Προς το περιεχόμενο

Samsung s6 edge plus vs Nexus 6p vs LG v10

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο, τι λέει ο τίτλος. Ξέρω πολύ καλά τα υπέρ και τα κατά του καθενός. Το s6 edge plus με κερδίζει λόγο οθόνης που ως γνωστόν είναι η καλύτερη. Το v10 έχει πάει στα 490.απο την άλλη και το Nexus 6p έπεσε πολύ. Δύσκολη απόφαση. Δώστε τα φώτα σάς παιδιά.

Δημοσ.

LG v10: 32gb + micro SD, κορυφαία κάμερα, αποσπομενη μπαταρία, πολύ όμορφο αλλά βαρύ. Νομίζω πως για αυτά και μόνο αξίζει να ασχοληθείς μαζί του.

Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να μείνεις μακρυά από το sgs6e+, το έδωσα για το 64αρι Nexus 6p αφού το lag του TouchWiz και τα 32gb μου φαίνονταν λίγα.

• Like 1
Δημοσ.

Πρωτα θα σου ελεγα το nexus γιατι ειναι nexus,για τις ηχειαρες,την καλη μπαταρια,πολυ καλη οθονη κ καμερα 

Μετα θα κοιτουσα το v10 γιατι ειναι πανεμορφο (σε μαυρο) πολυ καλη καμερα κ οθονη κ εδω,αποσπωμενη μπαταρια,καλος ηχος στα ακουστικα.. Οσο για το S6+ γενικα η σειρα s6 εμενα με αφησε αδιαφορο,οι λογοι γνωστοι! Η google εδωσε ενα πολυ καλο συνολο με το nexus 6p με πολυ καλη οθονη/καμερα/μπαταρια,κατι που δεν ειχε (τοσο) το προηγουμενο nexus 6

Δημοσ.

Σου λαγκαρε το s6 edge plus σοβαρα; εισαι σιγουρος πως εχεις το αυθεντικο; γιατι λαγκ απλα δεν υφισταται πλεον, ειδικα στα s6....

Δημοσ.

Σου λαγκαρε το s6 edge plus σοβαρα; εισαι σιγουρος πως εχεις το αυθεντικο; γιατι λαγκ απλα δεν υφισταται πλεον, ειδικα στα s6....

οπως και τα iphone ενα πραγμα  :-D δεν ξερουν απο λαγκ

δεν υπαρχει αντιπαλος ν10

Δημοσ.

Το πρόβλημα των S6 ήταν το ram management, ούτε λόξυγγα στο scrolling δεν έχουν πλέον. Προφανώς τα animations του Nexus που είναι παντελώς άδειο μοιάζουν πιο smooth αλλά να γράφουμε για lag στα S6 είναι αστείο.

• Like 1
Δημοσ.

Το TouchWiz έχει θέματα ειδικά με το χάλια management της ram. Στην ουσία η Samsung στο s6+ δεν διόρθωσε κάτι αλλά το 1gb παραπάνω το κάνει λίγο πιο smooth.

Δημοσ.

Παιδιά να ξέρετε με την έκδοση 6.0.1 του touchwizz στο s6 γίνεται άπιαστο και το ram management βελτιώνεται πάρα πάρα πολύ, αλλά σίγουρα δε φτάνει αυτό του stock android

Δημοσ.

Γιατι με την 5.1.1 δεν ειναι απιαστο; Το ram management εξαρταται στον χρηστη αν το βλεπει ως προβλημα η οχι, εγω πχ το βλεπω ως προτερημα να μην τρεχει ολες τις εφαρμογες απο πισω εξοικονομοντας μπαταρια... Μπορω να ζησω περιμενοντας 1-2 δευτερολεπτα να τις ξαναφορτωσει αμα τις ξαναχρειαστω.

Δημοσ.

Οποιοδήποτε NEXUS μόνο και μόνο για λόγους υποστήριξης !

Εχω NEXUS 6 (όχι p) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος σε κάθε τομέα.

Δημοσ.

Και τα προβλήματα για τα οποία λένε για τις οθόνες του νεξους;

Για μένα β10, είναι κάτι το διαφορετικό και πολύ ποιοτικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...