Προς το περιεχόμενο

American Horror Story (Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι είναι ο τύπος που έκανε στο πρώτο μισό της σεζόν τον γιο της Bates.

ναι αλλα τι γιατι σκαει ετσι

Δημοσ.

Εν αναμονή του τελευταίου μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά αυτή η σεζόν

Είχε κάποια ήδη που δεν είχαμε δει, πχ found footage και reality, μου άρεσε η πρωτότυπη ιδέα του re-enactment αλά Αληθινές Ιστορίες, η inception φάση σειρά μέσα στη σειρά μέσα στη σειρά και μου άρεσε που ήταν σύντομο και περιεκτικό

Επίσης όσο και αν μου αρέσει το σουρεαλ, μου άρεσε που ήταν διαφορετική με το να μην είναι τρελή, αλλά πατροπαραδοτο horror old school

Δημοσ.

Ήταν πραγματικά μια πολύ καλή σεζόν. Το 9 όμως τα ψιλοσκάτωσε κατά τη γνώμη μου. Πολύ Blair Witch Project (πολύ περισσότερο από τα προηγούμενα επεισόδια) και διάφορες "ευκολίες" που έπρεπε να λείπουν γιατί δεν εξυπηρέτησαν πουθενά την ιστορία. Ίσα ίσα που την πήγαν πίσω θα έλεγα.

Αναρωτιέμαι τι μένει να δείξουν στο τελευταίο!

Ανεξάρτητα πάντως από αυτό ήταν όντως μια από τις καλύτερες σεζόν.

• Moderators
Δημοσ.

Ειδα μολις το τελευταιο.

Δυστυχως guys για τα δικα μου γουστα η σεζον ηταν απογοητευτικη, σε σημειο να σκεφτω πολλες φορες να την παρατησω στη μεση.

Ελλειπε το βασικο συστατικο του ΑΗS που ηταν τα παιχνιδια με το μυαλο, σε αυτην τη σεζον ειναι ολα straightforward, σε φαση, οκ μακελειο για το μακελειο.

Εννοειται πως το blood bath δε λειπει ποτε απο τη σειρα, αλλα αυτην τη φορα δεν ειχε τη βαθυτητα του Assylum, την creepy ψυχασθενεια του Freak Show, το mind fucking του Murder House, το δεσιμο της ιστοριας του Coven και την κλειστοφοβικη παρουσιαση του Hotel.

Επισης το οτι επελεξαν να βαλουν τη Lana Banana να παιρνει συνεντευξη απο τη Lee ηταν εντελως ξεκουδουνο, δεν καταλαβα που βασισαν την επιλογη να δωσουν και 3ο ρολο στην κατα τ'αλλα γαματη Paulson εκτος απο το να δωσουν ενα μικρο wow factor στους θεατες. Απλως ηταν βεβιασμενο νομιζω, στις αλλες σεζον τα cameos ηταν πιο φυσικα.

To κακο ειναι πως αν με ρωτησει καποιος τι ειχε η σειρα, θα του πω "10 τυπαδες σε ενα σπιτι που αλληλοσφαζονται ή τους μακελευουν κατι πνευματα. Α και 4 rednecks στο ασχετο."

Oπως και να εχει δε με χαλασε που πειραματιστηκαν, στο κατω κατω ετσι μπορει να βγει κατι καλο γενικα. 

Εντελως υποκειμενικα τα παραπανω ε, την εθαψα τη σειρα ισως ισοπεδωτικα, προφανως αλλοι θα τη βρηκατε super duper γαματη τη σεζον, γουστα ειναι αυτα  :)

• Like 2
Δημοσ.

Χωρις να δω το τελευταιο, η σειρα μετα τη μεση χαλασε, δεν μου αρεσε ολη αυτη η μεταβαση, 

το πρωτο μισο ηταν επικο, το δευτερο ετσι κ ετσι 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ θα συμφωνήσω μερικώς με Stormrain. Η σεζόν μου άρεσαι και την είδα ευχάριστα, αλλά δε μου άφησε κάτι το ιδιαίτερο. Ειλικρινά έχω την εντύπωση ότι ήταν η μικρότερη σεζόν σειράς που έχω δει ποτέ.

Βασικά εμένα αυτό που με χάλασε πιστεύω ήταν ότι δεν υπήρχε ούτε ένας ενδιαφέρον χαρακτήρας, είτε ως ήρωας είτε ως villain. Όλοι έδειχναν αναλώσιμοι από την αρχή μέχρι το τέλος. Ειδικά στο δεύτερο μισό μου έδωσε την εντύπωση ότι αντιγράφει Game of Thrones, δηλαδή το όποιο thrill το παίρνω με το να σκοτώνω randomly τους χαρακτήρες. Κατά τα άλλα θεωρώ ότι η σειρά διατήρησε την υψηλή ποιότητα εικόνας, όπως στο Hotel και το σενάριο ήταν καλό, απλά όχι ιδιαίτερο.

Δημοσ.

Χωρις να δω το τελευταιο, η σειρα μετα τη μεση χαλασε, δεν μου αρεσε ολη αυτη η μεταβαση, 

το πρωτο μισο ηταν επικο, το δευτερο ετσι κ ετσι 

Θα συμφωνήσω απόλυτα. Ιδιαίτερα στα 2 τελευταία επεισόδια ήθελα να βαρέσω το κεφάλι μου στον τοίχο... Season finale...grande! :P

Δημοσ.

Η σεζον πήγε όπως ακριβώς τα Murder House & Hotel.

Για το μισό περίπου κρατάει το μυστήριο και σε έχει στην τσίτα. Μετά γυρίζει σε σπλατεριές και γίνεται meh.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...