Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τη στιγμή που μπορείς να δώσεις έως 250 ευρώ,παίρνεις το LG Flex 2 ,όπως πολύ σωστά αναφέρθηκε,και καθάρισες...

Δημοσ.

Οκ θα τα βάλω όλα κάτω να δω τι θα βγεί, αν και νομίζω για κινέζικο με κόβω, μου έχουν κολήσει στο μυαλό.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και εισηγήσεις.

Δημοσ.

Οκ θα τα βάλω όλα κάτω να δω τι θα βγεί, αν και νομίζω για κινέζικο με κόβω, μου έχουν κολήσει στο μυαλό.

για ολα τα μοντελα σχεδον υπαρχουν βιντεο στο youtube...  βαλε και την γυναικα στο κολπο να τα δει μην σε εχει στα μα μου σου του μετα...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την βοήθεια και εισηγήσεις.

Σου υπενθυμίζω οτι το κινητό είναι για τη γυναίκα σου. Δεν θα βρει σε κινέζο καλύτερη φωτογραφία από το Flex 2 οπότε τζάμπα το κουράζεις κατά την γνώμη μου. Τα κινέζικα είναι εξαιρετικά για αυτούς που ξέρουν γιατί το θέλουν. 

Δημοσ.

5.5" δεν ειναι μεγαλο για γυναικα σαν ταμπλετ θα δείχνει στα χερια της καλα αν ειναι καμια 1.80 νταξ

Δημοσ.

5.5" δεν ειναι μεγαλο για γυναικα σαν ταμπλετ θα δείχνει στα χερια της καλα αν ειναι καμια 1.80 νταξ

Ειδικά οι γυναίκες που έχουν τσάντα προτιμούν τις μεγάλες οθόνες. Η κοπέλα μου έχει Note 4 και είδα προχθές στο μετρό γυναίκα με Z Ultra παρακαλώ. Θέλουν μεγάλες οθόνες οι περισσότερες, αυτό περι μικρών οθονών είναι μύθος.

Δημοσ.

Η δική μου άποψη είναι ότι είναι υπερβολή να αγοράσεις κινητό πάνω από 200€ παίρνεις αξιόλογα κινητά για την χρήση που το θες το κινητό ακόμα μπορείς να βρεις δυο-τρία που καλύπτουν την ανάγκη της (ιντερνετ, φωτογραφίες, facebook) και να την ρωτήσεις ποιο της αρέσει και ποιο θέλει να αγοράσει γιατί τις περισσότερες φόρες μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά (πιθανών να μην ξέρει να τα αξιολόγηση) αλλά εάν είναι ωραίο σε εμφάνιση χρώμα και γενικά το στυλ.

Δημοσ.

Ειδικά οι γυναίκες που έχουν τσάντα προτιμούν τις μεγάλες οθόνες. Η κοπέλα μου έχει Note 4 και είδα προχθές στο μετρό γυναίκα με Z Ultra παρακαλώ. Θέλουν μεγάλες οθόνες οι περισσότερες, αυτό περι μικρών οθονών είναι μύθος.

Size matters... Παντου και παντα και σε ολους !!! :P

Δημοσ.

Σου υπενθυμίζω οτι το κινητό είναι για τη γυναίκα σου. Δεν θα βρει σε κινέζο καλύτερη φωτογραφία από το Flex 2 οπότε τζάμπα το κουράζεις κατά την γνώμη μου. Τα κινέζικα είναι εξαιρετικά για αυτούς που ξέρουν γιατί το θέλουν. 

Δεν έχω δει το flex 2 από κοντά ΑΛΛΑ

1ο) Δεν ξέρω εαν θα τις αρέσει το curved (αυτό λίνεται εύκολα με μια ερώτηση)

2ο) Είμαι από Κύπρο, όσο και αν φένεται παράξενο το flex 2 στην Κύπρο δεν το βρίσκεις πουθενά κάτω από 335ευρώ

3ο) Η μπροστινή κάμερα δεν είναι καν μέτρια

Το μόνο κινητό που μπορώ να αγοράσω από εδώ και "πληρεί" τις προϊποθέσεις είναι το samsung j5 αλλά και αυτό το φοβάμαι για κολλήματα με 1.5gb ram. Με sony έχω κακή εμπειρία και δεν θα ήθελα να ξαναμπλέξω.

Η δική μου άποψη είναι ότι είναι υπερβολή να αγοράσεις κινητό πάνω από 200€ παίρνεις αξιόλογα κινητά για την χρήση που το θες το κινητό ακόμα μπορείς να βρεις δυο-τρία που καλύπτουν την ανάγκη της (ιντερνετ, φωτογραφίες, facebook) και να την ρωτήσεις ποιο της αρέσει και ποιο θέλει να αγοράσει γιατί τις περισσότερες φόρες μια γυναίκα δεν ενδιαφέρεται για τα χαρακτηριστικά (πιθανών να μην ξέρει να τα αξιολόγηση) αλλά εάν είναι ωραίο σε εμφάνιση χρώμα και γενικά το στυλ.

Το πιθανών τι το θες, δεν σκαμπάζει  :-D

Το θέμα είναι να τις πάρω ενα κινητό με τις προϋποθέσεις που γράφεις, αλλά δεν έχω βρεί κανέναν εκτός από κινέζικα. Για να σου δώσω να καταλάβεις, έχω note 3, θέλω κινητό με καλύτερη κάμερα απο αυτό και μπροστινή να είναι μέτρια καθώς ταξιδεύουμε συχνά και βγάζουμε φωτογραφίες, η μπροστινή του note 3 είναι άστα να πάνε.

Και 5" μου κάνει και 5.5" για τον λόγο ότι δεν περπατάει και το κρατάει για να παίζει, ασχολείται μόνο όταν είναι σπίτι ή όταν αράξουμε κάπου. Το note 3 που έχω το πέρνει και δεν γκρινιάζει για το μέγεθος, μάλιστα όταν είναι να δει κανά youtube τις αρέσει η μεγάλη οθόνη.

Δημοσ.

Κάποια skroutzομάγαζα στέλνουν Κύπρο οπότε μην περιορίζεις τις επιλογές σου στην αισχροκέρδεια που επικρατεί στην Κύπρο. Όσον αφορά την μπροστινή κάμερα εφόσον είναι σαν του G3 είναι κομπλέ, καλύτερη από την αντίστοιχη του Note 3 πχ του οποίου είμαι κάτοχος. Μην κοιτάς μόνο τα mp.

Δημοσ.

Θα το κοιτάξω και θα τους στείλω email αλλά δεν νομίζω να μέινω εντός budget, το ποιο φθηνό μαγαζί το έχει 247+αποστολή.

Δημοσ.

Όποιος δεν κρατάει το κινητό περπατώντας είτε στους δρόμους είτε οπουδήποτε σημαίνει ταμπλετ θέλει; Εγώ το λέω γιατί αρκετοί γράφουν επειδή έδειξα ένα κινητό με 5.5" σημαίνει δεν της κάνει και το 5".

Δημοσ.

Όποιος δεν κρατάει το κινητό περπατώντας είτε στους δρόμους είτε οπουδήποτε σημαίνει ταμπλετ θέλει; 

οχι.. 

αλλα καποιος ο οποιος ειναι

του facebook, ελαφρώ browsing, κανά youtube και βγάζει αρκετές φωτογραφίες.

τον βολευει και ενα tablet...

ενα παραδειγμα...

https://www.skroutz.gr/s/8014753/Lenovo-Yoga-Tab-3-10-1-WiFi-16GB.html

μαζι με θηκη

http://www.ebay.com/itm/New-Skin-Leather-Case-Stand-Cover-for-10-1-Lenovo-Yoga-Tab-3-10-X50L-X50F-Tablet-/381494189491?var=&hash=item58d2d35db3:m:mVkm6xPfgHi3TjuRySha5ag

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...