Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια! θα προσπαθησω να περιγραψω το προβλημα μου μπας και με βοηθησει καποιος χριστιανος επειδη δε μπορω.. θα πεταξω το κινητο στα σκουπιδια! 

Exω ενα Jiayu S3 (αναθεμα την ωρα που το πηρα)
Το προβλημα ξεκινησε οταν το κινητο δε φωρτιζε ανοιχτο αλλα μονο κλειστο.. Σκευτηκα μην ειναι κανενας ιος και λεω ας το κανω επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμησεις, (και data reset και dalvik) 
Αφοτου ανοιξε σταματησε να τρεχει... δηλαδη μου ζητουσε κωδικο Sim και μετα δεν εκανε τπτ... Η πανω σειρομενη καρτελα δουλευε.. οποτε απο της ρυθμισεις και τις εφαρμογες καταφερα να κανω install το nova luncher και δουψε.. Το θεμα ειναι οτι ειχε παλι προβλημα με τα android.. προσπαθησα να βαλω την official rom αλλα ελεγε συνεχως "installation aborted".. ετρεξα μετα με ενα flashtool το Recovery TWRP και σταματησε μετα το recovery mode να λειτουργει.. καπου μου ειπαν οτι πρεπει να βαλω MTK drivers και κατεβασα ενα αρχειο ΜΤΚ drivers auto installer, το ετρεξα με το flashtool και εκανε επανεκινιση.. τωρα το μονο που κανει ειναι οταν το ανοιγω να βγαζει το εικονιδιο του κινητου και να κανει restart! 

Το USB δεν συνδεετε στον υπολογιστη, μου βγαζει οτι δεν αναγνωριζεται και δυσλειτουργει! 

Δε μπορω να μπω σε Factory reset η λειτουργεια (δε ξερω πως λεγεται) Volume Down+Power Button, απο εκει που εκανα δημαδη factory reset δεν ανοιγει καν. {PLEASE HELPPP}

Δημοσ.

Δεν ειναι ακομα για τα σκουπιδια, αλλα βλεπω οτι δεν εχεις τα skills που χρειαζονται, οποτε δωσε το σε καποιο μαγαζι που ασχολειται με αυτα ή σε καποιον γνωστο που το κατεχει

Δημοσ.

Δεν ειναι ακομα για τα σκουπιδια, αλλα βλεπω οτι δεν εχεις τα skills που χρειαζονται, οποτε δωσε το σε καποιο μαγαζι που ασχολειται με αυτα ή σε καποιον γνωστο που το κατεχει

ισχυει οτι δεν εχω skills... το πηγα χτες σε μαστορα και μ λεει φερτο δευτερα να το πιασω.. αλλα ατυχισα που μεσολαβεισε το χτεσινο βραδινο.. επειδη του καψα το μυαλο (στη κυριολεξια) 

Τι λες γινεται τπτ? 

Δημοσ.

Επισης να γνωριζεις οτι ολα αυτα γιναν γιατι δεν ειχες drivers στο pc. Το mtk drivers auto installer επρεπε να το τρεξεις στο pc. Αλλα και παλι δεν σιγουρο οτι θα "δει" το κινητο και θα πρεπει να πας διαχειρηση συσκευων και να τους εγκαταστησεις χειροκινητα..... Επισης δεν καταλαβαινω τι εννοεις οτι ετρεξες το mtk drivers auto installer με το flashtool. Ολα γιναν επειδη δεν ειχες ντραιβερς

Δημοσ.

κατεβασα ενα αρχειο το ετρεξα με flashtool και μου ειχε 2 επιλογες.. cache και recovery! και πατισα στη τυχη cache.. εκανε επανεκινιση και δε ξαναανοιξε! 

πρεπει να κανω αυτο δηλαδη? 

Δημοσ.

στο κουτουρου.. οπως το λες.. και μαλλον δεν εβαλα σε κανανε mode.. ετσι οπως ηταν... :( 
τελος παντων.. μακαρι να μου το φτιαξει.. ξες κανα καλο μαστωρα θεσσαλονικη?

επισης οταν το βαζω στη φωρτιση ανοιγει μονο του.. κανει συνεχως ρεσταρτ μετα! 

Δημοσ.

@gozilla

Αυτό που με ενόχλησε όταν διάβασα το 1ο post, μιας και αγόρασα πρόσφατα το S3 Plus, ήταν το "αναθεμα την ωρα που το πηρα".

Διάβασα και το υπόλοιπο το νήμα και όταν ομολόγησες ότι έκανες όλα αυτά που περιγράφεις, χωρίς να γνωρίζεις τι κάνεις (!!!), σε ένα κινητό που για μένα (και πολλούς άλλους κατόχους) είναι πολύ καλό, για τις δυνατότητές του, σκέφτηκα ότι θα έπρεπε να είχες ήδη διορθώσει την παραπάνω φράση με τη σωστή "ανάθεμα την ώρα που ανακατεύτηκα χωρίς να γνωρίζω την τύφλα μου".

Εύχομαι (και ελπίζω) να διορθωθεί το κινητό σου, γιατί το αξίζει, παρά τα όσα τρελά, παλαβά και απίθανα σκέφτηκες να το ταλαιπωρήσεις.

Δημοσ.

Απλα οταν το πηρα ειχε βγει το S4 :D

Φυσικα ειναι υποροχο κινητο... δεν ειπα ποτε προβλημα.. απλα ειναι τωρα η oλη φαση που με ξενερωσε! 

Οποτε "ανάθεμα την ώρα που ανακατεύτηκα χωρίς να γνωρίζω την τύφλα μου"

Δημοσ.

Αν δεν βρεις μαστορα ή δεν σε συμφερει με αυτα που θα ζητησει,αν πληρωνεις τα εξοδα πηγαινε-ελα , το αναλαμβανω εγω ,παντα με οποιαδηποτε επιφυλαξη ως προς το αισιο αποτελεσμα...

Δημοσ.

Αν δεν βρεις μαστορα ή δεν σε συμφερει με αυτα που θα ζητησει,αν πληρωνεις τα εξοδα πηγαινε-ελα , το αναλαμβανω εγω ,παντα με οποιαδηποτε επιφυλαξη ως προς το αισιο αποτελεσμα...

ook... ας κανω τη προσπαθεια μ... ευχαριστω παντος.. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...