Προς το περιεχόμενο

American Horror Story (Season 6)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Και υπαρχουν και αλλα teasers. Να πω την αληθεια τωρα τα ειδα εγω ενω εχουν βγει εδω και κανα 2-3 εβδομαδες

Δημοσ.

Και μένα μου άρεσε

Επίσης μου άρεσε πολύ και η σεζόν, μου αρέσουν οι πιο μαζεμένες σεζόν που δεν είναι τόσο ότι ναναι και η θεματολογία είναι σαφής όπως η 1η και η 5η

Δημοσ.

Και μένα μου άρεσε

Επίσης μου άρεσε πολύ και η σεζόν, μου αρέσουν οι πιο μαζεμένες σεζόν που δεν είναι τόσο ότι ναναι και η θεματολογία είναι σαφής όπως η 1η και η 5η

Γιατι το coven ή το τσιρκο δεν ηταν σαφης?

Τι θεμα ακουγεται πως θα εχει?

Σε καθε teaser στα σχολια γραφουν και απο διαφορετικη ιστορια. Μπορει να μην εχει κατι συγκεκριμενο...

Δημοσ.

Σορρυ ξεχάστηκα, μου την είχατε φέρει μπαμπεσικα πέρσι

Ανοιξα

Overpower

Για το τσίρκο δεν μου άρεσε σαν εκτέλεση

Το coven απλά προτιμώ να το ξεχασω

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξερω αν θα δω την καινουργια σεζον,με εχουν απογοητευσει γενικα οι τελευταιοι κυκλοι.Ενω εχει καλους ηθοποιους με καλες ερμηνιες κατι λειπει απτην σειρα για να την κανει πιο ενδιαφερουσα στο στορυ και στην εξελιξη του.Ενω σχεδον καθε σεζον αρχιζει καλα μετα το χανει.

Οσο για την Gaga,ενω ο ρολος της πηγαινε εμενα μου φανηκε πως επαιζε σαν αγγουρι.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τελικά τα περισσότερα teaser τα βλέπουμε στο 1ο επεισόδιο. Οπότε δεν έπρεπε να ψάχνουμε αν κάποιο από αυτά θα είναι το θέμα, αλλά μήπως είναι όλα μαζί ^^

Γενικά η αφήγηση δεν μου άρεσε.

Δημοσ.

Ξεκίνησε πολύ καλά θεωρώ. Ίσως το πάει να είναι η πιο τρομακτική season. Θα δείξει. 

Με τους "διπλούς" χαρακτήρες τι παίζει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...