giannis111989 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εγώ έπαιζα metal gear solid 1, 2, 3, 4 , 5 - tomb raider - gran turismo - driven - crash bandicoot παιξτε εσεις σουπερ μαριο καλο ηταν δεν λεω... το 1993. πλεον ειμαστε στο 2016 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρκίνος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εγώ έπαιζα metal gear solid 1, 2, 3, 4 , 5 - tomb raider - gran turismo - driven - crash bandicoot παιξτε εσεις σουπερ μαριο καλο ηταν δεν λεω... το 1993. πλεον ειμαστε στο 2016 Που κολλάει το ενα με το άλλο; Παιδάκι μου, πατα στη γη 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NTC Labs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Το PlayStation 1 το έδωσα σ ένα ανιψακι μου. Το 2 το ψαρισα σε δύο πιτσιρίκια να παίζουν. Το Xbox 1 νομίζω το χω παρατήσει σ έναν φίλο μου.. Nes, super nes, gameboy, wii και Dsi ξέρω πολύ καλά που βρίσκονται, γουστάρω να φυσαω ακόμη κασέτες Όχι για λόγους νοσταλγικους, μα για να παίζω παιχνίδια που μ αρέσουν ακόμη που έχω παρατήσει για τεράστιο διάστημα και πάλι τ απολαμβάνω. Κι εννοείται δεν είμαι gamer fanboy κτλ.. Άσε που η κουφάλα ο Μάριο είναι ποσά χρόνια στο πλευρό της εταιρίας του. Που είναι ο Κρας μπαντιγκουντ, οεο; Υγ τα φιλιά μου σ αυτούς που ανέβαιναν στο πάνω όροφο του μινιον, εσείς καταλαβαίνετε Εγώ ανέβαινα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AggelosTz Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 πεθαμένη εταιρία απο το 90. 'Ενας θεός ξερει πως έκανε τις πωλήσεις που έκαναν οι φορητές κονσόλες της έναντι του PSP , καθώς και οι consoles της (Ν64, GameCube, Wii, WiiU) Μηδέν τεχνολογία, μηδέν πρωτοπορία. Βγάλαν 2 παιχνίδια στη δεκαετία του 80 (Zelda , Super Mario) και μειναν εκεί. Θα το πουλάνε μεχρι το 2040. μόνο τις πωλήσεις από τα mario,zelda και pokemon μέτρα...και μετά παίξε με το κινητό σου! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chocobo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 εγώ έπαιζα metal gear solid 1, 2, 3, 4 , 5 - tomb raider - gran turismo - driven - crash bandicoot παιξτε εσεις σουπερ μαριο καλο ηταν δεν λεω... το 1993. πλεον ειμαστε στο 2016 Μονο αυτα.? Δεν μου κανει εντυπωση που εισαι ασχετος. Εγω που δεν ειχα καν δικο μου psx και επαιξα μονο μεσω ps2 τα παιχνιδια του και λιγα μεσω φιλων εχω παιξει πολλα περισσοτερα. Θα κατονομασω μερικα : final fantasy vii,viii,ix , medievil , fear effect , resident evil , sillent hill , broken sword , oddworld abes oddyssey, vagrant strory , wipeout , tekken , legacy of kain soul reaver , tenchu και οσα προειπες...περαν briven? Εκτος αν εννοεις driver που το εχω παιξει.. Παρολα αυτα στο τοτε n64 ειχα παιχνιδια οπως 007 golden eye , perfect dark , resident evil 2 , conker , mario 64 , banjo kazooie/tooie, zelda oot/majoras mask , star wars , mario kart , mario party.. Οσο για gameboy....δεν αρχιζω καν γιατι δεν θα εχει τελος η γκαμα του. Με το μυαλο που εχεις εχεις χασει μερικα απο τα διαμαντια του gaming... Το τι χρονια εχουμε δεν αλλαζει το ποσο απολαυση μπορει να δωσει ενα παιχνιδι.Ο ιδιος αν και με αρκετα αξιολογο pc περισσοτερο emulators παιζω,τα ιδια παιχνιδια που εχω τερματισει πολλες φορες.Σημερα εχουμε μπουχτισει στα action shooters.Τωρα ειναι που δεν υπαρχει πρωτοπορια και εχει το καθε παιχνιδι 5-6+ sequels. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loops of fury Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 ??? Κατάλληλο για hipsters πιτσιρικάδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemo23 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 μακάρι να ερχότανε Ευρώπη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsoukos89 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 πραγματικα ps4 πηρα μονο και μονο για final fantasy(που ξεκινησε απο την nintendo...) tekken (που δεν εχει βγει ακομα για ps4) και pro... η αλληθεια ειναι πως αν δεν παρατουσε την κυρια σειρα των final fantasy η nintendo δεν θα επαιρνα ps... αλλα δεν σηκωνουν τα γραφικα πλεον οι κονσολες της... η ποιοτητα του gameplay στα παιχνιδια της ομως ειναι αξεπεραστη!!! και η απαντηση σε αυτους που δεν τους αρεσουν αυτα τα "ξεπερασμενα" παιχνιδια βρησκετε στην ταινια pixels, που ειναι και της sony, στην σκηνη που ο ανταμ σαντλερ συνδεει το ps4 και ο μικρος παιζει call of duty... απλα δειτε αυτη την σκηνη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 το 1987 όταν πρωτοβγήκε το game boy ένα μεγάλο μέρος των εργαζομένων της sony παραιτήθηκε επειδή δεν είχε την ιδέα να παρουσιάσει κάτι τέτοιο πρώτη. αυτό σημαίνει να είσαι πρωτοπόρος. και μέχρι πρόσφατα με το wii , που άλλαξε το όρο συμμετοχή στο παιχνίδι με τα controls του, τη στιγμή που οι άμεσοι ανταγωνιστές του πουλούσαν specs και γραφικά , την κοσνόλα αυτή την έβλεπαν με τα κυάλια. για τώρα , δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί η εταιρεία. ελπίζω να τα καταφέρει και να παρουσιάσει κάτι νέο και πρωτοποριακό γιατί θα ήταν κρίμα να χαθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Το GameBoy βγήκε το 1989... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yimmiyimmi Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Ή nintendo δε καινοτομεί και καινοτομεί η sony και microsoft παίζω modern warfare και assasins creed σε μηχάνημα που είναι κάτι σα pc αλλά δεν είναι και παίζω fps με χειριστήριο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Satanochio Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Φοβερή κονσόλα με φοβερούς τίτλους αλλά το έχουν ξεφτιλίσει στις special editions.Ειδικά με το xl έχουν ξεφύγει με την ποικιλία σχεδίων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
brotrainer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Άντε παιδάκια αύριο σχολείο όλοι σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HadesGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 εγώ έπαιζα metal gear solid 1, 2, 3, 4 , 5 - tomb raider - gran turismo - driven - crash bandicoot παιξτε εσεις σουπερ μαριο καλο ηταν δεν λεω... το 1993. πλεον ειμαστε στο 2016 Πρόσεχε από την ωριμότητα μην πέσεις σαν μούσμουλο ! Its a ME MARIO! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα