Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα iphone 6 και οταν η μπαταρια φτανει στο 25% περιπου σβηνει και οταν το ξανανοιγω μετα απο λιγη ωρα κραταει μισο λεπτο και σβηνει παλι. Τι φταίει; Τι μπορώ να κανω;

Δημοσ.

κάνε calibration της μπαταρίας, δηλαδη δυο συνεχόμενες φορές άδειασμα μέχρι 1-2% και γέμισμα μέχρι το 100% και το αφήνεις στην πρίζα άλλη μια ώρα. Μετά βλέπεις τη συμπεριφορα. Αν πάλι σβήνει στο 20% τοτε η μπαταρία εχει πάρει σασι και είτε ζεις με το προβλημα ή αλλάζεις μπαταρία. 

Edit: ξεχασα οτι πριν την αντικατάσταση της μπαταρίας κάνε και μια επαναφορα εργοστασιακών και αν συνεχίζει να το κάνει κοιτας για αλλαγη

Δημοσ.

Σώσε όσα πράγματα χρειάζεσαι και μετά μπες itunes και ξαναπέρασε από την αρχή το λειτουργικό. Πιο πολύ μοιάζει με σφάλμα λειτουργικού αυτή η συμπεριφορά κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.

Εγινε ευχαριστω πολυ! (Δοκιμαζω και ενημερωνω!)

Κι αλλο edit. Διάβασε το παρακάτω. Παίζει να ειναι bug του λειτουργικου που απλά δεν ανανεώνει σωστά το ποσοστό της μπαταρίας. Π.χ. εχεις 26% αλλά ειναι κολλημένο και στην πραγματικότητα εχεις 3%

http://9to5mac.com/2016/01/16/iphone-6s-battery-indicator-not-updating-fix/

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι έχω ένα 10λεπτό με ανοιχτό φακό και τρέχω παράλληλα antutu και η μπαταρία είναι τόση ώρα στο 2%

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...