Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδη θα παρω τελος του μηνα ενα μικρο Aygo σκεφτηκα για συναγερμο οικονομικο και βρηκα κατι σαν αυτον .

40 ευρω να παρει και καπου 20 ευρω για τοποθετηση συνολκα 60 ευρω .

Ποια ειναι η γνωμη σας ?

Ευχαριστω.

• Like 1
  • Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλη επιλογη δειχνει σε αυτα τα λεφτα. Πριν τον αγορασεις συμβουλεψου τον ηλεκτρολογο σου για συμβατοτητα

Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App

• Like 2
Δημοσ.

Καλη επιλογη δειχνει σε αυτα τα λεφτα. Πριν τον αγορασεις συμβουλεψου τον ηλεκτρολογο σου για συμβατοτητα

Αποστολή από το GT-S7562 με τη χρήση Insomnia App

Ευχαριστω. Εννοειται  οτι θα τον ρωτησω.

Δημοσ.

Νομιζω μια ερωτηση στον πωλητη θα λυσει αποριες . Εγω θα τον ρωτησω αν εχει και καποιον δικο του εγκατασταση για πιο σιγουρια και ποσα θελει αυτος .

Δημοσ.

Έχω κινεζικό συναγερμό /φασον σε 2 αμάξια κανένα πρόβλημα για Αθήνα όμως θα πρότεινα κάποιον π κόβει την ανλια βενζίνης

Δημοσ.

παιδια εχω βαλει ήδη παρομοιο συστημα ΟΕΜ συναγερμού/κεντρικού κλειδώματος σε 4 αμαξια... καταρχήν ειναι συμβατό με όλα τα αμαξια εχουν ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές, προσοχή, αν εχει μονο μαγνητικές (όπως πολλα huyndai) δε θα παίζει και θα θέλει πατέντα.

Για εμενα άφοβα... Η μονη περίπτωση που εχει δώσει 3-4 φορές False alarm ειναι στο ενα αμαξι που ειχε πεσει η μπαταρία...

Το κακο ειναι οτι το συγκεκριμένο σετ εχει αντικραδασμικό αισθητήρα μονο και όχι ρανταρ οποτε πρεπει να το αγοράσεις εξτρα..

Η εγκατασταση του ειναι αρκετά απλή, 20-30 € κόστος μαξ, απλα θελει σωστό και ξύπνιο ηλεκτρολόγο... Το μεγαλο + του ειναι ότι κλειδώνει αυτόματα τις πόρτες οταν ξεκινήσεις να οδηγάς (αναγκαίο στην αθηνα) το οποίο ωστόσο προυποθέτει γεφύρωση στο switch του φρένου και πολλοι μαστορες βαριούνται να ασχοληθούν (εμενα στα 2 απο τα 4 αμαξια δε μου σύνδεσαν την πορτα του πορτ μπαγκαζ λόγω αναλογης τεμπελιάς με χαζες δικαιολογίες)...

(γιαννη σε περιπτωση που τον παρεις πρεπει να εχω ενα ρανταρ για αυτό το σύστημα, στείλε μου ενα πμ)

• Like 1
Δημοσ.

(γιαννη σε περιπτωση που τον παρεις πρεπει να εχω ενα ρανταρ για αυτό το σύστημα, στείλε μου ενα πμ)

Ευχαριστω.Τελος του μηνα που θα παρω το Aygo θα ρωτησω εγκατασταστη που εμπιστευομαι και θα δουμε φιλε μου .Ποσο πανε τα ρανταρ extra ?

Ειχα ακουσει αλλα μαλλον λαθος οτι το κραδασμικο εχει απαγορευτει σε συναγερμους.Σε κανενα απο τα 3 αμαξια που εχω στην οικογενεια με επωνυμους συναγερμους δεν εχουν κραδασμικο .

Δημοσ.

φθηνα ειναι... τον ειχα πάρει και εγω για ενα αμαξι και δεν εχω αξιωθεί 1,5 χρονο να κατσω να το βαλω

π.χ. http://www.smart-cover.gr/aisthitiras-yperyxon-ultrasonic-sensor-p-152.html

Ευχαριστω.Για το αν επιτρεπεται το κραδασμικο ξερεις ?

Δημοσ.

φυσικα και επιτρεπεται απλα δεν εχει τοσο νόημα... Ουσιαστικά, εφόσον ειναι συστα ρυθμισμένο, θα χτυπησει μονο αν σε τρακαρουν ή αν πανε να το σηκώσουν με γερανό και όχι αν το σπάσουν για να κλεψουν μεσα...

• Like 1
Δημοσ.

φυσικα και επιτρεπεται απλα δεν εχει τοσο νόημα... Ουσιαστικά, εφόσον ειναι συστα ρυθμισμένο, θα χτυπησει μονο αν σε τρακαρουν ή αν πανε να το σηκώσουν με γερανό και όχι αν το σπάσουν για να κλεψουν μεσα...

Πιο παλια που ειχα σε αυτοκινητο δουλευε αυτο που εκανα bold.Αν  εριχνες γροθια στο τζαμι ή την πορτα χτυπαγε ο συναγερμος.

Δημοσ.

ισως ειχες και τα δύο, παλιά που ηταν ακριβοί οι συναγερμοί ήταν και πιο πλήρεις σαν λειτουργίες..

Γενικά πάντως ο ογκομετρικός (ρανταρ) θεωρείται καλύτερος...

• Like 1
Δημοσ.

ισως ειχες και τα δύο, παλιά που ηταν ακριβοί οι συναγερμοί ήταν και πιο πλήρεις σαν λειτουργίες..

Γενικά πάντως ο ογκομετρικός (ρανταρ) θεωρείται καλύτερος...

Ναι ειχαν και κραδασμικο και ογκομετρικο .

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Χαιρομαι που βρηκα αυτο το θεμα.

Γιατι κι εγω ψαχνομαι με το aygo για αγορά.

Γιαννη το πηρατε τελικα το aygo?

Με το συναγερμο τι εμπειρια αποκομισες;

Οταν μιλησω με την αντιπροσωπεια, θελω να ειμαι καπως 'διαβασμενος'.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...