Προς το περιεχόμενο

meddia player or android tv box??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια, οι γνωσεις και οι προτασεις ευπροσδεκτες μιας και ειμαι παντελως ασχετος. λοιπον τοσα χρονια συνδεω τον υπολογιστη με την τηλεοραση για να δω καμια ταινια ..... η συσωληνα με τραγουδακια(χαχαχαχα).. βαρεθηκα λοιπον και επισης χαλασα και την καρτα του υπολογιστη οποτε σκεφτομαι να κανω μια αγορα ενος εκ των δυο γκατζετ του τιτλου. τι προτεινεται οτι θα ειναι πιο βολικο και χρηστικο?? επισης πανω σε καποιο απο αυτα τα δυο μπορω να συνδεσω ηχεια 2.1 για να βλεπω ταιναι με ηχο σωστο?? Τελος εχω μια απορια , εαν παρω το ανδροιδ που εχει wifi θα μπορω να βλεπω τις ταινιες μεσω του δικτυου η θα πρεπει να χρησιμοποιω αναγκαστικα στικακι???

Δημοσ.

αξιζει να δωσεις χρηματα για το ανδροιδ?? ποσο μεγαλες διαφορες εχουν τα μποξ που παιζουν στα 70 80Ε με αυτα που εχουν 120 Ε?? δικαιολογει την χρηματικη διαφορα??

Δημοσ.

αξιζει να δωσεις χρηματα για το ανδροιδ?? ποσο μεγαλες διαφορες εχουν τα μποξ που παιζουν στα 70 80Ε με αυτα που εχουν 120 Ε?? δικαιολογει την χρηματικη διαφορα??

Ακριβως το ιδιο ερωτημα μπηκα να γραψω.

Ας μας απαντησει καποιος σχετικος.

Εχω βρει αυτο με 50 ευρω ,http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_202596.html

ποιο θα ειναι το προβλημα μου να δω καμια ταινιουλα και λιγο Ελληνικη τηλεοραση στο εξωτερικο που θα το εχω ?

Για ποιον λογο να παμε σε ακριβοτερο ?

Δημοσ.

Μια χαρά θα κάνεις την δουλειά σου, εγώ έχω ένα παλιό διπύρηνο με 1gb ram και παίζει τα πάντα.

Ευχαριστω για την απαντηση .

Το παραγγειλα απο το gearbest ( να δουμε ποτε θα ερθει ? )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...