W0zzAp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ειπα να αρχισω και αυτη την σεζον και αν δεν μου αρεσει να το dropαρω στα μισα οπως εκανα στην προηγουμενη σεζον που εβλεπα και επεφτε πολυ μετα το καλο ξεκινημα. Να πω την αληθεια ειναι το καλυτερο 1ο επεισοδιο απο ολες τις σεζον,δεν μοιαζει να ειναι AHS αλλα καποια ταινια.Μπηκε πολυ γρηγορα στο ζουμι και δεν εβαλε περιττους διαλογους. Ξεκίνησε πολύ καλά θεωρώ. Ίσως το πάει να είναι η πιο τρομακτική season. Θα δείξει. Με τους "διπλούς" χαρακτήρες τι παίζει; Αποτι καταλαβα ειναι και καλα σαν ντοκιμαντερ,αφου λεει και στην αρχη οτι ειναι εμπνευσμενο απο αληθινη ιστορια και εχουν βαλει ψευτικους ηθοποιους να περιγραφουν τι εγινε.Πολυ καλη ιδεα την θεωρω.Αποδω και καλα εμπνευστηκαν την ιδεα https://en.wikipedia.org/wiki/Roanoke_Colony
timon92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 αυτοί που περιγραφουν είναι και καλά οι αληθινοί χαρακτήρες της ιστορίας που την έζησαν και αυτοί που βλέπουμε δηλαδή οι 'ΑHS' είναι οι ηθοποιοι
W0zzAp Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 αυτοί που περιγραφουν είναι και καλά οι αληθινοί χαρακτήρες της ιστορίας που την έζησαν και αυτοί που βλέπουμε δηλαδή οι 'ΑHS' είναι οι ηθοποιοι Ναι βασικα αυτο το αντιθετο απο αυτο που ειπα.
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρά ήταν το 1ο , εννοείται πως θα την δω μέχρι το τέλος όπως και όλες τις προηγούμενες που μου άρεσαν με αγαπημένη μου την τελευταία (5η)
najinblue3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 μια χαρά ήταν το 1ο , εννοείται πως θα την δω μέχρι το τέλος όπως και όλες τις προηγούμενες που μου άρεσαν με αγαπημένη μου την τελευταία (5η) No way, η καλυτερη ηταν μακραν η 2η, κ μετα η 5η, τοση τρελα σε μια σειρα δεν εχω ματαδει. Ηταν απιστευτη και η θεματολογια επισης τρομερη
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 No way, η καλυτερη ηταν μακραν η 2η, κ μετα η 5η, τοση τρελα σε μια σειρα δεν εχω ματαδει. Ηταν απιστευτη και η θεματολογια επισης τρομερη για εσένα, αν και όλες μου άρεσαν. Αυτή με τις μαγισσούλες επίσης
najinblue3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι εννοειται θεμα γουστου, εγω θα εβαζα 2 5 1 τις αγαπημενες μου, οι υπολοιπες ηταν μετριες, αλλα γενικα το Asylum με εκανε να κολλησω με το ΑΗS + Zachary απ τους πιο συμπαθεις ηυοποιους k ηταν επος στο ρολο του 1
Vapir Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι εννοειται θεμα γουστου, εγω θα εβαζα 2 5 1 τις αγαπημενες μου, οι υπολοιπες ηταν μετριες, αλλα γενικα το Asylum με εκανε να κολλησω με το ΑΗS + Zachary απ τους πιο συμπαθεις ηυοποιους k ηταν επος στο ρολο του ο Zachary μου αρέσει κ εμένα σαν ηθοποιός και ιδικά μου άρεσε στο heroes στον ρόλο του Silar πάντως σε γενικές γραμμές δεν υπήρχε ούτε 1 επ στην σειρά AHS που να άνοιξα δεύτερο window να χαζέψω κτλ , μου αρέσουν πολύ τέτοιες θεματολογίες 2
najinblue3 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ναι ναι ηταν πολυ καλος κ εκει , αλλα στο ρολο του psycho doctor ηταν θεος 1
timon92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 το Asylum αντικειμενικά είναι μακράν η καλύτερη season 2
jokerakias Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 η δεύτερη season η καλύτερη με διαφορά....
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ξερουμε το full cast της season? Η Frances Conroy θα παιζει? Μπδγ μολις τελειωσα το πρωτο επεισοδιο. Δε θα πω πως ενθουσιαστηκα με την προσεγγιση, ελπιζω να μη με αποητευσει αυτη η season. Βασικα ημουν κι εγω σαν τον Nikoc, δεν ειχα ανοιξει ποτε δευτερο παραθυρο κατα τη διαρκεια επεισοδιου, ομως το εκανα σε αυτο... 1
Moderators stormrain Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Με ανησυχεί παρα πολυ το οτι με πήρε ο υπνος στα μεσα του δεύτερου επεισοδίου.. Το αποδιδω σε κουραση και θα του δωσω αλλη μια ευκαιρία αύριο.
overpower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2016 Με ανησυχεί παρα πολυ το οτι με πήρε ο υπνος στα μεσα του δεύτερου επεισοδίου.. Το αποδιδω σε κουραση και θα του δωσω αλλη μια ευκαιρία αύριο. Να πω την αληθεια μου αρεσε περισσοτερο αυτο το επεισοδιο. Τελικα η ιδεα του "οικογενειακες ιστοριες" μου αρεσε
W0zzAp Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2016 Μου αρεσε το 2ο,δεν το θεωρω καλυτερο απτο προηγουμενο,αλλα συνεχιζει να ειναι αρκετα ενδιαφερον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα