Mad20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γιατί απλά δν έχω χιλιάρικο για να διαθέσω, και επίσης δν πιστεύω ότι αξίζουν τόσα πολλά όλα αυτά.
technology_guy Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Γιατί απλά δν έχω χιλιάρικο για να διαθέσω, και επίσης δν πιστεύω ότι αξίζουν τόσα πολλά όλα αυτά. Οκ αν είναι το οικονομικό τότε πάω πάσο. Απλά πες 500 ευρώ ο μακ μινι και 200 ευρώ το μονιτορ πάει στα 700. Βάλε κι ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο 750. Ίσως αξίζει περισσότερο να περιμένεις να μαζέψεις τα χρήματα, χωρίς όμως ο μακ μινι να αποτελεί χάλια επιλογή. Απλά δεν είναι η πιο vfm επιλογή.
Mad20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για ποντίκι-πληκτρολόγιο οπότε η βασική διαφορά θα ήταν η οθόνη. Αξίξει όλη αυτή την αναμονή πιστεύεις? Επίσης, αν ξέρεις, στο πακέτο του mac mini εμπεριέχεται καλώδιο HDMI? Και με τηλεόραση συνδέεται κανονικά? Οκ αν είναι το οικονομικό τότε πάω πάσο. Απλά πες 500 ευρώ ο μακ μινι και 200 ευρώ το μονιτορ πάει στα 700. Βάλε κι ένα ποντίκι κι ένα πληκτρολόγιο 750. Ίσως αξίζει περισσότερο να περιμένεις να μαζέψεις τα χρήματα, χωρίς όμως ο μακ μινι να αποτελεί χάλια επιλογή. Απλά δεν είναι η πιο vfm επιλογή.
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δεν ενδιαφέρομαι και τόσο για ποντίκι-πληκτρολόγιο οπότε η βασική διαφορά θα ήταν η οθόνη. Αξίξει όλη αυτή την αναμονή πιστεύεις? Επίσης, αν ξέρεις, στο πακέτο του mac mini εμπεριέχεται καλώδιο HDMI? Και με τηλεόραση συνδέεται κανονικά? Οχι δεν εχει καλωδιο hdmi μεσα. Το mac mini σε αυτην την συνθεση ειναι οπως ειπωθηκε αργο κ θα λαγκαρει σε απλες ,καθημερινες εργασιες λογω απουσιας ssd. Παρε ενα macbook air που αρχιζουν απο 888€ κ εχουν ηδη ssd κ δεν χρειαζεσαι υποχρεωτικα οθονη.
Mad20 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Αν δεν βρω μοντέλο του 2012 (ώστε να μπορώ να βάλω εύκολα ssd και ram αργότερα αν χρειαστεί) τότε δν το αγοράζω. Αλλά το να ανέβω ακόμη και 150 ευρώ για να πάρω ένα macbook air είναι λίγο δύσκολο.. Είμαι φοιτητής δεν είναι δικά μου τα χρήματα Οχι δεν εχει καλωδιο hdmi μεσα. Δηλαδή το κουτί έχει μόνο το καλωδιο ρεύματος μέσα? Και πως περιμένουν να το συνδέσω με οθόνη? Πρέπει να το αγοράσω και αυτό?
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δηλαδή το κουτί έχει μόνο το καλωδιο ρεύματος μέσα? Και πως περιμένουν να το συνδέσω με οθόνη? Πρέπει να το αγοράσω και αυτό? Kαλωδιο εχει η οθονη με την οποια θα τη συνδεσεις.
visualizer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Πούλησα πριν κάμποσο καιρό ένα mac mini 2014 1.4 ghz που μου είχαν κάνει δώρο ..Η αλήθεια είναι πως εξεπλάγην από τις δυνατότητες του πάρα τα 4GB ram και χωρίς SSD , o τρόπος που διαχειρίζεται το λειτουργικό την RAM είναι άψογος και σπάνια έβλεπα κολλήματα παρότι του έτρεχα βαριές εφαρμογές ( προγραμματισμού , emulator κτλπ ) . Το μεγάλο μειονέκτημα είναι ότι δεν δέχεται αναβάθμιση στην ram , για αυτόν τον λόγο παρότι δεν είχα κανένα παράπονο όσο το είχα αποφάσισα να το πουλήσω μιας και πίστευα ότι μετά από λίγο καιρό η απουσία της ram θα είναι αισθητή και θα δημιουργεί προβλήματα . ( πραγματικά ώρες ώρες η apple κάνει κάποιες κινήσεις χωρίς λογική ). Αν δεν είχε το πρόβλημα με την αναβάθμιση της RAM τότε θα ήταν ένα πολύ αξιόλογο μηχάνημα για τα λεφτά του. 2
ziaba Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου και ειναι μια χαρουλα απλα οπωσδηποτε πρεπει να του βαλεις ssd Οποτε 515 που κανει +80 για εναν εβο και εισαι αρχηγος και να ξερεις οτι θα εχεις υποστηριξη γαι πολλα χρονια η apple δε παραταει τα μηχανηματα της και με την εγγυηση μετα τι γινεται?
Dr.Fuzzy Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2016 Δε ξέρω για το 2014 πάντως το 2012 εχει mini display σε dvi μέσα στο κουτί. Γενικά πάντως για μένα ή κοιτά σε ένα μεταχ. 2012 ή όπως σου είπαν και οι άλλοι πάρε ένα MacBook Air ή ένα iMac στα ίδια λεφτά μεταχειρισμένο. Αν κοιτάξεις τις αγγελίες εδώ μέσα θα βρεις πολλά και καλά στα λεφτά που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα