6xXx6 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Α εχω δει πορνο vr ε πλακα ειχε αφηστε ξερω δω μεσα κανεις δεν εχει δει..... τη το κατέβασες πειρατικό ? κρεμαστε τον....
GiwrgosPapaas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 http://vstroker.com/howitworks.html ολα τα εχουνε σκεφτει.μονο για πανω των 18 το βιντεο αχαχαχ
rfc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μα ο λογος που βγηκε ειναι καθαρα πορνογραφικος..... και μετα ολα τα αλλα. 1
apollotonkosmo Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Και καλά κάνουν.. Φαντάζομαι θα βγάλουν και εξάρτημα VR για άλλα μέρη του σώματος πλην των ματιών.. εκει ειναι που θα βγαλουμε τα ματια μας...
ELMastas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οχι που δεν θα το στήριζε .. Οταν τελειοποιήσουνε την τεχνολογία και βγάλουν και τα κατάληλα "περιφερειακά" τότε σίγουρα θα καεί πολύς κόσμος..
FJ_12 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν υπήρχε περίπτωση να μην είναι η πορνογραφία μέσα σε αυτό.
retsel Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ανδρέας Χρονόπουλος λέγεται ο διευθύνων σύμβουλος της Naughty America, 5
Jake07 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Α εχω δει πορνο vr ε πλακα ειχε αφηστε ξερω δω μεσα κανεις δεν εχει δει..... δεν εχω δει φιλε μου... οχι οτι δε θα ηθελα φυσικα..
Alex21121988 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Θα πέσει η μλκια σύννεφο.. Δεν βλέπω να βγαίνουν οι άνθρωποι από τα σπίτια τους. 1
Grim Ripper Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Χορηγία του Γερμανού και η ταινία; Ποιοι από εσάς θα φτιάξετε cardboard τώρα;
D4rkshadow Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Οχι που δεν θα το στήριζε .. Οταν τελειοποιήσουνε την τεχνολογία και βγάλουν και τα κατάληλα "περιφερειακά" τότε σίγουρα θα καεί πολύς κόσμος.. Κυριολεκτικα και μεταφορικα
ShevaGR Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Θα πέσει η μλκια σύννεφο.. Δεν βλέπω να βγαίνουν οι άνθρωποι από τα σπίτια τους. Το μόνο πρόβλημα που μένει να λύσω είναι τι θα κάνω τον κουβά με τα σκατά όταν θα μαζεύονται μετά από μέρες. 1
Paralizer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Η πορνοβιομηχανία είναι πάντα από τις πρώτες βιομηχανίες που δοκιμάζουν τις νέες τεχνολογίες. Παίζει πολύ χρήμα εκεί
NEFTIS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Θα βλεπουμε το πουσι με τα κυαλια. Στην κυριολεξια. 1
21century Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2016 Είχα αναφέρει ότι η πρώτη χρήση της VR θα είναι σε αυτή την βιομηχανία που έχει χρυσά κέρδη, το ότι το συμβάν θα είναι ολογραφικό και θα εξελίσσεται πάνω στο χρήστη επιβεβαιώνει την ταινία Demolition man στην σκηνή του Σταλόνε που κάνει...το ίδιο με την παρτενέρ του...Ουάου..πολύ καλύτερο από την...χειροκίνητη διαδικασία...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα