 60% φθηνότερα απο ebay) Aν θελουν sim, μονο για να συντηρω και αλλη sim δεν ειμαι....εδω κατηργησα τις εξτρα που ειχα, και κρατησα μονο μια, την κύρια, και τωρα να παω να βαλω sim γι'αυτο; Δεν υπαρχει λυση με gps που να μην χρειαζεται καρτα sim? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 και πως θα σε ειδοποιησει χωρις σιμ;;; ολα χρειαζονται σιμ!!! 5€ ανα τρεις μήνες καρτα θέλει, 20 το χρόνο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeHellas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2017 Εκτός από κρυψιμο obd μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο; πχ κλείδωμα γκαζιού, χειρόφρενου, τιμονιού ή τπτ τέτοιο; Εντάξει επαρχία μένω αλλά είναι keyless το αμάξι και με ανησύχησαν οι από πάνω χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mentoras99 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Εκεινα τα μεταλλικα 'μπαστουνια' που παλιοτερα χρησιμοποιουνταν κατα κορον, με κλειδωματα σε τιμονι/λεβιε ταχυτητων, οκ το ξερω οτι μπορουν να 'κοπουν' απο τους επαγγελματιες, αλλα εν τελει προσδίδουν κάποια εξτρα προστασία; Αυτα, προσφερουν εστω κατι προσθετο στο θεμα 'ασφαλεια', ή οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oktanio Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δεν ήθελα να απαντήσω Αλλά γελαω τις απαντήσεις σας Αλήθεια έχετε γνώση δρόμου και μηλατε για κλέφτες και μάλιστα να δίνετε παραπληροφόρηση και κυρίως εδώ που θα τα βλέπει κάθε κοσμος Πάμε στο μάθημα Υπάρχουν 3 κλέφτες 1 πρεζακι μπορεί να ανοίξει την πόρτα από οποιαδήποτε αμαξι πολύ εύκολα είτε καινούργιο είτε παλιό είτε και χωρίς κλειδαριά απλώς λυγίζουν τοβπανω της πόρτας και την ανοίγουν μπορούν να βάζουν μπροστά εύκολα αυτοκίνητο από του 2000 και πριν συνήθως κλέβουν ηχοσύστημα ή σιντιερα ή κάτι άλλο πολύτιμο από ψιλα μέχρι νερό ή καφέ 2 κατηγορία επάγγελμα τιας κλέφτης πολύ απλά κλέβει ότι θέλει βασικά ότι έχει παραγγελία κύριος τα συνηθισμένα αμάξια αυτά που ζητάει ο κόσμος ανταλλακτικά Από ουνο μέχρι πορσε όλα περνούν μπροστά πολύ εύκολα διοτι ειναι ή δουλειά τους και ξέρουν το έχω δει παρά πολλές φορές κιόλας Υπάρχουν μερικά πράγματα να κάνουμε εδώ ώστε να τους κάνουμε να πάνε σε άλλο αμάξι και όχι το δικό μας θα τα πούμε μετά αυτά 3 κατηγορία ο ματάκιας εδώ την βαψαμε άσχημα είναι κατά κανόνα επαγγελματίες κλέφτες απλά έχουν βάλει το κύριος αμάξι του τάδε δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει να φέρουν ένα μοντέλο που ζητά ένας μαντρας απλά θέλουν το αμαξι για συγκεκριμένο λόγο ή ζήλεια ή επειδή κερδίσε κόντρα ή επειδή τον έβρισε ή κάτι άλλο Εδώ δυστυχώς ότι και να βάλεις απλά θα στο πάρει διότι κλέβει για το μίσος ότι συναγερμό να μπει και σε όποιο γκαράζ απλά θα έλθει όταν είσαι στο καφέ διότι το παρακολουθήσει Τα μυστικά είναι λίγα βασικά θέλουμε συναγερμό με ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα κινητήρα εδώ όμως βάζουμε και την τρόμπα βενζίνης διοτι Με το ηλεκτρικό μπλοκάρισμα δεν πέρνει μπροστά για τι ο συναγερμός δεν αφήνει να πάρει ρεύμα στα μπουζί (μην αναφέρω στο ντίζελ ξέρετε ε ?) Με ένα σπρώξιμο πείρε μπροστά και με μία μπαταρία απευθείας στην τρόμπα που πάντα μα πάντα βρίσκει πρόσβαση στο πίσω κάθισμα Πως δουλεύει ένας κλέφτης λοιπόν αυτος της 2 κατηγορία ς θέλει παράδειγμα ένα γιαρις Θα διαλέξει περιοχή χωρίς πολύ κόσμο και κύριος αργά βράδυ ακόμα καλύτερα όταν είναι χειμώνας που όλοι έχουν κλειστα παράθυρο αν βρέχει ακόμα καλύτερα επίσης εύκολο δρόμο διαφυγεις αν είσαι κοντά σε λεωφόρο άστα να πάνε Ο κλέφτης ποτέ δεν κοιτά ένα αμάξι Βλέπει αυτό είναι σε γκαράζ Αυτό έχει συναγερμό Και θα διαλέξει το πόιο εύκολο να πάρει Τώρα ανάλογα τον συναγερμό αυτός που είναι απλά μία σειρήνα και βαραει (Meta alarms) Είναι κάτι εντελώς άχρηστος και χαλάει και εκτός από ένα ιού ιού ιού δεν κάνει κάτι άλλο θα κόψει την σειρήνα και έφυγε Πως δουλεύει αφού διαλέξει το αμαξι θα δει αν έχει συναγερμό αν καταλάβει ότι είναι πολύπλοκο θα πάει αλλού τόσα έχει εξάλλου Τι μπορούμε να κάνουμε κατά κανόνα συναγερμό κύριος κάποιος που εφόρου ζωής εγγύηση Τα μυστικά πρώτον τα καλώδια να είναι όσο δυνατόν κολλημένα με κόλληση όχι με ταινία που βάζουν πολλά μαγαζιά Δεύτερον ο συναγερμός να είναι κρυμμένος οχι κάτω από το ντουλάπι που το βάζουν σχεδόν όλοι όταν λέω κρυμμένος δηλαδή να θέλει ώρα να τον βρει (μέσα στο ταμπλό. Στο πορτμπαγκάζ . Κάτω από την μπαταρία μέσα σε πόρτα μέσα στην κοκετα όσο ποιο πολύ καλά κρυμμένο τόσο το καλύτερο Τρίτον πάντα μα πάντα να βαραει και ή κόρνα του αμαξιού και ή σειρήνα να είναι καλά μα καλά κρυμμένη να μην μπορεί να κόψει τα καλώδια αν χωθεί από κάτω Τέταρτον επειδή όλα αυτά με ένα λοστό λυγίζει το καπό και κόβει την μπαταρία βάζουμε πάντα Μα πάντα εκεί που κλεινει το καπό δίπλα στη μπαταρία ένα σενσορα ώστε να λιγυσε το καπό να βαραει Πέμπτο ποτέ αυτοκόλλητα ή ρουφιανος με σήμα τι συναγερμό έχουμε στο αμάξι Και πάντα άλλο κλειδί στον συναγερμό διοτι κλέβουν την συχνότητα αν είναι 2 κλειδώματα καλύτερα Έχοντας αυτοκίνητο από 15 χρόνων ναι καλα ακούστε δούλεψα και το πείρα σήμερα στα 30 μου δεν μου έχουν πάρει ποτέ αμάξι δόξα τον θεό Είχα 106 turbo 250ps Saxo turbo 300ps Suzuki Swift gt Honda civic 180ps Honda civic 350ps Yaris Colt czt Smart με ήχο Σήμερα ένα Mazda σε περιοχές Μενίδι δίπλα σε γυφτους ποτέ εγώ συγκεκριμένα δεν είχα πρόβλημα και όσοι με άκουσαν στις συμβουλές πάλι δεν είχαν προβολημα όσοι με ξέρουν το ξέρουν καλά Μην κοιτάς τσαπατσουλικες δουλειές α βρηκα με 20€ θα πάω εκεί αμάξι είναι δεν είπα να βάλεις κάτι ακριβό αλλά αμάξι δωσε κάτι κα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αλλιώς αστο να το πάρουν απλά πράγματα Δεν είναι ο συναγερμός είναι αυτός που θα κάνει την εγκατάσταση και μόνο να γνωρίζει λίγα πράγματα και να έχει μεράκι Το μεγαλύτερο μυστικό μην βρει τον συναγερμό τον βρήκε το πείρε και έφυγε Χτες μπήκαν μέσα σε ένα τουσον εδώ στην γειτονιά κατσανε ώρα δεν κατάφεραν να το βάλουν μπροστά δεν το έβαλαν κάτω όμως απλά το πήγαν ποιο κάτω και άρχιζαν να λύνουν ότι έβρισκαν ταπλο όλο έξω το άφησαν γυμνό τα ξυλοσαν όλα δεν το βρήκαν το άφησαν και έφυγαν έφαγαν όμως κυνήγι καλό από τα παιδιά της γειτονιάς 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 oktanio ... ΕΓΡΑΨΕΣ! Μακάρι και άλλοι να έκαναν αναλογα. Επειδή βλέπω οτι το εχεις, εχω μια - δυο απορίες Από ουνο μέχρι πορσε όλα περνούν μπροστά πολύ εύκολα διοτι ειναι ή δουλειά τους και ξέρουν το έχω δει παρά πολλές φορές κιόλας Εδώ εννοείς με σπρώξιμο και ταχύτητα ή με ηλεκτρονική παράκαμψη του odb; (ώστε να απενεργοποιήσουν immobilizer; ) Τα μυστικά είναι λίγα βασικά θέλουμε συναγερμό με ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα κινητήρα εδώ όμως βάζουμε και την τρόμπα βενζίνης διοτιΜε το ηλεκτρικό μπλοκάρισμα δεν πέρνει μπροστά για τι ο συναγερμός δεν αφήνει να πάρει ρεύμα στα μπουζί (μην αναφέρω στο ντίζελ ξέρετε ε ?)Με ένα σπρώξιμο πείρε μπροστά και με μία μπαταρία απευθείας στην τρόμπα που πάντα μα πάντα βρίσκει πρόσβαση στο πίσω κάθισμα Εδώ μπερδεύτηκα. Εννοείς οτι το ηλεκτρονικο μπλοκάρισμα ΔΕΝ παιρνει μπρος ακομα κι αν το σπρώξουν ή οτι ακομα κι αν εχει ηλεκτρονικό μπλοκάρισμα, με ένα σπρώξιμο παιρνει εμπρός; Θεωρώ πιο λογικό το πρωτο, αλλά ειμαι μπερδεμένος. Επισης τι εννοείς για το ντιζελ; Οχι, πραγματικά δεν ξέρω και έχω αμαξι ντιζελ Κατι ακομα για την απομόνωση ρευματος σε αντλία βενζίνης. Πριν καιρό ρώτησα το μηχανικό μου αν υπάρξει προβλημα στο να βάλω κρυφό διακόπτη στην αντλία του πετρελαίου (ειναι σε σημείο με πολύ δύσκολη πρόσβαση) και μου ειπε οτι καλύτερα οχι. Η αλήθεια ειναι οτι ΔΕΝ θυμάμαι καλά την εξήγηση αλλά με ειχε πείσει οτι δεν ειναι καλό. ΝΟΜΙΖΩ οτι μου ειχε πει, οτι με τα on/off θα πάρει αέρα και αυτό θα εχει σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί γρήγορα η αντλία. Παίζει κάτι αντίστοιχο για αντλία βενζίνης; Τέταρτον επειδή όλα αυτά με ένα λοστό λυγίζει το καπό και κόβει την μπαταρία βάζουμε πάντα Μα πάντα εκεί που κλεινει το καπό δίπλα στη μπαταρία ένα σενσορα ώστε να λιγυσε το καπό να βαραει Καλή ιδέα του σένσορα, εχεις κάποιο link με εικόνα; Κάποιο απλό μαγνητικό δίπολο ή κάτι πιο συγκεκριμένο; Επισης αν κόψει την μπαταρία, δεν θα μπορεί ετσι κι αλλιως να βάζει εμπρός το αμαξι, εκτός αν το κάνει μεχρι να βρει και βγάλει συναγερμό ή σειρήνα. Κατάλαβα καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oktanio Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Στο πρώτο ότι πέρνει από ουνο μέχρι πορσε θέλω να πω ότι είναι ή δουλειά τους και γνωρίζουν ακριβώς τι πρέπει να κανουν ακριβώς σε κάθε αμάξι να πάρει μπροστά δηλαδή το καθενα έχει τον τρόπο του δηλαδή όλα περνούν μπροστά μα όλα με τον ανάλογο τρόπο και χωρίς κλειδί ηλεκτρονικό είναι τρόπος υπάρχει και τον γνωρίζουν για αυτό τα κλέβουν εύκολα κιόλας Δύσκολο ειναι να πάρουν ένα καινούργιο αμάξι κούτα δηλαδή θέλει μερικούς μηνες στο εμπόριο να το εξετάσουν και να βρουν τρόπο Μάλιστα με το γνήσιο πρόγραμμα της κάθε εταιρείας σε ένα λάπτοπ μπορεί να προγραμματίζει και καινούρια κλειδιά από την φυσά του κατασκευαστή Δεν υπάρχει απαραβίαστο σύστημα και ούτε θα υπάρξει ποτέ Παιδι δηλαδή που είχε ένα κολτ το τούρμπο έχασε τα κλειδιά και στην αντιπροσωπεία με την άδεια κυκλοφορίας προγραματισαν καινούριο κλειδί στο immobilizer μέσα σε λίγα λεπτά Στην δεύτερη ερώτηση σου φταιω εγώ τα έγραφα λίγο γρήγορα και είμαι από κινητό Λοιπόν ή κάθε εταιρία που βγάζει συναγερμό με μπλοκάρισμα αν και δεν είναι πολλές Σου δίνει στο εγχειρίδιο πως να γίνει μπλοκάρισμα στο ιγκινισιον του κινητήρα ανάλογα στο κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό Η κάθε εταιρία συναγερμου θέλει να βρει τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να μην δημιουργήσει ο συναγερμός προβλημα (για τι το λέω τώρα αυτό το μπλοκάρισμα της τρομπας βενζίνης είναι λίγο επικίνδυνο για την καλή λειτουργία της τρομπας είναι πλαστικά κλειστού τύπου και εύθραυστο στο θέμα πάρε κοψε ρεύμα ) στα ηλεκτρικά για αυτό το λόγο σου δίνει το σχέδιο εγκατάστασης για να κάνουμε ρεύμα στον κινητήρα να μην έχουν ρεύμα τα μπουζια Μερικές φορές απλά μπαίνει μία συσκευή κάτω απο το τιμονι αλλού τύπου να μην πάρει ο κινητήρας μπροστά … έτσι αφού ο κλέφτης έχει παράκαμψη τον συναγερμό, και έχει παράκαμψη και το immobilizer δεν θα χρειαστεί να βγάλει και το μπλοκάρισμα του κινητήρα απλά με σπρώξιμο θα πάρει Πως δουλεύει το immobilizer διαβάζει το αν έχει μπει το σωστό κλειδί και δίνει εντολή ο εγκέφαλος να παει ρεύμα στην μιζα να γυρίσει ο κινητήρας και να ψεκασουν τα μπεκ Απλά χρειάζεται να έχει κάνει πείραμα και εκπαίδευση ο κάθε κλέφτης ώστε να ξέρει τι καλώδιο να ενώσει στο κάθε αμάξι ωτσε να παρακάμψει την διαδικασία αυτή Όσοι έχετε παράδειγμα μπλοκάρισμα κινητήρα μπορείτε να το δοκιμάσετε Βάλε τον συναγερμό ξεκλειδώστε το αμάξι με το κλειδί σας γυριστε μιζα και δεν θα πάρει βαλτε κάποιον να σπρώξει να δείτε το θαύμα Οι κινητήρες ντιζερ δεν έχουν μπουζια και το μπλοκάρισμα γίνετε λίγο ποιο περίπλοκο Εκεί δηλαδή δεν έχουμε κάτι να κόψουμε παρά μόνο τα μπεκ Το κυριότερο είναι αυτός που θα έλθει να τον κάνουνε να πάει σε άλλο αμάξι Κρύβουμε όσο καλύτερα γινετε τον συναγερμό να μπει εκεί που δεν χωράει ο ανθρώπινος νους Πάντα έχουμε σειρήνα κρυμμένη και να βαραει και ή κόρνα του αμαξιού με τον συναγερμό Πάντα δεύτερο κλειδί δηλαδή να μην είναι ο συναγερμός στο εργοστάσιο κλειδί Πάντα τα καλώδια με κόλληση όχι δίπλωμα και ταινία Ποτέ ρουφιανος αυτοκόλλητα τι συναγερμό φοράμε Πάντα στο καπώ σενσορα αν ανοίξει να βαραει Πάντα μπλοκάρισμα ιγκινισιον και μπλοκάρισμα τρομπας βενζίνης Πάντα να μην μπορεί να φτασει τα καλώδια της μπαταρίας από κάτω ή έστω από καπώ δεν ειναι ακριβά να μπουν με μεταλλική επένδυση GPS για εμένα δεν χρειάζεται υπάρχει ένα στυλό ψευτοστυλο που κάνει παρεμβολές στο σημα GSM έχει στο μοναστήρακι με 5€ Τώρα καλό θα ήταν να υπάρχει και GPS Τι κάνει ο κλέφτης είδε ότι έχει συναγερμό αλλά δεν βρίσκει άλλο χωρίς θα έλθει το βράδυ να δώσει μία κλωτσιά να δει θα βαρεσει ο συναγερμός ας πούμε βαρα,περιμένει λίγο η θα πάει (κατάλαβε τι συναγερμό φοράει από τον ήχο της σειρήνας στο περίπου) Θα ανοίξει την πόρτα αμέσως ο συναγερμός αφήνει ένα χρονικο διαστημα μερικά δευτερα Και βαραει ωμός αν βάλει αμεσως ένα κατσαβίδι στην γλώσσα της πόρτας δηλαδή σαν να διαβάζει ο συναγερμός ότι ή πόρτα έκλεισε τοτε δεν βαραει και αν έχουν κύριος τονίζω ευρωπαίκο συναγερμό μην πω εταιρία δεν θα βαρεσει Υπάρχουν συναγερμοι όταν ανοίξει θα βαρεσει έστω και αν κλείσει ή πόρτα Τώρα πάμε ξανά αφού ανοιξε , δεν ήθελα να το γράψω αυτό παιδια να λέω την αλήθεια α ανοίξει την πόρτα θα κόψει σειρήνα αν δεν την βρει ένα πράγμα θα κάνει θα κόψει πόλο μπαταρίας ούτε συναγερμός βαρα ούτε τίποτα έχει όλο τον χρόνο να κάτσε να βρει τον συναγερμό που είναι και πώς θα βγάλει τον συναγερμό εκτός χωρίς να βαρα τίποτα Αν τον βρει έχετε γεια Για εμένα καλό θα ήταν μία μπαταρία μικρή δεν χρειάζεται μεγάλη να βαρα ή κόρνα του αμαξιού ή ή σειρήνα του συναγερμου αν δεν καταφέρει σε 3 λεπτά να κάνει το αμάξι να σωπασει έχει γίνει λαγός αν κόψει μπαταρία και αυτό βαραει ακόμα τελειώσε Μονο με γερανό το κλέβει εκεί ελεος.... τέλος αυτό Αυτά σε όσους το έχουν στο δρόμο Αν γίνει όπως λέω περιμενω κάποιος να μου πει ένα τρόπο να το πάρει Έχω μηλησει με ατομα της δουλειάς (κλέψιμο) Δεν γράφω από το κεφάλι μου Όσοι έχετε γκαράζ καλό θα ήταν να έχετε και συναγερμό στο γκαράζ στην πόρτα του γκαράζ Στην τρόμπα βενζίνης Εχετε ξεμείνει από βενζίνη ποτέ τους αέρα δεν θα τραβάει αν και δεν είναι καλό αυτό σπάνια αν τραβά αέρα ναι υπάρχει μία πιθανότητα να χαλάσει Για εμένα καλό θα ήταν να υπάρχει κρυφό κουμπί όμως αν ξεχάσω να αναξω τρόμπα και βάζω μπροστά τότε ίσως βγει οφ ή τρόμπα καλό θα ήταν αυτόματα από τον συναγερμό να γίνει αυτό υπάρχει τρόπος Όμως τι είναι καλύτερο να χαλάσει ή τρόμπα ή να χαθεί το αμάξι ?? Εγω σε κανένα δεν είχα θέμα σε όλα είχα μπλοκάρισμα και μάλιστα είχα περάσει μεταλικό σωλήνα τα καλώδια μέσα Πρόβλημα ειχαμε στο αμάξι της μητέρας μου Την αλαξαμε όμως σε Chevrolet spark Αλαξαμε μερικα ηλεκτρικά του συναγερμου για το μπλοκάρισμα της τρομπας και δεν υπάρχει προς το παρόν πρόβλημα αν και ή εγκατάσταση είναι θέμα ηλεκτρολόγου όχι μηχανικού Το όλο θέμα είναι ποιός θα κανει την εγκατάσταση όχι το τι συναγερμό θα βάλει καμιά εταιρία συναγερμου δεν αναλαμβάνει ευθύνες στην τρόμπα και θα χρειαστεί ο τάδε ηλεκτρολόγος να βάλει μερικά φτηνά εξαρτήματα έξτρα Εγώ πλέον πάντα λέω σε φίλους πάρε τηλ ρώτα κρυβει τον συναγερμό ο τάδε αν ναι έτσι λένε όλοι ναι τον κρύβω που τον βάζεις όμως φίλε Όσο καλύτερα γίνεται έχω δει μέσα σε πόρτα και σε άλλα σημεία κουφά Να γράψω όμως το εξής και μπλοκάρισμα να έχει ή τρόμπα εύκολα βάζει ρεύμα ο κλέφτης από μία μπαταρία Μπορεί να βάλει κατευθείαν ρεύμα στην τρόμπα με μία μπαταρία αυτοκινήτου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 σ'ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα