kiriakos5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 exo systima intel p.2.8 fsb 800 ati9800pro 1024mb ram 2x120gb sata wd mother gigabyte ga-8knxp mporeite na mou protinetai ena kalo litourgiko sistyma i ta 2000 i xp pro thelo na einai asfaleis na pezoun ta games kai na einai arketa kala kai grigora sto internet.episis sas parakalo protinete mou mia kali suita seucrity me antivirus kai friewall Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DimitrisKTM Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Xp θα βαλεις με τετοιο μηχανημα δεν το συζητω! Εγω εχω Norton 2003 και δεν περναει τιποτα, μια χαρα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
androu Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2003 Εγώ και με 2000 kai me xp αντιμετωπίζω προβλήματα. Εγώ έχω το 2004 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Μην μπλεξεις με τα 2000 αν δεν υπαρχει λογος - που δεν νομιζω να υπαρχει. Τα XP (με service pack και κανα-δυο critical updates) σε καινουριο μηχανημα ειναι μια χαρα λειτουργικο - οσο καλο μπορει να ειναι ενα προϊον της Microsoft εν πασει περιπτωσει. Antivirus φυσικα Norton και για firewall βαλε ZoneAlarm (τσαμπέ) ή ZoneAlarm Pro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Επειδή ένα microsoft λειτουργικό δεν μπορεί να είναι ποτέ αρκετά καλό για μερικούς-μερικούς και επειδή από το post σου καταλαβαίνει κανείς ότι τώρα ξεκινάς με τους υπολογιστές, πήγαινε κι αγόρασε από τον Παπασωτηρίου ένα Linux να βάλεις, μην ξεκινήσεις στραβά με win... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SupaCoopa Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Ναι, ναι, το linux ειναι οτι πρεπει για να ξεκινησει καποιος με τους υπολογιστες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
casabel Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 an thes thn dikh mou simvoulh ta 2000 einai makran to kalitero litourgiko ths Microsoft!!!Pio stathera,pio grigora,ligoteres apetiseis...Den vgazoun ble othones!!...ara...win2000+sp4+NTFS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Τώρα σοβαρά, βάλε XP με service pack 1, ενεργοποίησε το firewall για τη σύνδεσή σου και ρίξε ένα windows update, ιδίως για τον blaster. Μετά βάλε και μια σουίτα Νορτον. Εφόσον επέλεξες σοφά intel hardware και ATI, βάλε τους τελευταίους driver γι' αυτά και θα χαρείς την αγορά σου στο έπακρο χωρίς προβλήματα. Πάρε καπάκι και το Need for Speed Underground στο μηχάνημά σου θα είναι όνειρο!!! Θα πάθεις πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 an thes thn dikh mou simvoulh ta 2000 einai makran to kalitero litourgiko ths Microsoft!!!Pio stathera,pio grigora,ligoteres apetiseis...Den vgazoun ble othones!!...ara...win2000+sp4+NTFS Συμφωνώ απόλυτα. Μάλιστα με το major 2003 update είναι πολύ πιο σταθερό από τα ΧΡ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που όλα τα intrnet cafe και όλες οι σχολές έχουν 2000 (παρόλο που και τα xp είναι για δίκτυο)! :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
or1onas Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 8a symfwnhsw oti ta 2000 einai makran ta pio sta8era kata th gnwmh mou windows pou exw doulepsei.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chinaski Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 parolo pou eimai fan ton 2000...tha sou proteina xp.Parolo pou den gnorizo poso empeiros user eisai.........mallon tha eisai pio ikanopoihmenos me xp......nortor antivirus kai firewall episis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinq1 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Τελικά τα win2000 υποστηρίζουν κανονικά το hyperthreading ή όχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2003 Τα XP είναι καλύτερα στα παιχνίδια. Έχουν καλύτερα framerates, καλύτερη συμβατότητα με hardware και software. Είναι η μετεξέλιξη των 2000. Συγκεκριμένα είναι τα 2000 βελτιωμένα (Windows NT version 5.1 έναντι 5.0 των windows 2000). Έβαζα κι έβγαζα ότι drivers και παιχνίδια έιχαν βγεί τον τελευταίο 1,5 χρόνο στο XP PC μου (τώρα έχω 2003) και δεν είχα κάνει "format" ποτέ. Και μόνο το system restore των XP να σκεφτεί κανείς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kiriakos5 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Na apantiso exo doulepsi arketa leitourgika kai exo kani kai diktio sto spiti. apla rotisa ti gnomi sas.eyxaristo pantos. windows2000 best for diktio kai inernet.arketa stathera ligo arga sto anigma alla meta.... windows xp {protimo agglika pio fast corporate} best for music multimedia kai apo new games.(omos gia pc pano apo 1600mhz kai 256 ram) windows98b einai fobera gia old games{no pc's poli megalis texnologias kai pano apo 256 ram.} windows me : den tha ta protimousa. etsi kai etsi windows2003:kala windows gia server megali prostasia alla pola bugs! mono gia severs.arketa grigora sto diktio. oso gia to antivirus kai firewall kateliksa norton 2004: arketa kalo! norton 2003:kalo mexri ena simio se merika worms.... norton internet security 2004 afti ti fora apetyxe to firewall tis norton gia mena norton corporate palio alla kalo sxetika. einai kalo gia diktio. kaspersky:dyskolo menu .kalo panda platinum:arketa kalo ston entopismo.apo menu theli anabthmisi{mou brike io ton opio den to ebriske to norton2003} mcafee itnernet seucrity:kalo systyma epibarini to mixanima omos kalo ston entopismo. black ice server protection 3.6 poli dinato firewall isos to pio dinato alla arketa enoxlitiko. zone alarm ena firewall aksiopisto kai kalo gia arxarious kai mesaious xristes. trend micro pc-cillin internet security ena eklekto systyma apo firewall antispam kai antivirus isos to kalitero giamena. einai auto pou xriazomoun den pernai tipota. Eyxaristo pedia pou apantisate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2003 Τα bugs που τα είδες στα 2003; Γιατί εμένα δε μου βγήκε κανένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.