timon92 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Ναι ναι ναι. Απλα αν θες ασε την 1η σεζον Δεν συνδεονται οι ιστοριες συνδέονται εσύ δεν το χεις καταλάβει μάλλον
overpower Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 συνδέονται εσύ δεν το χεις καταλάβει μάλλον Καλα, οχι τοσο πολυ. Το οτι ειδαμε την μαγισσα στο hotel, ή την pepper μεταξυ freak show και asylum κτλ δεν σημαινει οτι η ιστορια σε καθε σεζον συνεχιζεται. Με το να παραλειψει την 1η σεζον δεν θα χασει και τιποτα.
najinblue3 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ναι ναι ναι. Απλα αν θες ασε την 1η σεζον Δεν συνδεονται οι ιστοριες Το muderhouse ηταν πολυ καλο, και υπαρχει γενικα εξηγηση για το πως συνδεονται ολα, καπου ειχα διαβασει οτι θα το περιγραψουν αναλυτικα στο μελλον
j0hnn1e Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μετά το 5 δεν ξέρω τι να περιμένω. Έχει άλλα τόσα επεισόδια η σεζόν. Δεν μου γέμισε το μάτι το επεισόδιο 1, αλλά απο εκεί και πέρα με κράτησε. Ευχάριστα πέρασαν τα υπόλοιπα.
katergaris79 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έχω δει μέχρι το 4 και πάει να περάσει (κατά τη γνώμη μου) ακόμα και το αγαπημένο μου Asylum. Φαίνεται πιο σφιχτοδεμένη η ιστορία συν ότι με έχει πετάξει πάνω 2-3 φορές, κάτι που απ' όσο θυμάμαι δεν το είχε κάνει το AHS μέχρι τώρα. Ελπίζω να μην το χαλάσουν στον πορεία.
najinblue3 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 τρομερο το 6ο, εντελως πρωτοτυπο και η ολη φαση μυριζε μπομπα, επισημως αυτη η σεζον εχει τα περισσοτερα jump-scares
mouxaxa Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Εξελίσεται στην καλύτερη season. Μπράβο τους μετά από 6 χρόνια!
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Hθελα τοσο πολυ να μου αρεσει αυτη η season αλλα δεν μου καθεται καλα. Δεν εχει την βαθυτητα που εβγαζαν οι προηγουμενες σεζον (εκτος απο το coven που δεν ηταν και τρελα βαθυ αλλα δε με χαλαγε). Κατα τη δικη μου υποκειμενικη αποψη μεχρι τωρα δε δειχνει να φτανει το σασπενς του Assylum ή τη φρικη του Freak Show. H εμφανιση της Conroy στο προηγουμενο επεισοδιο ηταν πολυ καλη αν και μικρη θα ελεγα. Για καποιον λογο θεωρω πως η μοναδικη που θα επιζησει θα ειναι η Bates, ελπιζω να βγω λαθος και να μην ειναι τοσο προβλεψιμο. Επισης δε μου αρεσε ιδιαιτερα η randomια του να κανουν το πρωτο μισο ετσι οπως το εκαναν και στο δευτερο να τους πεταξουν ολους μεσα σε ενα σπιτι. Αν δεν ευφευρουν τιποτα κουλο τυπου να οικειοποιηθει καποιος "ηθοποιος" την persona που υποτιθεται πως υποδυεται, δε θα εχει κανενα νοημα ολο αυτο και θα μπορουσαν καλλιστα να το ειχαν κανει σεναριακα απο την αρχη ως ενα τυχαιο reality που σφαζονται ολοι. Τεσπα σορι αν το εθαψα πολυ...
katergaris79 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Για καποιον λογο θεωρω πως η μοναδικη που θα επιζησει θα ειναι η Bates, ελπιζω να βγω λαθος και να μην ειναι τοσο προβλεψιμο. Επισης δε μου αρεσε ιδιαιτερα η randomια του να κανουν το πρωτο μισο ετσι οπως το εκαναν και στο δευτερο να τους πεταξουν ολους μεσα σε ενα σπιτι. Αν δεν ευφευρουν τιποτα κουλο τυπου να οικειοποιηθει καποιος "ηθοποιος" την persona που υποτιθεται πως υποδυεται, δε θα εχει κανενα νοημα ολο αυτο και θα μπορουσαν καλλιστα να το ειχαν κανει σεναριακα απο την αρχη ως ενα τυχαιο reality που σφαζονται ολοι. Εγώ όταν διάβασα ότι μένει τελικά ένας, κατάλαβα ότι εννοούσαν ένας από τους 7 που μπήκαν στο σπίτι. Η Bates δεν είναι μέρος της παραγωγής και λογικά όλο και κάποιον θα φάει!
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Aυτη η σειρα οσο παει και γινεται καλυτερη. Αν εξαιρεσεις την σαπουνοπερα του 1 ολα τα αλλα ειναι γαματα. 1
Miracle Worker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Καλα, οχι τοσο πολυ. Το οτι ειδαμε την μαγισσα στο hotel, ή την pepper μεταξυ freak show και asylum κτλ δεν σημαινει οτι η ιστορια σε καθε σεζον συνεχιζεται. Με το να παραλειψει την 1η σεζον δεν θα χασει και τιποτα. Ίσα ίσα η πρώτη σεζόν είναι η μόνη σημαντική, αφού εξηγεί όλες τις αρχές πάνω στις οποίες λειτουργεί ο κόσμος των πνευμάτων. Ειδικά για το Hotel ο πρώτος κύκλος είναι αρκετά σημαντικός. Σημ: Είδαμε και τον Χανς τον Γκρούμπερ στο Freak Show. Ερώτημα: Οι colonists μπορούν να σκοτώσουν και εκτός κόκκινου φεγγαριού; Η σκηνή που σκότωσαν τον pigman στο δεύτερο ήταν real time ή απλά ένα παλιό περιστατικό που οπτικοποιήθηκε από τα πνεύματα;"
georgethess Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Φοβερο το 7ο με απροβλεπτο φιναλε. Μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη σεζον μεχρι τωρα με διαφορα.
overpower Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Για καποιον λογο θεωρω πως η μοναδικη που θα επιζησει θα ειναι η Bates, ελπιζω να βγω λαθος και να μην ειναι τοσο προβλεψιμο. αναθεώρησε ^^ 1
Moderators stormrain Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 αναθεώρησε ^^ Χαχαχα ναι ναι και ηθελα να μπω να το γραψω
katergaris79 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ωραίο το 8. Ίσως όχι όσο το 7 αλλά παίζει φοβίες που δεν είχαμε δει σε άλλο επεισόδιο πριν. Έκπληξη (κατά τη γνώμη μου) το ποιοι μένουν τελικά για το φινάλε!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα