najinblue3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2016 Το 2ο πολυ καλο και μας εδωσε πολλες πληροφοριες, εχει πολυ ενδιαφερον αυτη η σιζον, και το ντουετο ειναι πολυ καλο, ταιριαζουν παρα πολυ
mouxaxa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2016 Πολύ καλό και τρίτο. Αρχίζουν τα ωραία 1
Getta Robo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Η σειρα δεν πηρε απλα τα πανω της, πηρε φωτια. Μακραν ο σκοτεινοτερος κυκλος στα πρωτα επισοδειο απο οποιοδηποτε αλλον μεχρι στιγμης. Κανουν σωστα ολα αυτα οπου οι περισσοτερες αλλες αντιστοιχες σειρες απετυχαν στο ιδιο βαθος χρονου. Και ειμαστε μολις στο τριτο επισοδειο! 2
W0zzAp Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2016 Η σειρα δεν πηρε απλα τα πανω της, πηρε φωτια. Μακραν ο σκοτεινοτερος κυκλος στα πρωτα επισοδειο απο οποιοδηποτε αλλον μεχρι στιγμης. Κανουν σωστα ολα αυτα οπου οι περισσοτερες αλλες αντιστοιχες σειρες απετυχαν στο ιδιο βαθος χρονου. Και ειμαστε μολις στο τριτο επισοδειο! Ναι συμφωνω.Η 6η σεζον μου φαινεται διαφορετικη απο ολες τις προηγουμενες σεζον που ηταν και πολυ αργες μεχρι να γινει(ας πουμε) το καλο,αυτη σε βαζει κατευθειαν στο ζουμι και ακομα κραταει γερα χωρις να με χαλαει κατι ιδιαιτερα.Επισης το στυλακι ντοκιμαντερ μου αρεσει αρκετα.Γενικα εχω μια ορεξη να δω καινουργιο επεισοδιο καθε βδομαδα,κατι που εχει να γινει απτην 2η σεζον που ειναι η καλυτερη μεχρι στιγμης,αφου 3η-4η-5η σεζον δεν μου αρεσαν ιδιαιτερα στην τελικη. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Ok εγινε αναθεωρω, το 3ο επεισοδιο ηταν πολυ καλο! Αν συνεχισει ετσι παιρνω πισω αυτα που ελεγα. Αλλα βαλτε περισσοτερους απο το παλιο cast ffs.
DJDB Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2016 Άρα, από μια γρήγορη ματιά στα σχόλια, μάλλον είμαι από τους λίγους που έχουν σοβαρές επιφυλάξεις για την τρέχουσα σαιζόν, έτσι; Περιμένω κάποια "συγκλονιστική" αποκάλυψη/αλλαγή από το στήσιμο που έχουν επιλέξει (αλα αναπαράσταση), αλλιώς εάν μείνει έτσι δεν θα έχει προσφέρει κάτι σημαντικό στη σαιζόν (πέρα από τη διαφορετικότητα, απλώς για να συζητηθεί). Από τη στιγμή που ανακάτεψε μέσα πνεύματα, μέντιουμ και τελετές με έχασε και με ξενέρωσε περισσότερο, αλλά θα περιμένω μερικά επεισόδια ακόμη να δω πως θα το πάει. Μεταξύ μας, χρειάζεται περισσότερη Sarah Paulson (ηθοποιάρα, στο Crime Story έδωσε ρέστα). Ο Cuba ποτέ δεν μου γέμιζε ιδιαίτερα το μάτι, δεν το κάνει ούτε στο AHS. Είμαι σίγουρος πάντως πως το Asylum θα παραμείνει η κορυφαία σαιζόν για εμένα, με τα Murder House, Freak Show και Coven να ακολουθούν (και κάπου εκεί ανάμεσα να πηγαίνει και το Roanoke). Ελπίζω να μην πέσει κάτω από τα επίπεδα του Hotel, το οποίο ήταν απλώς άθλιο. BTW, άλλη μια ευκαιρία να πω πόσο έχασε η σειρά από τότε που τα παράτησε η Jessica Lange... 1
overpower Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Ειδα σημερα το επεισοδιο της προηγουμενης εβδομαδας. Νομιζω οτι πλεον μπορω να πω 1)The nightmare of Roanoke 2) Asylum 3)Coven
najinblue3 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλυτερα να δουμε ολοκληρωμενη, αλλα δεν ειναι με τπτ καλυτερη της 2ης, απο τα υπολοιπα για μενα ισως με εξαιρεση το Murder house
Getta Robo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τριτο επισοδειο, αλλιως γνωστο ως "πως θα επρεπε να ειναι οι ταινιες τρομου τον 21 αιωνα". Και ολα αυτα σε 39 λεπτα! 1
W0zzAp Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Με βαση μια ειδηση απτο ign θα χωριστει αυτη η σεζον σε 3 μερη με διαφορετικες ιστοριες το καθενα. http://www.ign.com/articles/2016/10/13/american-horror-story-roanoke-is-telling-three-seasons-in-one Νομιζω ετσι το κρατανε πιο ενδιαφερον απτο να τραβανε το στορυ ως εκει που δεν φτανει.Παντως το 5ο επισης καλο και με παραξενεψε αφου εδειχνε οτι τελιωσε το συγκεκριμενο στορυ,αλλα η ειδηση τα εξηγησε ολα.
Πανος999 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αξιζει η σειρα παιδια..?? Να την ξεκινησω..?
overpower Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Αξιζει η σειρα παιδια..?? Να την ξεκινησω..? Ναι ναι ναι. Απλα αν θες ασε την 1η σεζον Δεν συνδεονται οι ιστοριες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα