lambda777 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 κύριοι και κυρίες είμαι ανάμεσα σε αυτες τις 4 φωτογραφικες.αναζητώ μία συμβουλή απο κάποιον που γνωριζει. Την χρειαζομαι για ταξιδια,δεν είμαι επαγγελματιας,απλα να εχω ομορφες φωτο στα ταξιδια. εχω ψάξει σε όλα τα sites και σε πολλά τεχνικα χαρακτιριστικα ακόμη διαφωνούν.ο,τι ναναι. Με ενδιαφέρει η ανάλυση φυσικα, η καθαρότητα την νύχτα, η σταθερότητα( να μη βγαινει κουνημενη) και μου αρέσει πολυ η λειτουργία που κανεις γυρω απο τον εαυτο σου και βγάζει ολο το τοπίο σε μία φωτο. Ποια θα επιλέγατε????? Παρακαλω κάποιος γνωστης να μου δώσει τα φώτα του και θα τον ακολουθεί η θετική μου σκεψη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Φθηνες κομπακτ μονο sony φιλε. Οι αλλοι εχουν μεινει πισω δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambda777 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 γιατι το λες αυτο? τα sites οταν συγκρινουν την sony με τις αλλες πάντα βγαζουν τη sony κατώτερη. δεν ισχύει λες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickmanak Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Διαβασε σχολια αγοραστων καλυτερα παρα αυτα των ψευτο-γκουρού ειδικων. Ψαξε σε σκρουτζ και amazon usa + uk για σχολια στα μοντελα που ενδιαφερεσαι. Επεξ/σία 6 Μαρτίου 2016 από nickmanak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα