emperor4her Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Αυτα δεν εχουν thermal capacity χρειαζεται να το εχεις ωρα για να λιωσει και χαλας το board. Αν το εχεις βεβαια και ετσι γινεται. Καλαι 60/40 0.4mm.συνηθως 350C σταθερα και γρηγορα. Λεπτη μυτη ολα παιζουν ρολο Αυτα με το ενα ευρω ειναι για χοντρες δουλειες με μπαλαντεζα αν θες να κανεις κατι καπου. Εκει ειναι πρακτικα. Δεν μπορεις να κουβαλας το station λοιπον, τα καταφερα, το κολλησα νομιζω καλο βγηκε! edit: επιτελους! ολα πηγαν καλα, πλεον με "καινουριο" ρουτερ! ευχαριστω ολους για την πολύτιμη βοηθεια σας! λογικα αυριο - μεθαυριο πιστευω να ενεργοποιηθει και η vdsl οποτε και να ανεβασω screenshot! Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2016 από emperor4her 1
bananasplit Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2016 αδερφέ μου,είχα ανοίξει κι εγώ το ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό.τελικά αγόρασα το 9980 από το 8980 που ΚΑΙ εγώ είχα,αντί να πειράξω οτιδήποτε και να μπλέξω.η forthnet με ενημέρωσε βέβαια οτι δεν μπορώ να αλλάξω modem-router και πρέπει να χρησιμοποιήσω μόνο το στοκ,ένα technicolor,γιατί λέει έχει μέσα κάτι ειδικές ρυθμίσεις και δεν είναι σαν adsl.περιμένω να αλλάξει επιτέλους σήμερα η γραμμή μου (αν με το καλό αλλάξει) και να το δοκιμάσω οπότε να έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω,γιατί μπορεί όντως να μην δουλεύει και να αναγκαστώ να κάνω κάποια λύση σαν καλώδιο από το technicolor στο 8980 ή στο 9980 (αν δεν το αλλάξω,γιατί έχω δικαίωμα αλλαγής) και μετά να κάνει το διαμοιρασμό εκείνο..
emperor4her Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 αδερφέ μου,είχα ανοίξει κι εγώ το ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό.τελικά αγόρασα το 9980 από το 8980 που ΚΑΙ εγώ είχα,αντί να πειράξω οτιδήποτε και να μπλέξω.η forthnet με ενημέρωσε βέβαια οτι δεν μπορώ να αλλάξω modem-router και πρέπει να χρησιμοποιήσω μόνο το στοκ,ένα technicolor,γιατί λέει έχει μέσα κάτι ειδικές ρυθμίσεις και δεν είναι σαν adsl.περιμένω να αλλάξει επιτέλους σήμερα η γραμμή μου (αν με το καλό αλλάξει) και να το δοκιμάσω οπότε να έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω,γιατί μπορεί όντως να μην δουλεύει και να αναγκαστώ να κάνω κάποια λύση σαν καλώδιο από το technicolor στο 8980 ή στο 9980 (αν δεν το αλλάξω,γιατί έχω δικαίωμα αλλαγής) και μετά να κάνει το διαμοιρασμό εκείνο..Πρώτη φορά το ακούω αυτό, δηλαδή να πρέπει να χρησιμοποιήσεις υποχρεωτικά το δικό τους..Εγώ το είχα ήδη το 8980, και ήταν ήδη 1.5 χρόνων οπότε δεν με πολύ έκαιγε ή εγγύηση δεδομένου ότι ίσχυε 5-6 μήνες ακόμη ως τα 2 χρόνια. Επίσης γενικά λατρεύω νανπειραζωβτις συσκευές μου (απ την πρώτη μέρα ρουταρω τα κινητά μου)! Τέλος, επειδή είχα ξανά δοκιμάσει στο παρελθόν να κάνω bridged το ένα ρουτερ και να δίνει στο άλλο κλπ πάντα είχα διάφορα θεματακια! Τέλος καλό όλα καλά, επίσης το βίντεο είναι τόσο αναλυτικό που δύσκολα κανείς λάθος. Αν έχεις δυνατότητα αλλαγής να πάρεις το 9980, παρτο να είσαι εξαρχής στην εγγύηση. Αν επιχειρήσεις πάντως να το κανείς, ότι χρειαστείς ρωτά με
poulinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Καλημερα, ναι γινεται restore με την ιδια διαδικασια flashαροντας το original firmware. με το κολλητηρι, το χω και δεν το χω! εννοω εχω κολησει καποιες φορες διαφορα καλωδια ή και πανω σε πλακετα αλλα ηταν με μεγαλυτερο χωρο. ε, προσεκτικα νομιζω θα τα καταφερω, πιανουν τα χερια μου! απλα επειδη θα το flasareis μιαφορα ισως να ειναι περιττο το κολημα με καλαι.εκτος αν μπορεις μετα αφου γινει 9980 να το κανεις update κανονικα με τα πιο νεα firmware που δεν ξερω αν θα τα περασεις παλι με τον ιδιο τροπο ή μετα θα τα περασεις μεσα απο το Interface κανονικα σαν να ηταν 9980.γενικα take it easy μην το χαλασεις και μετα δεν στο αλλαζουν και ειναι και σχετικα ακριβο ρουτερ το 8980.μετα υπαρχει και η λυση το πουλας και παιρνεις το 9980 απο την αρχη ή καποιο αλλο. οΟ με σκαλωσες τωρα.. ενα κολητηρι απ το πρακτικερ εχω με 6-7 ευρω. :S :S μηπως να πηγαινα σε καποιον ηλεκτρονικο να μου κανει την κολληση? η αληθεια ομως δεν ξερω καποιον στην πατρα! αν γενικα σου αρεσει το θεμα κολλησεις παρε κατι καλυτερο γιατι αυτα των 6-7 ευρω ειναι ψιλοχαλια συν οτι δεν μπορεις να ρυθμισεις και τιποτα πανω σε αυτα.ενα τετοιο εχω και εγω αλλα δεν ειμαι fan των κολλησεων.απλα το πηρα για να κολλαω κατι καλωδια που θελω πανω σε κροκοδειλακια που εκει ψιλοκανει δουλεια.αλλα γενικα τα φτηνα ειναι της πλακας συν οτι πολλα εχουν χοντρη μυτη.αλλα ειναι πολλα watt και πρεπει να εχεις διαφορα.ενω σε station τα ρυθμιζεις. λοιπον, τα καταφερα, το κολλησα νομιζω καλο βγηκε! edit: επιτελους! ολα πηγαν καλα, πλεον με "καινουριο" ρουτερ! ευχαριστω ολους για την πολύτιμη βοηθεια σας! λογικα αυριο - μεθαυριο πιστευω να ενεργοποιηθει και η vdsl οποτε και να ανεβασω screenshot! αψογος..επισης για το vdsl προσεχε αυτο. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf αδερφέ μου,είχα ανοίξει κι εγώ το ίδιο θέμα πριν λίγο καιρό.τελικά αγόρασα το 9980 από το 8980 που ΚΑΙ εγώ είχα,αντί να πειράξω οτιδήποτε και να μπλέξω.η forthnet με ενημέρωσε βέβαια οτι δεν μπορώ να αλλάξω modem-router και πρέπει να χρησιμοποιήσω μόνο το στοκ,ένα technicolor,γιατί λέει έχει μέσα κάτι ειδικές ρυθμίσεις και δεν είναι σαν adsl.περιμένω να αλλάξει επιτέλους σήμερα η γραμμή μου (αν με το καλό αλλάξει) και να το δοκιμάσω οπότε να έχω την δυνατότητα να το δοκιμάσω,γιατί μπορεί όντως να μην δουλεύει και να αναγκαστώ να κάνω κάποια λύση σαν καλώδιο από το technicolor στο 8980 ή στο 9980 (αν δεν το αλλάξω,γιατί έχω δικαίωμα αλλαγής) και μετά να κάνει το διαμοιρασμό εκείνο.. μπορεις να αλλαξεις κανονικα ρουτερ.το technicolor δεν εχει κατι παραξενο μεσα εκτος αν ησουν voip.κατα τα αλλα απλα μια προσοχη στο vdsl.αν εισαι απο το αστικο κεντρο πρεπει να βαλεις vlan id 1102 που παιζει η forthnet.αν εισαι απο το κτιριο του οτε τοτεβαζεις vlan id 835.αν δεν βαλεις κατι ή βαλεις λαθος δεν θα παρεις ποτε ip.ακομα και να μην παιζει μπορεις να βαλεις το technicolor σε bridge και μετα το 9980,8980 απο πισω σαν ρουτερ.ή και pppoe passthrough που βεβαια θα μπλεξεις.υπαρχουν διαφοροι τροποι.το 9980 μεχρι και access point παιζει. Πρώτη φορά το ακούω αυτό, δηλαδή να πρέπει να χρησιμοποιήσεις υποχρεωτικά το δικό τους.. Εγώ το είχα ήδη το 8980, και ήταν ήδη 1.5 χρόνων οπότε δεν με πολύ έκαιγε ή εγγύηση δεδομένου ότι ίσχυε 5-6 μήνες ακόμη ως τα 2 χρόνια. Επίσης γενικά λατρεύω νανπειραζωβτις συσκευές μου (απ την πρώτη μέρα ρουταρω τα κινητά μου)! Τέλος, επειδή είχα ξανά δοκιμάσει στο παρελθόν να κάνω bridged το ένα ρουτερ και να δίνει στο άλλο κλπ πάντα είχα διάφορα θεματακια! Τέλος καλό όλα καλά, επίσης το βίντεο είναι τόσο αναλυτικό που δύσκολα κανείς λάθος. Αν έχεις δυνατότητα αλλαγής να πάρεις το 9980, παρτο να είσαι εξαρχής στην εγγύηση. Αν επιχειρήσεις πάντως να το κανείς, ότι χρειαστείς ρωτά με δεν ξερω γιατι μερικοι σου λενε οτι δεν αλλαζει.ειναι τελειως Off.και bridge παιζει απλα πρεπει να ξερεις τι ρυθμισεις να βαλεις.και στο technicolor ειναι λιγακι δυσκολο για να γινει bridge λογω οτι ειναι Technicolor και παιζειςκαι cli + οτι ειναι και με custom firmware.οποτε θελει λιγο κοπο αν και εχουν φτιαξει θεμα στο insomnia που λενε πολλα για το 788.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα