Petros92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Ψάχνω smartphone για την γυναίκα μου συγκεκριμένα για κινέζικο μιας και έχουν εξελιχθεί αρκετά. Στην αρχή είχα πάρα πολλά στο μυαλό μου και ήταν αρκετά μπερδεμένα στο μυαλό μου γιατί όλα σχεδόν είχαν τα είδα specs. Πρίν 1 χρόνο περίποθ έκανα μια αγορά του αδερφού μου το Meizu m2 note το οποίο μπορώ να πω βγήκε εξαιρετική επιλογή. Ψάχνω λοιπόν κάτι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο για προφανής λόγους. Μου καρφώθηκε στο μυαλό το Asus zenfone 2 selfie μιας και έχει καλά specs + gorilla glass 4(το οποίο πρόσεξα ότι σχεδόν κανένα κινητό κάτω από 220ευρώ δεν έχει) + πολύ καλές κάμερες(μπρός πίσω). Η γυναίκα μου είναι του facebook, ελαφρώ browsing, κανά youtube και βγάζει αρκετές φωτογραφίες. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε.
vanmour Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αντί να μπλέκεις με κίνα γιατί δεν κοιτάς το microsoft lumia 640xl που και καλύτερη εμπειρία χρήσης θα έχει από τις κινεζιές αλλά και καλύτερες κάμερες; +ποιότητα κατασκευής, εγγύηση, αναβαθμίσεις κτλ κτλ
corsair04 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Ψάχνω smartphone για την γυναίκα μου συγκεκριμένα για κινέζικο μιας και έχουν εξελιχθεί αρκετά. Στην αρχή είχα πάρα πολλά στο μυαλό μου και ήταν αρκετά μπερδεμένα στο μυαλό μου γιατί όλα σχεδόν είχαν τα είδα specs. Πρίν 1 χρόνο περίποθ έκανα μια αγορά του αδερφού μου το Meizu m2 note το οποίο μπορώ να πω βγήκε εξαιρετική επιλογή. Ψάχνω λοιπόν κάτι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο για προφανής λόγους. Μου καρφώθηκε στο μυαλό το Asus zenfone 2 selfie μιας και έχει καλά specs + gorilla glass 4(το οποίο πρόσεξα ότι σχεδόν κανένα κινητό κάτω από 220ευρώ δεν έχει) + πολύ καλές κάμερες(μπρός πίσω). Η γυναίκα μου είναι του facebook, ελαφρώ browsing, κανά youtube και βγάζει αρκετές φωτογραφίες. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε. πολύ καλή επιλογή και το windows phone εγώ θα επέλεγα το samsung όσο καιρό χρησιμοποιούσα android είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από τα samsung redmi samsung lg 1
vanmour Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το j5 όντως είναι σοβαρή επιλογή αλλά είναι στις 5 και απ ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει παντόφλα.
imEroX Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 http://kaizerstore.gr/sony-xperia-m4-aqua-e2303-coral-eu
GeorgeGK Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Καλησπέρα. Ψάχνω smartphone για την γυναίκα μου συγκεκριμένα για κινέζικο μιας και έχουν εξελιχθεί αρκετά. Στην αρχή είχα πάρα πολλά στο μυαλό μου και ήταν αρκετά μπερδεμένα στο μυαλό μου γιατί όλα σχεδόν είχαν τα είδα specs. Πρίν 1 χρόνο περίποθ έκανα μια αγορά του αδερφού μου το Meizu m2 note το οποίο μπορώ να πω βγήκε εξαιρετική επιλογή. Ψάχνω λοιπόν κάτι παρόμοιο αλλά όχι το ίδιο για προφανής λόγους. Μου καρφώθηκε στο μυαλό το Asus zenfone 2 selfie μιας και έχει καλά specs + gorilla glass 4(το οποίο πρόσεξα ότι σχεδόν κανένα κινητό κάτω από 220ευρώ δεν έχει) + πολύ καλές κάμερες(μπρός πίσω). Η γυναίκα μου είναι του facebook, ελαφρώ browsing, κανά youtube και βγάζει αρκετές φωτογραφίες. Παρακαλώ δώστε μου τα φώτα σας ή αν έχετε κάτι άλλο να μου προτείνετε. Μέχρι πόσα δίνεις? Το Redmi note 3 και το Redmi note 3 pro τα έχεις δει?
ziaba Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Το S5 Νeo δεν είναι η καλύτερη έκδοση ? το LTE-A ειναι η καλυτερη με 3γιγα ραμ σναπ 805 1
Petros92 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Αντί να μπλέκεις με κίνα γιατί δεν κοιτάς το microsoft lumia 640xl που και καλύτερη εμπειρία χρήσης θα έχει από τις κινεζιές αλλά και καλύτερες κάμερες; +ποιότητα κατασκευής, εγγύηση, αναβαθμίσεις κτλ κτλ Δεν ενδιαφερομαι για windows οχι οτι εχω κατι μαζι τους απλως 1-2 φορες που χρησιμοποιησα δεν μου ηταν ευκολα να το συνηθίσω ποσο μαλλον η γυναικα μου. Και οσο για την ποιοτητα διαβαζω πολυ καλα σχολισ γισ τις "καλες κινεζιες"
ziaba Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δεν ενδιαφερομαι για windows οχι οτι εχω κατι μαζι τους απλως 1-2 φορες που χρησιμοποιησα δεν μου ηταν ευκολα να το συνηθίσω ποσο μαλλον η γυναικα μου. Και οσο για την ποιοτητα διαβαζω πολυ καλα σχολισ γισ τις "καλες κινεζιες" χτυπα το meizu m2 απο δω οτι πρεπει για γυναικα
Petros92 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Μέχρι πόσα δίνεις? Το Redmi note 3 και το Redmi note 3 pro τα έχεις δει? Ειναι μεσα στις επομενες επιλογες μου το note 3 pro.. Διαθετω μαξ 250. Το asus δεν το σχολιασε κανενας, επεσα τελειος εξω η απλως δεν το εχει χρησιμοποιήσει κανεις να μας πει εντυπώσεις? χτυπα το meizu m2 απο δω οτι πρεπει για γυναικα Το εχω σαν τελευταια επιλογη απλως θελω να παρω κατι καλυτερο σε καμερα Το j5 όντως είναι σοβαρή επιλογή αλλά είναι στις 5 και απ ότι κατάλαβα ο φίλος θέλει παντόφλα. Δεν με ενδιαφερει το μεγεθος αν βρω κατι πολυ κσλο στις 5 θα το παρω, αν ομως με 20-30ευρω υπαρχει κατι καλυτερο σε 5.5 θα παρω το 5.5. Εξαλου οτι και να παρω τις γυναικας παντοφλα θα το δει αφου εχει ξεμείνει με το παλιο μου arc s πολύ καλή επιλογή και το windows phone εγώ θα επέλεγα το samsung όσο καιρό χρησιμοποιούσα android είχα μείνει πολύ ευχαριστημένος από τα samsung redmi samsung lg Πολυ ωραιο το ζερο αλλα μετα βλεπω την μπαταρια και ξενέρωσα. Πολυ καλη επιλογη και το samsung. Εχω samsung και ειμαι ευχαριστημένος μεχρι τωρα. Αυτο τι διλημμα που εχω ομως ειναι γιατι να μην δωσω του κινεζου 60ευρω ακομα και να παρω καλυτερο επεξεργαστη, ραμ και κατα την ταπεινή μου γνωμη καμερα. Θα με πεις ιδιοτροπο τωρα αλλα...
corsair04 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Πολυ ωραιο το ζερο αλλα μετα βλεπω την μπαταρια και ξενέρωσα. Πολυ καλη επιλογη και το samsung. Εχω samsung και ειμαι ευχαριστημένος μεχρι τωρα. Αυτο τι διλημμα που εχω ομως ειναι γιατι να μην δωσω του κινεζου 60ευρω ακομα και να παρω καλυτερο επεξεργαστη, ραμ και κατα την ταπεινή μου γνωμη καμερα. Θα με πεις ιδιοτροπο τωρα αλλα... Μην το βλέπεις μονό θέμα χαρακτηριστικών αλλά και από θέμα ποιότητας κατασκευής και service ας πούμε μπορείς να βρεις κάποιο ανταλλακτικό για το samsung στην Ελλάδα έχει καλή ποιότητα κατασκευής τώρα ο κινέζος είναι η αλήθεια έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση ειδικά τώρα τελευταία ακούω πολύ θετικά σχόλια από πολλούς που το είχαν ή θέλουν να το πάρουν και έχει καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με την τιμή του (199) ή (153€) από eu warehouse
Belisarius Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Εφόσον δίνει έως 250 ευρώ από Ελλάδα παίρνει Lg G Flex2 και G3 που καλύπτουν άνετα τις απαιτήσεις και έχουν πολύ καλή κάμερα. Δεν χρειάζεται να καταφύγει σε αγορά από Κίνα. ΥΓ. Εν τω μεταξύ γράφει ο άνθρωπος ότι η γυναίκα του είναι του fb και του προτείνουν wp που δεν μπορείς ούτε reply να κάνεις σε σχόλια.
Belisarius Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2016 το flex 2 ειναι οτι πρεπει.. Προφανώς. Ενώ μπορεί να βρει και παρελκόμενα ευκολότερα όπως θήκες. Δεν βρίσκω λόγο να καταφύγει κάποιος σε Κινέζο από τη στιγμή που το κινητό απευθύνεται σε γυναίκα που ασχολείται με fb και φωτογραφίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα