Προς το περιεχόμενο

1+2 vs G4 vs RN3 Pro vs Mz Pro 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα! smile.gif

Είμαι σε αναζήτηση νέας συσκευής που θα μείνει δίπλα μου για τουλάχιστον 2 χρόνια, μιας και το Lumia 925 που έχω με έχει κουράσει και έχει αρχίσει και τα παίζει..

Υποψήφιες: Oneplus 2LG G4Xiaomi Redmi Note 3 ProMeizu Pro 5

Λοιπόν τώρα τι ψάχνω από ένα κινητό..

• 3gb RAM και καλό επεξεργαστή που θα με βγάλουν ασπροπρόσωπο σε θέμα multitasking και gaming σε βάθος χρόνου.
  • Οθόνη με τουλάχιστον FHD ανάλυση, ωραία χρώματα, φωτεινότητα, το μαύρο μαύρο και το άσπρο άσπρο και γύρω στις 5,5 ίντσες.
  • Καλή αυτονομία. Έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με το θέμα φόρτιση κάθε τόσο και λίγο!
  • Ωραία κατασκευή και στιβαρή. Δεν θέλω πλαστικούρες και μία από τα ίδια. Κάτι διαφορετικό! π.χ το γυαλί μπρος-πίσω το θεωρώ πανέμορφο σε ένα κινητό.
  • Όσο το δυνατόν καλή κάμερα. ΟΙS, laser autofocus κτλ θα εκτιμηθούν.
  • Ακρόαση μουσικής μέσω ακουστικών. Όσο το δυνατόν καλύτερη γιατί αγαπάω την μουσική! Ηi-fi audio, DTS κτλ θα εκτιμηθούν
  • Τέλος λογισμικό και υποστήριξη με συνεχόμενα updates σε βάθος χρόνου. Μου αρέσει γενικά να πειραματίζομαι με το κινητό και το software του.

Θέλω να δώσω όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα γι΄αυτό και βρίσκομαι πιο κοντά στο Redmi Note 3 Pro. Αλλά άμα με πείσετε ότι αξίζει να δώσω παραπάνω χρήματα και να πάω σε κάποιο από τα υπόλοιπα τρία θα το κάνω!

Γνωρίζω ότι σε θέμα:
GPU CPU Meizu Pro 5 > 1+2 = RN3 Pro > G4
Kάμερα G4 > 1+2 >Meizu Pro 5 > RN3 Pro

Στα υπόλοιπα θέματα δεν είμαι σίγουρος πιο είναι το καλύτερο κινητό και κατά πόσο..

Παρακαλώ τεκμηριωμένες απαντήσεις μιας και τα έχω ψάξει όλα( reviews, kimovil, τιμές, video comparison, benchmarks κτλ κτλ) smile.gif
Απλώς δυσκολεύομαι να επιλέξω την καλύτερη VFM συσκευή...

Δημοσ.

Νομίζω πας κατευθείαν για g4 ή 1+2. Τα υπόλοιπα χρυσά καλά αλλά υπάρχει ένα θεματάκι με τις ενημερώσεις και την aftersale υποστήριξη. Στην θέση σου θα έπαιρνα το 1+2, αλλά το 64άρι, αν γινόταν. 

Δημοσ.

Δεν γινεται να τα καλυψεις ολα... το meizu pro 5 ειναι αυτο που ψαχνεις.. εχει το δυνατοτερο επεξεργαστη. Την μεγαλυτερη με διαφορα αυτονομια μπαταριας και εξαιρετικο ηχο (με διαφορα) απο ακουστικα. Αμεσως μετα στις επιλογες σου πας στο g4.

Δημοσ.

Νομίζω πας κατευθείαν για g4 ή 1+2. Τα υπόλοιπα χρυσά καλά αλλά υπάρχει ένα θεματάκι με τις ενημερώσεις και την aftersale υποστήριξη. Στην θέση σου θα έπαιρνα το 1+2, αλλά το 64άρι, αν γινόταν. 

Γτ το λες αυτό? Οκ το G4 έχει πάρει την ΜΜ αλλά δεν ξέρουμε άμα θα έχει περαιτέρω υποστήριξη από την LG. Ίσως μόνο μέσω custom roms που βλέπω ότι μέχρι στιγμή έχει.

Το 1+2 πιστεύω όπως και εσύ ότι θα έχει  υποστήριξη απλώς η oxygen os δεν πιστεύω ότι θα φτάσει ποτέ την CM που είχε το 1+1.. Aλλά δεν μπορώ να εκφέρω περισσότερη γνώμη μιας και δεν γνωρίζω πολλά για αυτήν την ROM.

Όσο για RN3 Pro θα διαφωνήσω μιας και μιλάμε για την xiaomi και για ελληνικό forum-υποστήριξη.

Θα συμφωνήσω μάλλον για το Meizu μιας και το flyme OS μου φαίνεται κατώτερο σε σχέση με της xiaomi αλλά και πάλι δεν γνωρίζω πολλά για την flyme OS..

Δεν γινεται να τα καλυψεις ολα... το meizu pro 5 ειναι αυτο που ψαχνεις.. εχει το δυνατοτερο επεξεργαστη. Την μεγαλυτερη με διαφορα αυτονομια μπαταριας και εξαιρετικο ηχο (με διαφορα) απο ακουστικα. Αμεσως μετα στις επιλογες σου πας στο g4.

Με διαφορά λόγω του Hi-fi Audio ε? Aλλά τόση που πραγματικά θα την καταλάβω? 

Ωραίο κινητό αν και θεωρώ πιο ωραίο και premium το 1+2, αλλά κολλάω στο θέμα υποστήριξης της official ROM(flyme OS) αλλά και διαφόρων custom σε σχέση με τα υπόλοιπα τρία κινητά.

Δημοσ.

αν μπορεις να παρεις το g4 χτυπα το γιατι κανενας κινεζος δεν εχουν την καμερα του +99% θα παρει το επομενο android

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι αναφερουν ηχο επιπεδου hifi στο meizu Ανδρεα, δεν νομιζω να το λενε χωρις λογο. Δεν ξερω βεβαια αν τα ακουστικα που περιεχονται στη συσκευασια επαρκουν. Οσον αφορα τα updates χωρις να εχω προσωπική αποψη, διαβαζω ακομα και εδω στο ινσομνια οτι δεν υπαρχει θεμα κυκλοφορουν κανονικα. 

Η καμερα του ειναι πολυ καλη αλλα υποδεεστερη του G4. Επισης η φωτεινοτητα της οθονης αν και amoled δεν ειχει σχεση με τις κορυφαιες που βαζει η samsung στα κινητα της, χωρις να σημαινει οτι θα χεις καποιο προβλημα...ισως να χεις κατω απ την ηλιο.

Εγω αν επαιρνα καποιο απ τα 4 θα ηταν το meizu χωρις δευτερη σκεψη, εφοσον βεβαια μου το επιτρεπει το budget. Ειδαλλως το G4 ως το απολυτο vfm στα 314€ που εχει αυτη τη στιγμη.

Κατσε να δεις και αλλες γνωμες, ειναι κυριακη πρωι ακομα κοιμαται ο κοσμος η ειναι στα καρναβαλια χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ολοι αναφερουν ηχο επιπεδου hifi στο meizu Ανδρεα, δεν νομιζω να το λενε χωρις λογο. Δεν ξερω βεβαια αν τα ακουστικα που περιεχονται στη συσκευασια επαρκουν. Οσον αφορα τα updates χωρις να εχω προσωπική αποψη, διαβαζω ακομα και εδω στο ινσομνια οτι δεν υπαρχει θεμα κυκλοφορουν κανονικα. 

Η καμερα του ειναι πολυ καλη αλλα υποδεεστερη του G4. Επισης η φωτεινοτητα της οθονης αν και amoled δεν ειχει σχεση με τις κορυφαιες που βαζει η samsung στα κινητα της, χωρις να σημαινει οτι θα χεις καποιο προβλημα...ισως να χεις κατω απ την ηλιο.

Εγω αν επαιρνα καποιο απ τα 4 θα ηταν το meizu χωρις δευτερη σκεψη, εφοσον βεβαια μου το επιτρεπει το budget. Ειδαλλως το G4 ως το απολυτο vfm στα 314€ που εχει αυτη τη στιγμη.

Κατσε να δεις και αλλες γνωμες, ειναι κυριακη πρωι ακομα κοιμαται ο κοσμος η ειναι στα καρναβαλια χαχα

Ακουστικά έχω ήδη πολύ καλά και άμα χρειαστεί δίνω χρήματα για καινούργια.

Συνεπώς μου λες ότι άμα μπορώ να δώσω 300-350 ευρώ να πάω για το meizu, μετά το LG G4 και το 1+2 το βγάζεις απ΄ έξω.

Και άμα δεν μπορέσω να δώσω τόσα να πάω στο xiaomi ή είναι κρίμα(δεν αξίζει) για 50-100 ευρώ περισσότερα να μην πάρω κάποιο από τα meizu pro 5 & G4?

Δημοσ.

300-350 για το meizu; προφανως θα το παρεις απ εξω.... σ αυτη την περιπτωση παρ το ... δε σηκωνει αμφιβολια... ειναι οτι πιο δυνατο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε συσκευη 2015...

Δημοσ.

300-350 για το meizu; προφανως θα το παρεις απ εξω.... σ αυτη την περιπτωση παρ το ... δε σηκωνει αμφιβολια... ειναι οτι πιο δυνατο υπαρχει αυτη τη στιγμη σε συσκευη 2015...

http://bit.ly/1Rv09mM Γύρω στα 350 το ασπρο, βασικά 347-357 στο aliexpress. Aπλώς ξεφεύγει πολύ από την αρχική μου επιλογή που είναι το RN3 Pro στα 228.

Δημοσ.

Το οικονομικο θεμα ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη, δεν μπορω να σου πω κατι, παρα μονο το οτι αν μπορεις να τα δωσεις παρτο meizu

Δημοσ.

Το οικονομικο θεμα ειναι καθαρα προσωπικη επιλογη, δεν μπορω να σου πω κατι, παρα μονο το οτι αν μπορεις να τα δωσεις παρτο meizu

Άμα έπεφτε και άλλο η τιμή του ή μπορούσα και έβρισκα κάποιο εκπτωτικό κουπόνι.. Επίσης εμπιστεύομαι καλώς ή κακώς πιο πολύ σαν εταιρεία και λογισμικό την oneplus και την xiaomi γι΄ αυτό δυσκολεύομαι και να δώσω 100 παραπάνω από αυτά που ήθελα να δώσω στην αρχή και να τα δώσω για ένα κινητό-μία μάρκα που δεν έχω ακούσει και μάθει τόσα πολλά ούτε βλέπω να έχει τόσο μεγάλο community όπως η oneplus και η xiaomi..

Δημοσ.

ε τα 100ευρω δεν ειναι και λιγα σε καταλαβαινω, εγω απλα σου λεω οτι το meizu ειναι το top of the top αναμεσα στις επιλογες σου με τον καλυτερο ηχο που θες κιολας, εκτος ολων των αλλων.

Δημοσ.

ε τα 100ευρω δεν ειναι και λιγα σε καταλαβαινω, εγω απλα σου λεω οτι το meizu ειναι το top of the top αναμεσα στις επιλογες σου με τον καλυτερο ηχο που θες κιολας, εκτος ολων των αλλων.

Το meizu και ολα τα meizu εχουν το κεντρικο κουμπι που κανει ολες τις λειτουργιες.

Με αποτελεσμα καποια στιγμη πατα,πατα θα χαλασει.

Ηταν να παρω Meizu και το απεριψα γι'αυτο το λογο.

Ολα καλα και αγια δεν λεω αλλα ας το προσεξει λιγο.

Εκτος και αν δεν τον ενδιαφερει....

• Like 1
Δημοσ.

και στα iphone βγαζει προβλημα το κεντρικο κουμπι... αναλογα τη χρηση φανταζομαι παει...εμενα το 4s μια χαρα δουλευει παντως, θεωρω αστειο τον λογο που ανεφερες ;) Σιχαινομαι να κουμπια μεσα στην οθονη γιατι σου μειωνουν την επιφανεια.

• Like 1
Δημοσ.

Το meizu και ολα τα meizu εχουν το κεντρικο κουμπι που κανει ολες τις λειτουργιες.

Με αποτελεσμα καποια στιγμη πατα,πατα θα χαλασει.

Ηταν να παρω Meizu και το απεριψα γι'αυτο το λογο.

Ολα καλα και αγια δεν λεω αλλα ας το προσεξει λιγο.

Εκτος και αν δεν τον ενδιαφερει....

To έχω βιώσει αυτό με παλιότερο κινητό και δεν θέλω πάλι να το βιώσω! Αλλά πιστεύω σε αυτή την τιμή-ποιότητα καθώς και οτι θα προσέχω, δεν θα μου βγάλει πρόβλημα..

και στα iphone βγαζει προβλημα το κεντρικο κουμπι... αναλογα τη χρηση φανταζομαι παει...εμενα το 4s μια χαρα δουλευει παντως, θεωρω αστειο τον λογο που ανεφερες ;) Σιχαινομαι να κουμπια μεσα στην οθονη γιατι σου μειωνουν την επιφανεια.

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...