zoi250 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 καλημερα εχω ενα sony ericson ..κι απο χτες δεν μπορω να συνδεθω μεσω wifi του σπιτιου μου με τιποτα..εχει τα δικτυα κανονικα..παταω ενεργοποιηση wifi ..δεν συνδεεται ποτε και το wifi γραφει οτι αποσυνδεθηκε...τι μπορει να συμβαινει?το ιντερνετ και το ρουτερ μια χαρα ειναι απο υπολογιστη μπαινω κανονικα..
Sotosgl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Κανε διαγραφη τελειως του δικτυου απο το κινητο και ξαναδοκιμασε αν δεν κανει τιποτα μπες στο μενου του Router και αλλαξε το καναλι εκπομπη στο Wifi αν το εχεις βαλει στο αυτοματο δοκιμασε καρφωτα να βαλεις καποιο μεχρι να δουλεψει.Καλου κακου κατεβασε το Wifi Analyzer και δες ποια συχνοτητα ειναι πιο αδεια στο σπιτι σου
zoi250 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 πηρα τηλ στην hol kai moy ειπαν οτι απο την στιγμη που απο υπολογιστη συνδεομαι κανονικα ..το ρουτερ δεν εχει τιποτα απολυτως..
Sotosgl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μη τα μπερδευεις!Ασε τον υπολογιστη και την Hol τι κανουν.Το να αλλαξεις καναλι στο Wifi του Router σου δεν εχει σχεση με το "Internet" αλλα τα κινητα τρωνε τετοια κολληματα ωρες ωρες οταν το Router δουλευει σε μερικα καναλια.
zoi250 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 σορρυ αλλα ειμαι ασχετη απο αυτα φιλε μου.μπορεις να μου εξηγησεις πως να το κανω?το θεμα που με απασχολει ομως ειναι οτι μου το εκανε χτες και σε αλλο δικτυο..οχι μονο στο δικο μου ..για αυτο κατεληξα στο συμπερασμα οτι φταιει το κινητο μου...αυτο με την διαγραφη δικτυου το εκανα..και ΤΙΠΟΤΑ
Sotosgl Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εξαρταται απο το Modem/Router που εχεις,απο εκει και περα για να μπεις ειναι συνηθως μια διευθυνση της μορφης 192.168.1.1 192.168.2.1 192.168.1.254 και αλλα τετοια ομορφα. Απο εκει και περα μολις μπεις στο μενου του ρουτερ πρεπει να ψαξεις να βρει στο υπομενου του Wifi για Channel Frequency ή κατι παρομοιο θα εχει διπλα ή την επιλογη Auto ή μολις πατησεις στο κουτακι με το Auto θα σου βγαζει νουμερα απο το 1 εως το 14.Επιλεγεις ενα ενα αποθηκευεις και δοκιμαζεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα