Προς το περιεχόμενο

tablet mls iq tab kido extra

aposoul1974

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας!!!!!!

Θα ηθελα καποιος αν μπορει να με βοηθησει με το προβλημα που δημιουργηθηκε με την αγορά tablet mls iq tab kido extra απο το public.

Την 13 Φεβ 16 αγορασα το παραπανω tablet απο το public για να το δωσω στην κορη μου για τα γενεθλια της στις 27 Μαρ 16.

Το ανοιξα για να το σεταρω και να δω πως δουλευει την 02 Μαρ 16 και ειδα οτι δεν φορτιζει απο την θυρα φορτισης αλλα μόνο απο την θυρα usb.

Το πήγα στο public και μου ειπε οτι εχει προβλημα η θυρα και θα πρεπει να το στειλει στην mls για να το δουν εκει αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι θα μου το αντικαταστησουν (μονο μεσα σε 14 ημερες απο την ημερα αγορας γινονται) ουτε ειναι σιγουρο οτι θα ειναι δωρεαν η επισκευη του. 

Ξερει καποιος τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι γινεται σε αυτες τις περιπτωσεις;;. Απλα δεν αγοραζει mls turbox bitmore estar και ο,τι αλλο πασαρεται ως "δηθεν" ελληνικο... Τωρα θα περιμενεις κανα μηνα

• Like 1

Εμπλεξες με 2 πραγματα:1) Το αθλιο service του public 2)Με ταμπλετ αθλιας ποιοτητας.

Ενα estar που ειχα παρει απο τα public εκαψε το digitizer στην πρωτη βδομαδα, περιμενα 1 μηνα για να το φτιαξουν και μου το επεστρεψαν με θεμα στην μνημη ( διεγραφα τις εφαρμογες αλλα δεν απελευθερωνοταν χωρος) Τους το ξαναπαω, ξανα 1 μηνας αναμονη το περνω κομπλε και χαλαει μετα απο ενα μηνα. Το σπασα και ηρεμησα. Do the same.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...