Προς το περιεχόμενο

American Horror Story (Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειπα να αρχισω και αυτη την σεζον και αν δεν μου αρεσει να το dropαρω στα μισα οπως εκανα στην προηγουμενη σεζον που εβλεπα και επεφτε πολυ μετα το καλο ξεκινημα.

Να πω την αληθεια ειναι το καλυτερο 1ο επεισοδιο απο ολες τις σεζον,δεν μοιαζει να ειναι AHS αλλα καποια ταινια.Μπηκε πολυ γρηγορα στο ζουμι και δεν εβαλε περιττους διαλογους.

Ξεκίνησε πολύ καλά θεωρώ. Ίσως το πάει να είναι η πιο τρομακτική season. Θα δείξει. 

Με τους "διπλούς" χαρακτήρες τι παίζει;

Αποτι καταλαβα ειναι και καλα σαν ντοκιμαντερ,αφου λεει και στην αρχη οτι ειναι εμπνευσμενο απο αληθινη ιστορια και εχουν βαλει ψευτικους ηθοποιους να περιγραφουν τι εγινε.Πολυ καλη ιδεα την θεωρω.Αποδω και καλα εμπνευστηκαν την ιδεα https://en.wikipedia.org/wiki/Roanoke_Colony

Δημοσ.
αυτοί που περιγραφουν είναι και καλά οι αληθινοί χαρακτήρες της ιστορίας που την έζησαν

και αυτοί που βλέπουμε δηλαδή οι 'ΑHS' είναι οι ηθοποιοι 
Δημοσ.

αυτοί που περιγραφουν είναι και καλά οι αληθινοί χαρακτήρες της ιστορίας που την έζησαν
και αυτοί που βλέπουμε δηλαδή οι 'ΑHS' είναι οι ηθοποιοι 

Ναι βασικα αυτο το αντιθετο απο αυτο που ειπα.

Δημοσ.

μια χαρά ήταν το 1ο , εννοείται πως θα την δω μέχρι το τέλος όπως και όλες τις προηγούμενες που μου άρεσαν με αγαπημένη μου την τελευταία (5η)

Δημοσ.

μια χαρά ήταν το 1ο , εννοείται πως θα την δω μέχρι το τέλος όπως και όλες τις προηγούμενες που μου άρεσαν με αγαπημένη μου την τελευταία (5η)

No way, η καλυτερη ηταν μακραν η 2η, κ μετα η 5η, τοση τρελα σε μια σειρα δεν εχω ματαδει. Ηταν απιστευτη και η θεματολογια επισης τρομερη

Δημοσ.

No way, η καλυτερη ηταν μακραν η 2η, κ μετα η 5η, τοση τρελα σε μια σειρα δεν εχω ματαδει. Ηταν απιστευτη και η θεματολογια επισης τρομερη

για εσένα, αν και όλες μου άρεσαν. Αυτή με τις μαγισσούλες επίσης 

Δημοσ.

Ναι εννοειται θεμα γουστου, εγω θα εβαζα 2 5 1 τις αγαπημενες μου, οι υπολοιπες ηταν μετριες, αλλα γενικα το Asylum με εκανε να κολλησω με το ΑΗS + Zachary απ τους πιο συμπαθεις ηυοποιους k ηταν επος στο ρολο του

• Like 1
Δημοσ.

Ναι εννοειται θεμα γουστου, εγω θα εβαζα 2 5 1 τις αγαπημενες μου, οι υπολοιπες ηταν μετριες, αλλα γενικα το Asylum με εκανε να κολλησω με το ΑΗS + Zachary απ τους πιο συμπαθεις ηυοποιους k ηταν επος στο ρολο του

ο Zachary μου αρέσει κ εμένα σαν ηθοποιός και ιδικά μου άρεσε στο heroes στον ρόλο του Silar 

πάντως σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε ούτε 1 επ στην σειρά AHS που να άνοιξα δεύτερο window να χαζέψω κτλ , μου αρέσουν πολύ τέτοιες θεματολογίες 

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Ξερουμε το full cast της season? Η Frances Conroy θα παιζει?

Μπδγ μολις τελειωσα το πρωτο επεισοδιο. Δε θα πω πως ενθουσιαστηκα με την προσεγγιση, ελπιζω να μη με αποητευσει αυτη η season. Βασικα ημουν κι εγω σαν τον Nikoc, δεν ειχα ανοιξει ποτε δευτερο παραθυρο κατα τη διαρκεια επεισοδιου, ομως το εκανα σε αυτο...

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Με ανησυχεί παρα πολυ το οτι με πήρε ο υπνος στα μεσα του δεύτερου επεισοδίου.. Το αποδιδω σε κουραση και θα του δωσω αλλη μια ευκαιρία αύριο.

Δημοσ.

Με ανησυχεί παρα πολυ το οτι με πήρε ο υπνος στα μεσα του δεύτερου επεισοδίου.. Το αποδιδω σε κουραση και θα του δωσω αλλη μια ευκαιρία αύριο.

Να πω την αληθεια μου αρεσε περισσοτερο αυτο το επεισοδιο.

Τελικα η ιδεα του "οικογενειακες ιστοριες" μου αρεσε :P

Δημοσ.

Μου αρεσε το 2ο,δεν το θεωρω καλυτερο απτο προηγουμενο,αλλα συνεχιζει να ειναι αρκετα ενδιαφερον.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...