Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα λογο καποιου θεματος που ειχα στο λαπτοπ πριν κανω φορματ δοκιμασα να κανω επαναφορα ενα back up image που ειχα οταν το πρωτο εστυσα φυσικα μετα πηγα να κανω updtae για τις ενημερώσεις των windows και αφου κατεβασει ολα τα αρχεια παω εγκατασταση και μετα επανεκκίνηση εκει τρωει σκαλωμα και μου τρωει κανενα 40 λετπο και στο τελος λεει πως υπαρχει θεμα και γυριζει στις αρχικες ρυθμισεςι μου εχει βγαλει την ψυχη εκανα κατι ψαχτικες αλλα δεν βρηκα κατι ουσιαστικο παντως σε ολες τις αποτυχιμενες ενημερωσεις εχει κωδικο σφαλματος 800f0922  καμια ιδεα???

Δημοσ.

εψαξες πρώτα στο google για πιθανές λύσεις 

ναι ρε αδερφε τι ειμαι κανενας τρωγλης.....τα παντα εψαξα αλλοι αναφερονται σε συγκεκριμενες ενημερωσεις οτι το κανει αυτο αλλα σε μενα καμια 67 εχει σε ολα το ιδιο error εχω κανει και αποκατασταση του windows upadate με το προγραμμα της microsoft αλλα τιποτα 

Δημοσ.

ναι ρε αδερφε τι ειμαι κανενας τρωγλης.....τα παντα εψαξα αλλοι αναφερονται σε συγκεκριμενες ενημερωσεις οτι το κανει αυτο αλλα σε μενα καμια 67 εχει σε ολα το ιδιο error εχω κανει και αποκατασταση του windows upadate με το προγραμμα της microsoft αλλα τιποτα 

επιδιόρθωση των windows τότε και θα είσαι οκ ή παίρνεις back up  και εγκατάσταση των windows από την αρχή αλλά εγώ θα εκανα αναβάθμιση στα windows 10  (άσχετο αυτό αλλά μιας και είσαι ένα βήμα πριν το format) 

Δημοσ.

επιδιόρθωση των windows τότε και θα είσαι οκ ή παίρνεις back up  και εγκατάσταση των windows από την αρχή αλλά εγώ θα εκανα αναβάθμιση στα windows 10  (άσχετο αυτό αλλά μιας και είσαι ένα βήμα πριν το format) 

αυτες τις εχω για τελευταιες λυσεις για αυτο εγραψα εδω μπας και το αποφυγω τα 10 δεν τα βαζω ακομα ασε να βγαλουν ολα τα προβληματα τους και μετα βλεπουμε......τωρα δοκιμασα να διαγραψω ολα τα αρχεια στο c/windows/softwaredistribution αφου σταματησα το windows update και το backround intelligent transfer service εκανα δηλαδη πληρες καθαρισμο του win update και τωρα δοκιμαζω μπας και γινει η δουλεια

αυτες τις εχω για τελευταιες λυσεις για αυτο εγραψα εδω μπας και το αποφυγω τα 10 δεν τα βαζω ακομα ασε να βγαλουν ολα τα προβληματα τους και μετα βλεπουμε......τωρα δοκιμασα να διαγραψω ολα τα αρχεια στο c/windows/softwaredistribution αφου σταματησα το windows update και το backround intelligent transfer service εκανα δηλαδη πληρες καθαρισμο του win update και τωρα δοκιμαζω μπας και γινει η δουλεια

μπα τιποτα παω για επιδιόρθωση και ο θεος βοηθος!!!

Δημοσ.

το εκανα και αυτο αλλα τελικα βρηκα λυση πηγα στην γραμμη εντολων και πατησα sfc /scannow και εγινε επιδιόρθωση των κατεστραμενων αρχειων των windows  και μετα εκανα και ανασυγκροτηση δισκου και στο καπακι διόρθωση με diagnoctic windows update tool.......το τελευταιο βρηκε πολλα προβληματα αλλα επρεπε πρωτα να κανω τα αλλα γιατι υπηρχαν κατεστραμενα αρχεια και καποια έλειπαν απο το λειτουργικο....

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...