Προς το περιεχόμενο

Samsung s6 edge plus vs Nexus 6p vs LG v10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι θεωρεις οτι το nexus χανει με ανεση απο το v10;;;

το v10 ειναι το χειροτερο απ τα 3 δεν εχει τπτ ιδιαιτερο εκτος των καμερων...
Δημοσ.

Αν σε παίρνει περίμενε να πάρεις το S7 ή το S7 Edge. Έχω το Edge. Απλά ότι πέρασε από τα χέρια μου μέχρι χθες έχει σβηστεί από τη μνήμη μου. 

Πρόσεχε μόνο... το κινητό είναι ακριβό. Επαναλαμβάνω πως ΑΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ να το πάρεις θα έχεις κινητό υπολογιστή / τηλέφωνο whatever για 2-3 χρόνια σίγουρα. Αν και ποτέ δεν ήμουν φίλος με τη Samsung για φέτος (και πολύ λένε και για του χρόνου) έχει τελειώσει τον ανταγωνισμό.

Καλή τύχη με την επιλογή σου.

Δημοσ.

Ο, τι λέει ο τίτλος. Ξέρω πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Το s6 edge plus με κερδίζει λόγο οθόνης που ως γνωστόν είναι η καλύτερη. Το v10 έχει πάει στα 490.απο την άλλη και το Nexus 6p έπεσε πολύ. Δύσκολη απόφαση. Δώστε τα φώτα σάς παιδιά.

Πως γινεται να ξερεις τα υπερ και τα κατα οπως πολυ ομορφα λες,αλλα και το ποιο σου αρεσει περισσοτερο εμφανησιακα(γιατι αλλωστε εσυ αγοραζεις το κινητο οχι εμεις)και να ζητας γνωμες τριτων. Τα κινητα πανω κατω τα ιδια και τα γιδια ειναι απο πλευρας specs/αποδοσης.Αλλου κερδιζει το ενα,αλλου χανει το αλλο.

Αρα ποιο πολυ πεφτει σε εσενα τον ενδιαφερομενο να πας να τα δεις/δουλεψεις απο κοντα και οποιο σου αρεσει προσωπικα(γιατι ειπαμε οτι εσυ θα παρεις το κινητο οχι εμεις)να το παρεις οταν και οποτε το κρινεις εσυ(επειδη ειδα και ανεφερες και την πτωση τιμης στο LG).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...