Γιάννης Παναγιωτόπουλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα σας παιδιά.... Χτες το πρωί που άνοιξα το PC ενώ φενοταν ότι ήταν ανοιχτό δεν bootαρε..και η λύση που βρήκα είναι η εξής: Τον αφήνω για καμιά ώρα ανοιχτό και μόλις περάσει αυτή η ώρα του κάνω επανεκκίνηση (έχει κουμπί στην μπροστινή μερια), και μόλις τον άνοιξα κόλλαγε τρομερά..και έτσι τον έκλεισα.Σημερα το πρωί διότι ήθελα να κάνω κάτι εκεί έγγραφα για την δουλειά, μου εμφάνισε το ίδιο πρόβλημα με χτες μόνο που έκανε αλλά δύο πράγματα. 1.Στην αρχή bootαρε κανονικότατα ώσπου μου έβγαλε bluescreen και αμέσως μετά έσβησε. 2.Μετα από πολύ ώρα (τον είχα αφήσει ανοιχτο), του έκανα ξανά επανεκκίνηση μόνο που τώρα το logo της asrock αντί να μου το βγάλει μαύρο τώρα ήταν μοβ η μισή οθόνη και μετά από αυτό μου έβγαλε εάν θέλω να μπορώ σε ασφαλή λειτουργία η να κάνω κανονική εκκίνηση των Windows..και εγώ πάτησα το δεύτερο.Και μόλις το πάτησα η οθόνη αναβοσβήνε...παντως αυτό πρόβλημα οθόνης δεν είναι...σκληρου δίσκου δεν είναι...τοτε της motherboard θα νε.Τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση??? Ξεχάσα να πω πριν ότι μου έβγαλε και ένα σφάλμα με αριθμό: 0xc0000428
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εμένα πάντως μου κάνει για πρόβλημα κάρτας γραφικών.Αν έχεις αυτόνομη κάρτα και η μητρική έχει ενσωματωμένη, βγάλε την αποσπόμενη τελείως από το pc και σύνδεσε την οθόνη στην μητρική. Αν όχι μπες σε ασφαλή λειτουργία να δεις αν εκεί δουλεύει.
Γιάννης Παναγιωτόπουλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ωραία...θα το προσπαθήσω κι αυτο η κάρτα γραφικών μου είναι η Radeon r7. Το προσπάθησα κι αυτό και ήταν όντως πρόβλημα της κάρτας γραφικών! Θα κάνω και ένα format για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευχαριστώ!! Ωραία...θα το προσπαθήσω κι αυτο η κάρτα γραφικών μου είναι η Radeon r7. Το προσπάθησα κι αυτό και ήταν όντως πρόβλημα της κάρτας γραφικών! Θα κάνω και ένα format για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευχαριστώ!! Τώρα το κατάλαβα ότι δεν έφταιγε από μόνη της η κάρτα γραφικών διότι κατέβασα λάθος οδηγο
micos000 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Ωραία...θα το προσπαθήσω κι αυτο η κάρτα γραφικών μου είναι η Radeon r7. Το προσπάθησα κι αυτό και ήταν όντως πρόβλημα της κάρτας γραφικών! Θα κάνω και ένα format για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Ευχαριστώ!! Τώρα το κατάλαβα ότι δεν έφταιγε από μόνη της η κάρτα γραφικών διότι κατέβασα λάθος οδηγο Τυχερός είσαι που δε θα χρειαστεί να αλλάξεις κάρτα. Τι drivers έβαλες που ήταν λάθος;
Γιάννης Παναγιωτόπουλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2016 Έβαλα οδηγό για την onboard κάρτα,την οποία δεν την έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, οπότε δεν ξέρω τι της γίνεται, (Intel G41) αλλά δεν ξέρω πως και γτ ενημέρωσε τον οδηγό της Radeon η οποία ευτυχώς που δεν χάλασε γιατί....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα