Προς το περιεχόμενο

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει 3DS XL, με σχεδιασμό εμπνευσμένο από το Super NES

Perambulator

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν τώρα έβγαζε NES/SNES η Nintendo θα τα αγόραζα.

Αν είχα δηλαδή την δυνατότητα να παίξω νόμιμα τα παιχνίδια της τότε εποχής χωρίς να έχω ένα σωρό από κασέτες, θα ήμουν ευτυχισμένος.

Και φυσικά με την ίδια ποιότητα/gameplay.

Εάν έχεις Wii ή Wii U υπάρχει το καταπληκτικό virtual console όπου βρίσκεις πολλά παιχνίδια NES, SNES ακόμη και μερικά Ν64. Βέβαια τα αποκτάς με κάποιο αντίτιμο, δεν είναι τζάμπα. Η ποιότητα είναι ίδια και καλύτερη. Πιο νόμιμα δεν γίνεται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

πεθαμένη εταιρία απο το 90. 

'Ενας θεός ξερει πως έκανε τις πωλήσεις που έκαναν οι φορητές κονσόλες της έναντι του PSP , καθώς και οι consoles της (Ν64, GameCube, Wii, WiiU) 

Μηδέν τεχνολογία, μηδέν πρωτοπορία. 

Βγάλαν 2 παιχνίδια στη δεκαετία του 80 (Zelda , Super Mario) και μειναν εκεί. Θα το πουλάνε μεχρι το 2040. 

Χαχαχα σοβαρά τώρα; Πρέπει να είσαι παντελώς άσχετος με το gaming αν πιστεύεις κάτι τέτοιο. Ποιος νομίζεις έφταιξε το σταυρό στα χειριστήρια, τα shoulder buttons, τη δόνηση και ένα σωρό άλλα;

Δες παρακάτω μπας και ξεστραβωθείς λιγάκι

http://www.ign.com/articles/2014/08/26/11-gaming-innovations-we-owe-to-nintendo

• Like 3

Τα παιχνίδια αυτά είναι ξεπερασμένα για μένα,μπορεί σε πολλούς να αρέσουν γιατί με αυτά έμαθαν,όπως και εμένα μου αρέσουν κάτι nfs underground,ghost recon και duke nukem αλλά εκεί ,δεν πάει να πει ότι θα αρέσουν και στις νέες γενιές και καλός η κακώς μια εταιρία πρέπει να φροντίζει οι πελάτες της να ανανεώνονται,δεν λεω καλά τα super mario και αυτά που έχει αλλά ας βγάλει και απο τα άλλα δεν χάνει κάτι και όποιου δεν του αρέσουν απο τους "νοσταλγούς" απλά δεν θα τα παίζει.

ας έβγαζε κανένα ανάλογο του gran turismo και του forza,κανένα fifa-pro ,κανένα τέλος πάντων "πιασάρικο" και ας έφτιαχνε και τα κλασικά της παράλληλα.

και όσο για το gaming δεν είναι κάτι που δεν έχει μέλλον να μην το αναπτύσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...