DaleQuale Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας πριν αρκετο καιρο αγορασα 5 ανεμιστηρες για το κουτι μου της aerocool,το μοντελο ειναι aerocool shark fan.Εδω και μερικες μερες 2 απ αυτους συγκεκριμενα στ κατω μερος και ενας μπροστα κανει περιεργο θορυβο σα να βρισκει καπου η κατι στο ρουλεμαν τους εχω ξεβιδωσει ξανα τοποθετισει και παλι τπτ.Πριν προβω σε καποια αντικατασταση μηπως εχετε καποια λυση τ μπορει να ειναι? .Επισης ειναι συνδεδεμενοι πανω σε fan controller.Μηπως επειδη οταν παιζω games τους ανεβαζω και μετα τους κατεβαζω στροφες να επαθαν κατι?.Δεν μπορω να βρω με τιποτα τι φταιει Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2016 από DaleQuale
dimmak Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν δοκιμάζεις να μην τα βάλεις με τις βιδες αλλα με τα πλαστικά που έρχονται μαζί... Εγω λεω βρησκουν στο tower εχω 2 χ140 blue και δεν ακούω τίποτα! και δεν νομιζω να έπαθαν κάτι .μήπως τα έχεις πολύ σφιχτά βιδωμένα?Αλλιως θα ακουγοταν και κανενα αλλο αν ηταν απο το Controller..! Σηκωσε τα λιγο πιο επανω !Εγω εκει νομιζω ειναι το θεμα γιατι και σε εμενα στην αρχη το εκανε και ας τα ειχα σε Hub με pwm ! Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2016 από dimmak
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα