Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα
Έχω office 2007 θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το outlook εάν υπάρχει τρόπος να με ειδοποιεί ότι έχω email χωρίς όμως να είναι ανοιχτό . Θα ήθελα ας πούμε όταν έχω emails να μου εμφανίσει αναδυόμενο παράθυρο η ειδοποίηση για νέο email πράγμα που δεν κάνει
Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεις να το κανεις ελαχιστοποιηση στο tray, αλλα μενει ανοιχτο, απλα δεν το εχεις στην taskbar σαν ακομα ενα παραθυρο.

http://www.howtogeek.com/80059/quick-tip-hide-outlook-2007-when-minimized-2/

όχι εγώ θέλω όταν το πρόγραμμα είναι κλειστό και έχω email με ειδοποιεί ενώ τώρα θα πρέπει να το ανοίξω και να δω εάν έχω κάποιο email 

Επεξ/σία από corsair04
Δημοσ.

Δεν γινεται με το προγραμμα εντελως κλειστο, γιατι κατι πρεπει να τρεχει που να ελεγχει για νεο μηνυμα καθε 2 λεπτα πχ.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν γινεται με το προγραμμα εντελως κλειστο, γιατι κατι πρεπει να τρεχει που να ελεγχει για νεο μηνυμα καθε 2 λεπτα πχ.

ωραία  ευχαριστώ υπάρχει κάποιο άλλο που να κάνει κάτι ανάλογο να με ενημερώνει για την ύπαρξη νέων email χωρίς να είναι ανοιχτό 

Δημοσ.

Κοίτα. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...

Τα email σου πηγαίνουν πρώτα σε ένα mail server. Μετά, όταν εσύ ανοίξεις έναν mail client όπως το outlook, αυτός (ο client) ελέγχει τον mail server αν υπάρχουν νέα email και αν υπάρχουν τα κατεβάζει. Όταν ο client είναι ελαχιστοποιημένος και έρθει νέο email, τότε σε ειδοποιεί με ένα popup.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι αν δεν εκτελείται κάποιος mail client ή έστω κάποιο mail notification πρόγραμμα, δεν είναι δυνατών να ειδοποιηθείς εσύ αν υπάρχει κάποιο νέο email. Κάποτε το mail.com και αν δεν κάνω λάθος και η yahoo έδιναν ένα προγραμματάκι που καθόταν στο tray και έλεγχε για νέα email. Το κακό όμως είναι ότι έπρεπε να έχεις τόσα notifications όσα και τα email σου.

Με μια αναζήτηση στο g βρήκα κάποια προγράμματα που υπόσχονται να ελέγχουν για νέα email. Δες στο παρακάτω λινκ

https://www.google.gr/#q=pop3+email+notification

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το outlook να τρέχει κατά την εκκίνηση, δες εδώ πως μπορείς να το κάνεις να τρέχει ελαχιστοποιημένο.

Χωρίς όμως να τρέχει κάποιο πρόγραμμα δεν μπορείς να ειδοποιήσε για νέα email.

• Like 1
Δημοσ.

Κοίτα. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα...

Τα email σου πηγαίνουν πρώτα σε ένα mail server. Μετά, όταν εσύ ανοίξεις έναν mail client όπως το outlook, αυτός (ο client) ελέγχει τον mail server αν υπάρχουν νέα email και αν υπάρχουν τα κατεβάζει. Όταν ο client είναι ελαχιστοποιημένος και έρθει νέο email, τότε σε ειδοποιεί με ένα popup.

Σύμφωνα με τα παραπάνω, είναι λογικό να συμπεράνουμε ότι αν δεν εκτελείται κάποιος mail client ή έστω κάποιο mail notification πρόγραμμα, δεν είναι δυνατών να ειδοποιηθείς εσύ αν υπάρχει κάποιο νέο email. Κάποτε το mail.com και αν δεν κάνω λάθος και η yahoo έδιναν ένα προγραμματάκι που καθόταν στο tray και έλεγχε για νέα email. Το κακό όμως είναι ότι έπρεπε να έχεις τόσα notifications όσα και τα email σου.

Με μια αναζήτηση στο g βρήκα κάποια προγράμματα που υπόσχονται να ελέγχουν για νέα email. Δες στο παρακάτω λινκ

https://www.google.gr/#q=pop3+email+notification

Κάτι άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις το outlook να τρέχει κατά την εκκίνηση, δες εδώ πως μπορείς να το κάνεις να τρέχει ελαχιστοποιημένο.

Χωρίς όμως να τρέχει κάποιο πρόγραμμα δεν μπορείς να ειδοποιήσε για νέα email.

το εχω κανει αλλα δεν 

Δημοσ.

Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα. Τι έχεις κάνει;

Έχεις δοκιμάσει mail notifier και δεν σε ειδοποιεί; Βλέπω αρκετοί να προτείνουν το poppeeper.

Δημοσ.

Σόρυ αλλά δεν κατάλαβα. Τι έχεις κάνει;

Έχεις δοκιμάσει mail notifier και δεν σε ειδοποιεί; Βλέπω αρκετοί να προτείνουν το poppeeper.

έχω δοκιμάσει τα πάντα άλλα δεν και να το ενεργοποιήσω κατά την εκκίνηση και να δοκιμάσω και προγράμματα που έλεγαν πως αλλά εντάξει από την στιγμή που δεν γίνεται θα μείνω με το outlook και θα το τσεκάρω ανά τακτά χρονικά διαστήματα 

ευχαριστώ για τις λύσεις σας και για τον χρόνο σας 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...